ЦСКА - Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: ЦСКА - Черно море

Мнениеот Sole » 09 май 2010 20:03

Съдията спести червен картон в 9-та мин на Р.Трифонов/последен в защитата/ при дузпата за Ч.Море и докрая на мача здраво подпиране за ЦСКА :evil:

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 09 май 2010 20:04

Затвърждаваме добрите впечатления накрая,а?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 май 2010 20:06

Sole написа:Съдията спести червен картон в 9-та мин на Р.Трифонов/последен в защитата/ при дузпата за Ч.Море и докрая на мача здраво подпиране за ЦСКА :evil:

Нека ги подпира смешника в черно....те,играха срещу резерви и юноши на Черно Море и въпреки нечовешката съдийска подкрепа(според всички източници) са се провалили тотално.Браво за хъса на Велизар и моряците на терена,че са надмогнали 14 палячовци срещу себе си и са си взели точката :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Green_power
Контакти:

Мнениеот Green_power » 09 май 2010 20:28

Жалко, че чак накрая на първенството показахме, че и с резерви и юноши може да се играе футбол - стига да има хъс и сърце. Догодина ще сме където ни е мястото - в челната тройка.
Take a look to the sky just before you die, it's the last time you will.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 09 май 2010 20:46

Гордея се с моя отбор!
Догодина наистина ще сме Необузданите от морето :)
АЙ моряции!

bober
Контакти:

Мнениеот bober » 09 май 2010 21:11

Има кратък репортаж от мача в sportal.bg. След автогола на Домакинов си мислех, че едва ли може да има по-нелеп гол, но уви съм бъркал...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 май 2010 21:29

bober написа:Има кратък репортаж от мача в sportal.bg. След автогола на Домакинов си мислех, че едва ли може да има по-нелеп гол, но уви съм бъркал...

Току-що гледах репортажа по Канал 3.Е,по-измислена дузпа за ЦСКА,няма.Измислените дузпи за Локо Сф,бяха много ''по-истински''. :) А пък за автогола...е няма такъв автогол.Браво,че отмъкнахме точка и от Армията и вкарахме последния гол,вкарван на ''Българска армия''. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 май 2010 21:34

garfild8 написа:
bober написа:Има кратък репортаж от мача в sportal.bg. След автогола на Домакинов си мислех, че едва ли може да има по-нелеп гол, но уви съм бъркал...

Току-що гледах репортажа по Канал 3.Е,по-измислена дузпа за ЦСКА,няма.Измислените дузпи за Локо Сф,бяха много ''по-истински''. :) А пък за автогола...е няма такъв автогол.Браво,че отмъкнахме точка и от Армията и вкарахме последния гол,вкарван на ''Българска армия''. :)

Точно така!Закрихме един стадион-легенда,с моряшки гол!Това ще помни историята.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 май 2010 21:41

Veso1913 написа:
garfild8 написа:

Точно така!Закрихме един стадион-легенда,с моряшки гол!Това ще помни историята.

С бразилски гол.От въздуха,с левачката,точно под гредата.Безапелационно.Караджов,ще го помни със сигурност. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 09 май 2010 21:45

Пореден мач в който вкарваме 3 гола...а сега сериозно-значи можело да се играе за 1та чест-не като Славия,Пирин,Монтана,Миньоро и т.н. и т.н.За това говорех,ако някой вобще ми е чел писанията.Има светлина в тунела и за догодина,ако най-накрая се отървем от каръка и нелепите контузии.Да пооправят Тича,да се постегнем и приказката продължава!!!АЕ МОРЯЦИИИИ
GO HARD OR GO HOME!

Върни се в “Черно море”