Радвам се, че тръгнахме с победа! Да взема и аз да се изтъпаня като Зеления, че познах, че ще ни вкарат

.
Сега по-сериозно, най-много ми хареса стила на игра който налага Гонзо - директен и атакуващ. Ясно е, че ще получаваме голове и ще губим, но няма как да стане по друг начин след Кольовата гавра от предния сезон. Като че ли ми липсва малко повече твърдост в отбора, но пък може би за това причината е в адски чистата игра на Цветков. Започнахме и още от първия мач да вкарваме и се надявам с играчи като Жоро, Секо, Кузма, Бакари и останалите това да продължи. Грешките са нормални при условие, че привлякохме толкова много нови играчи. Едно нещо обаче ме притеснява много и това е левият ни фланг - Мишо е безобразен, напред е кръгла нула, а в защита е направо отрицателен. Гола, както обикновено, падна от неговата зона и то защото, пак както винаги, него го нямаше там! Владо Романов също търчеше като муха без глава, а Коконов и той не беше по-различен. Честно казано ме е яд за Васев и си мисля, че трябваше да остане в отбора.
Както и да е, хубавото е много повече от лошото и след като гледах и останалите мачове от кръга смятам, че ще бъдем в челото без никакъв проблем. А апетита идва с яденето

!