Вътре се говори ( в случая пише ) .... за Левски ! ? ...
Черно море - Интер Баку
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Черно море - Интер Баку
Влизам си аз в темата ..... за да видя как са играли "Моряците" срещу шампиона на Азербайджан - Интер Баку ..... и к'во да видя ?
Така е пич.Пишем си ние за моряците,сериозни неща за сериозен отбор.Но ще се съгласиш,че от време на време човек трябва да разпусне с нещо весело и...клоуните от гейрена са винаги готови да ни развеселят.Вчера баш клоуна Рензо изпълни отново висша форма на клоунада.Как да не го увзжиш с някоя друга дума?Че така де.Благодаря че ви има,да ни разсмивате в тези трудни времена.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Отново,отново тема за Черно Море,а Марио Жардел....и отново потропване на копита,нечленоразделно мучене и хрускане на люцерна от нашите добри приятелки подуенките.Еми като ви е кеф заповядайте,пренесете се в нашия форум да ви псуваме и храним всеки ден,явно ви доставя удоволствие.Може би защото мечтаете да ви чеше чепа на Жардел затова все го зачеквате навсякъде?Или може би нашите чепове ви липсват нещо а 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...