Локо София - Черно Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Локо София - Черно Море

Мнениеот Sole » 24 апр 2010 12:36

До коя минута съдията ще изтърпи да не даде дузпа за Локодузпа :?: Ако,не им стигне дузпата ще изгонят и играч на Ч.Море :!:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 24 апр 2010 12:40

Sole написа:До коя минута съдията ще изтърпи да не даде дузпа за Локодузпа :?: Ако,не им стигне дузпата ще изгонят и играч на Ч.Море :!:

Ние сме много зле... не ми се вярва да се стигне до дузпа. Но ако все пак е 0:0, предполагам между 60-70 мин. ще я даде :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
4eRn0m0r4y
Контакти:

Дани Георгиев най-после в групата!Юруков обаче е аут!

Мнениеот 4eRn0m0r4y » 24 апр 2010 19:55

Полузащитникът на Черно море Даниел Георгиев за първи път от доста време насам попадна в групата на тима. Той се качи в автобуса за София, където утре моряците гостуват в 16 ч. на местния Локомотив в двубой от 27-ия кръг на А група. Аут от 18-те обаче е Йордан Юруков, който е контузен.
Футболистите са убедени, че ще вкарат първия си гол напролет на чужд терен, а защо не и да вземат първата си победа като гост на терена. Както е известно, „моряците“ биха служебно 3:0 Ботев, но в другите си визити се издъниха – 0:0 със Сливен, 0:1 - Миньор, 0:4 - Литекс, и 0:1 - Славия
САМО ВАРНА И ЧЕРНО МОРЕ

зелено-бяло
Контакти:

Re: Дани Георгиев най-после в групата!Юруков обаче е аут!

Мнениеот зелено-бяло » 24 апр 2010 21:12

Жалко за Юруков,хранех някакви надежди за мача.Сега понамаляха :evil:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 апр 2010 22:55

Много по-важен е мачът на 2-ри другата неделя.Нека почива Юрука,там ще бъде по-нужен.Утре с него или без него нямаме повече от 5% шанс за точка
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 25 апр 2010 15:28

Разхождаме се до София, отупваме Локото и се прибираме да почиваме за другия мач! :)
Айдеееееееееее Моряциииииииииииии, вообще не ме интересува кой ще играе (Велизар ще ги нареди както трябва :roll: ) Важното е да играят футбол и да се вижда желание за победа!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 25 апр 2010 16:16

МОРЕ АЛЕЕЕЕ!!! МОРЕ АЛЕЕЕ!! МОРЕ АЛЕЕЕ АЛЕЕЕ АЛЕЕЕ!!!! АЙЙ МОРЯЦИИИИ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 25 апр 2010 16:51

Айде Моряци вижда се че можем да ги бием давайте момчета Жалко груба грешка на Домакинов но случва се жалко че при него доста често но съдба айде мрояци 2рото полувреме мачкаме!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 апр 2010 16:52

Ейййййй ПУ*КЕНСКА история :!: .Перфектно ги затварихме,джаснахме им гол,изглеждаха като смешници,мачкахме ги и накрая ей такъв мега кретенски автогол :x .Цял сезон е така,млашанс,цял сезон идиотизми.Вместо да им водим 0:2 тея дузпаджии ми се оттеглят с 1:1 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 25 апр 2010 16:54

Ееех, че късмет ни гони мама му стара. Прекрасен гол за нас и сташно жалък и смешен автогол. Но какво да се прави - стават такива неща във футбола. И пак ще кажа: баси късмета!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”