Поредният ни слаб мач от началото на сезона.
Излагаме се със селските отбори. Поредни грешки на защита и вратар.
3 кръг - Локо ГО - Черно море 14.08 19.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- thisisthelife
- Контакти:
Re: 3 кръг - Локо ГО - Черно море 14.08 19.00
Малоумно изгубени две точки. Играхме цял мач без халфова линия. Единствено Георги Илиев се опитваше да измисли нещо, но е глас в пустиня. Не знам тука някои хора какво се възхваляват по Секо - тотален статист и житен бегач. Коконов е далеч по-добре от него. Романов и той никакъв го няма. Направихме 2 грешки и ни вкараха 2 гола. Локо Горна направиха 2 грешки, а Кузма и Секо блеят. Първият съвсем спокойно можеше да прехвърли Кунчев, но подходи адски несериозно. Такива положения се вкарват, точка по въпроса. Още следващия мач Бакари титуляр. За 5 минути направи повече от Кузма за цял мач. Секо вместо да бие тръгва да подава. Траянов няма ли да се намери някой да го изгони най-накрая? Адски вреден футболист. Слаб мач, много слаб мач. Никаква игра, никаква визия. Срещу Локо Пловдив ако играем така отнасяме двойка за здравей.
Truth is hate for those that hate the truth.
Бакари донесе 1т.Луд късмет еййй!!! 

След като им играхме балет на тези селяни до 2:0.... толкова. Пак се опитаха да осакатят Бакарито, а Кабаков направи каквото можа, за да може ГО да устиска Х-са накрая.Прави впечатление,че Траянов не за първи път се бута в атака да играе с глава пред нападателите ни без да го умее това упражнение.
Последна промяна от Sole на 14 авг 2016 21:10, променено общо 1 път.
- yuliyan_rs
- Контакти:
Интересен мач се получи за неутралните зрители, поздрави!
Лошо впечатление ми направиха феновете на Морето в тази тема, как в първите коментари от преди няколко дни прекалено много се изхвърлихте и заради това съм доволен, че не спечелихте. Надявам се, че след този мач здраво стъпихте на краката си, защото имаше епитети от рода на "дървари" и тем подобни за отбора на Горна, а забравихте, че и вие сте същите дървари, както и моя отбор разбира се, аз поне не се изхвърлям. Вторият или третият коментар в темата определя и Дунав за "другия слабак в групата", но мога да ви кажа, че много трудно ще биете този слабак след 2 кръга
Реалността е друга, а тя е, че вие също сте един посредствен отбор, както Дунав, Локо ГО, Верея, Нафтата, Славия и т.н. В България "силните" отбори са - Лудогорец, а на приливи и отливи са Левски и ЦСКА. Всички други сме от един дол дренки, а вие бихте в 2 поредни мача, къде с късмет, къде с нелоша игра и почнахте да летите на високо. Не виждате ли, че и Дунав бихме в 2 от 3 мача, но мога да ви кажа, че тепърва ще имаме да се доказваме, просто първите 2-3 мача не са атестат за нас. Поздрави още веднъж, на мен мача ми беше интересен. Да, този мач, не говоря за супер шоуто Арсенал-Ливърпул, някой да не се обърка, че за него говоря. Успех на всички и го давайте по-полека
Лошо впечатление ми направиха феновете на Морето в тази тема, как в първите коментари от преди няколко дни прекалено много се изхвърлихте и заради това съм доволен, че не спечелихте. Надявам се, че след този мач здраво стъпихте на краката си, защото имаше епитети от рода на "дървари" и тем подобни за отбора на Горна, а забравихте, че и вие сте същите дървари, както и моя отбор разбира се, аз поне не се изхвърлям. Вторият или третият коментар в темата определя и Дунав за "другия слабак в групата", но мога да ви кажа, че много трудно ще биете този слабак след 2 кръга

Реалността е друга, а тя е, че вие също сте един посредствен отбор, както Дунав, Локо ГО, Верея, Нафтата, Славия и т.н. В България "силните" отбори са - Лудогорец, а на приливи и отливи са Левски и ЦСКА. Всички други сме от един дол дренки, а вие бихте в 2 поредни мача, къде с късмет, къде с нелоша игра и почнахте да летите на високо. Не виждате ли, че и Дунав бихме в 2 от 3 мача, но мога да ви кажа, че тепърва ще имаме да се доказваме, просто първите 2-3 мача не са атестат за нас. Поздрави още веднъж, на мен мача ми беше интересен. Да, този мач, не говоря за супер шоуто Арсенал-Ливърпул, някой да не се обърка, че за него говоря. Успех на всички и го давайте по-полека

