Вижте хора,Еденилсон,както и Бакари са чужденци.Такива бяха навремето и Периш и Рикардо Андре,но тях никой не ги нападаше.Защо?Ами хората бяха най-добрите на своите постове и всеки мач бяха на ниво.Ракардо го пускаше Мастиката и като плеймейкър чат-пат,още си спомням къв гол нашия на Славия от над 30 метра в София.Но човека беше ФУТБОЛИСТ,КЛАСА,не някакъв смешник дето ритал в Копакабана,отишъл в Б група на Белгия(не изиграл нито един мач дори там) и искаме от него да ни вдига класата.Не става просто така.Камазола беше играл в Шарлероа и Хартс и докато беше здраво момчето беше ИСТИНСКА класа,и отнемаше и подаваше,не беше дърварин,дори беше с повече асистенции от Жоро Илиев през един от сезоните докато бе тука.Но и той беше ФУТБОЛИСТ,не просто резачка
ПС:Зелен,имаме си Сталев.Въпроса е,че Гонзо вкарва в групите за мачовете и Живко,и Росен,това е направо смешно 2 смени от 5 човека да са ти централни защитници.Разбираш ли,че ние не можем да обърнем мач със смени и не сме и обръщали...
Литекс - Черно море 2:1
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Литекс - Черно море 2:1
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

За пореден път се убеждавам, че някои хора изказват мнения във форума, без да са гледали мача

Бакари в кой мач до сега е издържал повече от 60 минути??? (Отделно е и че днес беше и контузен.)
По-добрите на терена победиха, няма как да ни покрива късмета постоянно.
Тактиката 0-0 отзад а отпред каквото стане, този път на сработи.
Няма как да рева за некадърника Бижилов, бе зелен

Да не изпадаме в крайности
Неприятна загуба, можеше да се вземе поне точка от този мач, но вече е минало. Литекс второто полувреме ни натиснаха здраво и се възползваха от наши грешки. Сега трябва да отстраним Марек за купата и да вземем двата домакински мача, срещу отбори които здраво ще се окопаят и също ще дебнат да накажат някоя грешка.
Гонзо обаче трябва да поработи здраво с халфовете и нападателите в градивен план - ок играем защитно при гостувания, но напред не създаваме почти нищо, трудно мога да си спомня хубави наши контраатаки с реални голови опасности за съперника срещу ЦСКА, Берое, Литекс (сещам се само за 1-2 положения срещу Левски). Все неправилно се разполагат, все прибързани решения се вземат, все извеждащият пас е грешен.

Гонзо обаче трябва да поработи здраво с халфовете и нападателите в градивен план - ок играем защитно при гостувания, но напред не създаваме почти нищо, трудно мога да си спомня хубави наши контраатаки с реални голови опасности за съперника срещу ЦСКА, Берое, Литекс (сещам се само за 1-2 положения срещу Левски). Все неправилно се разполагат, все прибързани решения се вземат, все извеждащият пас е грешен.
- paceto
- Контакти:
Re: Литекс - Черно море 05.10 събота 18.00 Нюз7
chelseabg написа:Кофти впечетление направи че Манолов се изкефи на гола,но все пак му е 1ви гол
Ами първи му е, ама с екипа на Литекс за първенството иначе вкара и за Купата срещу Спартак Вн.
И мен ме изненада тази негова радост.
-
- Контакти:
Да,Миро мене лично ме засегна.И до ден днешен ми беше на аватара,не е бил никога най-добрия ни играч,но много изстрада,2 години го подкрепяхме,2 години му даваше клубът заплата без да играе.Малко уважение към фенове и клуб трябваше да има.Иначе е нормално да ни вкара гол,никой нищо не казва за това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Не е виновен Бергонси,футболът е отборен спорт,щом отбора е загубил,виновни са всички който са играли.Сигурен съм че сега точно Бергонси го е яд най-много,защото фалът в зародиша на головата атака на Литекс беше задължителен,84-85-86-а минута,този фаул при 1:1 е задължителен дори и с цената на червен картон,а такъв нямаше да има,но това е положението.Умните хора се учат повече от загубите и грешките си,отколкото от победите и успехите.Надявам се че нашите хора са умни.
-
- Контакти:
ShooterMan, специално заради тебе влизам. начела съм се на писаници по форумите от хора, които не смеят да си кажат в очите какво мислят. и от комплексари, които се крият зад снимка на Миро Манолов, обаче дори и него плюят. ама ти вече мина всякакви граници. нямаш ли семейство? нямаш ли работа? нямаш ли с кого да си говориш? или просто влизаш тук, за да се почувстваш мъж? защото като ти чета постовете, не ми се струва, че това е възможно другаде. какви са ти на тебе тия момчета, та да ги наричаш инвалиди, бездарници и т.н.? ти какъв си? по-добър ли си от тях? как може да пишеш такива глупости за Росен? сигурна съм, че си поне на годините на баща му, а ходиш да го коментираш по форумите. ми изчакай го след мача и му кажи какво мислиш като имаш толкова сериозно мнение по всеки въпрос. както и на всяко момче, за което пишеш тука. ама не смееш. защото дори и внимание няма да ти обърнат. затова по-добре да влезеш в гонг и да покажеш какъв си невиждан интелектуалец и футболен специалист. разбирам, че всеки има право на мнение, обаче ти прекаляваш с обидите и епитетите. сигурна съм, че всичката негативна енергия, която изливаш ти се връща. и въпреки че съм спокоен човек, ти пожелавам да се връща поне двойно. и последно да питам теб, пък и някои други големи фенове на черно море - къде сте на гостуванията? защото аз съм на почти всичките. на едното видях 2 души, на друго - 1.....
а да. спести си предположенията - близка съм на Росен.
а да. спести си предположенията - близка съм на Росен.
-
- Контакти:
Единствения път,когато съм бил достатъчно ядосан,за да потърся разговор с играчи за един мач си спомням,че бягаха през глава към кв.Левски след един мач в каварна.Не съм на годините на бащата на Росен,по-скоро съм малко по-голям от Росен.Специално Росен,заради който се афектираш толкова в момента е най-незначителна пейка и изобщо не ми е в полезрението.Бездарници са Еденилсон и Бакари,чужденците.Може да не съм по-добър от тях,но искам вместо тях да играят български момчета,или ако ще гледам чужденци-то те да са класни.Сега отивай да бършеш сълзите на Росен,дето избяга от отбора като някаква мишка,просто не му понесе пейката,очевидно се смята за голям футболист и го е обяснил на приятелките си 

