Стадион Варна с капацитет 20 000, започват го тази година

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

dans1913
Контакти:

Re: Стадион Варна с капацитет 20 000, започват го тази година

Мнениеот dans1913 » 30 апр 2011 01:33

Iceberg написа:Не се притеснявайте за орязаните трибуни на около 20 000 места. Това е, защото са решили да изградят първоначално само двете трибуни по дължина на терена и така да го открият, а останалите две зад вратите да се достроят по-късно при нужда и при наличие на повече пари. Важното е, че има размърдване около началото на строежа и изготвянето на проекта така, както са решили да го строят. Както няколко пъти вече казах, първоначално се бяха отказали от скъпия покрив с множеството стоманени въжета, уникален по начина на строителство и покриващ на 100% трибуните, тъй като бил скъп и неизпълним от наша фирма. Сега обаче пак са се върнали на тази опция и уж последно така ще започне строежа. Както казах, на първо време няма да бъдат вдигнати двете къси трибуни и това ще намали парите за построяване. Няма да бъдат строени за сега и всички други сгради, паркинги и съоръжения, предвидени в първоначалния проект, поради същата причина - оскъпяват строежа. Нас обаче това много, много не ни интерисува, защото искаме стадион да има в най-скоро време. Е, казват, ще го има, дори се чу и срок за изпълнение на грубия строеж за есента на тая година, което според мен е невъзможно вече, тъй като още не са започнали и от дупката едва ли ще излязат толкова бързо. Но да се надяваме, че този път наистина вече след раздвижването по проект и замисли някакви там, наистина ще започне строежа на това така очаквано от нас съоръжение и до 2 години ще е факт!!! А иначе по проект с всички трибуни (покрити на 100%) стадиона ще е с капацитет около 32 000 (уверявам ви наистина красавец), напълно достатъчни мисля за мачове от евротурнирите, та дори и за евентуални мачове от финалите на някое ЕВРО.... А..дано! :))))))))))))))))

ICEBERG ти или си Марин Митев...............или спирай наркотиците :o

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 30 апр 2011 13:35

хахахахахаха,ще падна!!!А може да си наркозависимия Марин Митев?!хахахахахаха

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 18:41

Що бе отворковци? :mrgreen: Какво ви се видя толкова наркоманско в написаното?! Имам си сигурен източник за да пиша такива неща. Никога не съм се изхвърлял с писания от рода на... имам инфо "от извора", но това, което пиша за стадиона вече няколко пъти е самата истина. Преди дори пуснах клипче за него. Това, че самите инвеститори постоянно си сменят идеите и решенията относно започването на строежа и въобще по работата на проекта.. не е моя вина. Аз гарантирам на всички тук, че това, което съм писал за тоя вече исторически проект е самата истина и то инфото не е от кого да е... повече няма да обяснявам, а вие си се лигавете и подигравайте колкото си искате. Но когато накрая нещата се получат точно такива, каквито съм казал, ще ви искам публично извинение :)))))))))))) Ще го помня това с наркотиците и Митев! И не само че не съм..някой си, а и не ги познавам собствениците на отбора ни. А иначе инфото относно проекта на стадиона и всички перипетии около започването на строежа го давам не за да се правя на много знаещ или някакъв отворко, а за да задоволя интерисуващите се многобройни фенове. Щом обаче се намират такива като вас двамата подигравковци... ок, спирам до тук :))))))))) Ще си ползвам инфото само за мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 03 май 2011 19:20

Ако го направят без трибуни зад двете врати, можем да забравим някога да ги построят в бъдещето...защо не поискат държавата да помогне, Б.Б. събира софийските клубове, говори, че щял да им даде пари за стадионите, но нали е София, там трябва да отиват всички пари, а ние да си построим стадиона без половината трибуни, понеже трябва да разчитаме само на частни пари, една чешма няма да се построи във Варна с държавни пари...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 03 май 2011 21:24

Нали играхме в Португалия на някакъв подобен стадион, без трибуна зад вратата - ската на дупката чудесно ще се впише ... чакайте да потърся снимка :-)

Изображение

че и от нашия мач май намерих :-)

ПП: Ще се вижда и морето - нали това бил основния довод на някакъв другар като строили Гагарин ... е, няма да пред ложите.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 май 2011 21:31

Clarion написа:ската на дупката чудесно ще се впише ...
:lol: :lol: Тъкмо като стане дъждовно като днес ще можем да провеждаме и регатите на него..

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 03 май 2011 21:32

от едната страна май ще се вижда хълма с къщите, а от другата - булеварда :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 03 май 2011 21:40

Mourinio написа:от едната страна май ще се вижда хълма с къщите, а от другата - булеварда :mrgreen:

ето, и проблема с паркинга е решен - Бат Бойко когато беше кмет нали беше казал, че ако на Герена проблема му за лицензиране е паркинга - ще затвори булевардите и ще има бол места за паркиране. и нашия кмет като затвори Левски от единия пътен възел до другия - нема такъв паркинг :-)
терен, две покрити трибуни, осветление на козирките, ... и малко тоалетни и сме готови :-)

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 21:49

:))))))))))))) Е, не знам. Може би за някои изглежда абсурдно, но... факт. поне това се е говорило до преди седмица. Истината е, че май обсъжданите варианти за тоя стадион станаха много вече. Важното е, че за сега са решили да вдигнат скъпия таван над трибуните, който покрива 100% от тях и е уникален по рода си. Доколкото знам немската фирма за пръв път ще го строи някъде. Ако има някакъв такъв, ще е подобен, но не точно този. Поне това казват хората, които са натоварени да изготвят проекта. Мисля разкривам повече, отколкото трябва, но го правя заради онея неверници, дето ме обвиняват в двойнствена самоличност :))))))))))))) или употреба на наркотични вещества :))))))))))))))))) А аз просто казвам истината. Но това оставям на преценката на сериозните хора в сайта, а не на лигльовците, които търсят изява чрез оплюването тук. Не знам точно как са я замислили работата, но... инфото е, че поради избирането на скъпия вариант на покрива, се налага орязването на двете къси трибуни, които да се довършат по-нататък. И на мен ми се струва леко налудничаво, но пък може хората да са го измислили така, че да не изглежда странно или пък направо грозно и смешно. Може би роля за поврата в намеренията на инвеститорите е новината, че избраха Боби за шеф в УЕФА и той обяви, че иска да кандидатства с румънците за Еврото. Защото изискванията за такива прояви са категорични мисля - закрити трибуни на 100%, но не съм сигурен де. Ето затова предпочетоха да е уникалния и скъп покрив, за сметка на двете къси трибуни. В смисъл - на първо време по-малко седящи места, но пък на 100% закрити по изискванията, отколкото целия стадион, но на 40% закрити трибуни. За мен важното е да го почнат вече тоя строеж и да излязат от дупката. Тръгне ли проекта... ще стане.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 03 май 2011 22:27

а, той колегата Моуриньо предложи навремето, в дупката да построим по сингапурския модел ... тъкмо днес се е понапълнила :-)
не мисля, че на този етап ни трябват някакви архитектурни и/или инженерни чудеса. нещо практично, със 100% покрити трибуни и възможност за приемане на европейско след време (за което ще има държавни инвестиции!!!) и готово до две години ще бъде чудесно.

Върни се в “Черно море”