Последна промяна от yuliyan_rs на 14 авг 2016 21:11, променено общо 1 път.
"От Дунав започва България"
-
- Контакти:
Слаб и посредствен мач. Изключително глупаво изигран. Още при първия ни корнер дето разцъкахме като у дома си се видя, че тези са пълн шматки и най-малкото не могат да се наредят даже правилно, но предпочетахме да играем балет майстори до 65 минута, когато резултата вече беше 2:0. Кузма - много критики. Много слаб мач. Изигра онова положение просто неадекватно. В първия момент още се бие бе!!! Докато селския бек е извън полето и ако спаси с ръце го гонят, но трябва и акъл. Секо не ми харесва как все търси симулации и падания и го раздава артист, а точно срещу тези рендета такива нямат място на терена. Кабаков беше длъжен да санкционира брадвата срещу Бакари!!! Тези селяни пак пробваха да го осакатят пред очите му. За мен най-виновни или по-точно най-слаби на терена бяха двойката ни халфове Цветков и Малик! Първия непрестанно грешеше, а втория не му чух името даже. Всичките глупости те ги започнаха или направиха, а ЧК на Траянов беше плод на глупостите на Цветков. Знаех си, че точно днес Паланков ще е безценен и се видя. Не разбирам и защо Дани Г не започна мача вместо Малик, но както и да е. Иначе и Чанович влезе в мача с тази си глупост за 2:0, а при 1:0 90% вина има Сукуп, не знам къде се беше заблял. Определено най-слабия ни мач и е хубаво, че не го загубихме. Въпроса е, че такива селяни и посредственяци като ...Горна Оряховица няма т.нар. елит, може би само Нефтохимик да са толкова слаби, но на неутралния терен просто нямаме никакво оправдание за толкова глупавото си поведение. Иначе еваларка на БАКАРИ, макар да си личи колко муден е и не във форма, къде с късмет, къде с майсторлък им набута черната мамба 2 пъти...но това, което почнахме след 65 минута да правим трябваше да се прави след 10-15 минута, още тогава се видя, че нямат никаква организация отзад...не, че ние имахме де...Срещу Локо Пд трябва да се стегнем, инак много голове ще получим от Камбуров, този не е шматките на ...Горна или Монтана
Последна промяна от Iceberg на 15 авг 2016 02:26, променено общо 1 път.
Причина: т.9!!!
Причина: т.9!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Най логично бе Данито да заеме мястото на Паланков. Гонзо продължава да залага на чехите,които въобще не си дават зор и за сега поне нищо не показват.
ShooterMan написа:Слаб и посредствен мач. Изключително глупаво изигран. Още при първия ни корнер дето разцъкахме като у дома си се видя, че тези са пълн шматки и най-малкото не могат да се наредят даже правилно, но предпочетахме да играем балет майстори до 65 минута, когато резултата вече беше 2:0. Кузма - много критики. Много слаб мач. Изигра онова положение просто неадекватно. В първия момент още се бие бе!!! Докато селския бек е извън полето и ако спаси с ръце го гонят, но трябва и акъл. Секо не ми харесва как все търси симулации и падания и го раздава артист, а точно срещу тези рендета такива нямат място на терена. Кабаков беше длъжен да санкционира брадвата срещу Бакари!!! Тези селяни пак пробваха да го осакатят пред очите му. За мен най-виновни или по-точно най-слаби на терена бяха двойката ни халфове Цветков и Малик! Първия непрестанно грешеше, а втория не му чух името даже. Всичките глупости те ги започнаха или направиха, а ЧК на Траянов беше плод на глупостите на Цветков. Знаех си, че точно днес Паланков ще е безценен и се видя. Не разбирам и защо Дани Г не започна мача вместо Малик, но както и да е. Иначе и Чанович влезе в мача с тази си глупост за 2:0, а при 1:0 90% вина има Сукуп, не знам къде се беше заблял. Определено най-слабия ни мач и е хубаво, че не го загубихме. Въпроса е, че такива селяни и посредственяци като Долна Оряховица няма т.нар. елит, може би само Нефтохимик да са толкова слаби, но на неутралния терен просто нямаме никакво оправдание за толкова глупавото си поведение. Иначе еваларка на БАКАРИ, макар да си личи колко муден е и не във форма, къде с късмет, къде с майсторлък им набута черната мамба 2 пъти...но това, което почнахме след 65 минута да правим трябваше да се прави след 10-15 минута, още тогава се видя, че нямат никаква организация отзад...не, че ние имахме де...Срещу Локо Пд трябва да се стегнем, инак много голове ще получим от Камбуров, този не е шматките на Долна или Монтана
Ехх ако Гонзо беше взел Ернандес,ама не влиза да те чете Шутамен и той да научи нещо от тебе.

Sole написа:Най логично бе Данито да заеме мястото на Паланков. Гонзо продължава да залага на чехите,които въобще не си дават зор и за сега поне нищо не показват.
Ами така се получава когато не идват на проби, а направо директно подписват.
-
- Контакти:
Е, днес и последния ни пас куцаше, както бе и с Монтана. Много би ни помогнал Ернандес, да, защото си мисля, че ЖОРО би бил още по-полезен една идея назад, а не както е сега зад нападателя. Видяхме нагледно днес, че нямаме халфова линия. Което ме подсеща относно Бадема, чух, че една от офертите му била именно от Черно Море. Много бив искал да видя Бадема с нашия екип, такъв играч няма да ни е излишен. От двамата чехи Малик засега показва, че е пълно дърво, Сукуп днес е изцяло виновен за първия гол и като цяло не впечатлява. Не играем добре, но пък печелим точки
. При Кольо нито играехме добре, нито точки печелихме
, така, че е добре. За да заиграем добре ни трябват двама креативни халфа, не две рендета и Жоро. Т.е. ако вземем играч тип Бадема/Ернандес ще станат нещата. Секо е класа, но това му желание да търси симулации и номера тук няма да го бъде в А група пълна със дървари. Днес беше напълно обезличен от рендето Фиданин

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.