Добър мач за всички, най- вече за Литекс. Страхотен гол на Джордан, както и пробива и асистенцията на Ваюши! Не омаловажавайте качествата на противника, като търсите вината в нашите играчи. За втория гол не знам кой какво е гледал, но за мен отново страхотна асистенция, а грешката е на иначе добрия в мача Паланков, който изтърва Миро.
Венков беше един от най- добрите на терена и особено в нашия състав - поздрави за него! Много добър мач и за Коконов - браво! Станчев също беше на ниво, както и въобще цялата защита, която до средата на второто полувреме играеше без паника - пак казвам, че Литекс днес бяха много добри! - а не ние слаби. Поздрави на Котев за гола. Еденилсон на мен лично ми хареса! Дани Георгиев отново показа мъжество. Към Бакари упрека ми е само и единствено, към афинитета му да си полягва за щяло и не щяло, което мен лично ме дразни и не одобрявам дори и да минава номера. Националния рогач Бодуров, трябваше да получи картон много по- рано, но нали е национал, а и Бакарито вече е известен с паданията си и съдийте не гледат сериозно на нарушенията срещу него. Ако превъзмогне тази си слабост и се бори и играе дори когато е ритнат, ще пожъне успех с физиката,която притежава, ако ще и да лази. Просто Гонзо му слага капаците и само напред ако ще и без глава да е. Не искам да давам съвети на Г-н Иванов, но Дани Младено отново беше незабележим. Предпочитам Сашо бека да играе по крилото - срещу Пирин много ми хареса.
Искам само да напомня на всички, на които гостувахме до този момент ... КОГААА НА ТИИЧААА ДООЙДЕТЕЕ ДОЙДЕТЕЕЕЕ ...
Венков беше един от най- добрите на терена и особено в нашия състав - поздрави за него! Много добър мач и за Коконов - браво! Станчев също беше на ниво, както и въобще цялата защита, която до средата на второто полувреме играеше без паника - пак казвам, че Литекс днес бяха много добри! - а не ние слаби. Поздрави на Котев за гола. Еденилсон на мен лично ми хареса! Дани Георгиев отново показа мъжество. Към Бакари упрека ми е само и единствено, към афинитета му да си полягва за щяло и не щяло, което мен лично ме дразни и не одобрявам дори и да минава номера. Националния рогач Бодуров, трябваше да получи картон много по- рано, но нали е национал, а и Бакарито вече е известен с паданията си и съдийте не гледат сериозно на нарушенията срещу него. Ако превъзмогне тази си слабост и се бори и играе дори когато е ритнат, ще пожъне успех с физиката,която притежава, ако ще и да лази. Просто Гонзо му слага капаците и само напред ако ще и без глава да е. Не искам да давам съвети на Г-н Иванов, но Дани Младено отново беше незабележим. Предпочитам Сашо бека да играе по крилото - срещу Пирин много ми хареса.
Искам само да напомня на всички, на които гостувахме до този момент ... КОГААА НА ТИИЧААА ДООЙДЕТЕЕ ДОЙДЕТЕЕЕЕ ...
Мирослав за мен вече не съществува като футболист. Не заради гола ( и Жорката ни е вкарвал). Пожелавам му от все сърце цял живот резерва на село. Ние го търпяхме достатъчно да се лекува и да се спъва след това в топката. Е, той ни се отблагодари. Тъпак!