Изгониха Зафиров и други седем...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Изгониха Зафиров и други седем...
Ron Jeremy написа:Да се смея ли да плача ли , не мога да го дишам тоя гъз , но май ще му дам 3 мача толеранс преко силите ми
Да си бяхте оставили Зафето ! Щяхте да си играете варненско дерби даже другия сезон

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- wicked1913
- Контакти:
Успех на Гонзо
Какво друго ни остава... да се надяваме ти да си човекът, който да запомним с добро през 100 годишнината ни!

фалшива коса - фалшив футбол!
magichko написа:Официално: Георги Иванов е треньор на Черно море
тежко ви горко

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
bilyaletdinov написа:Ron Jeremy написа:Да се смея ли да плача ли , не мога да го дишам тоя гъз , но май ще му дам 3 мача толеранс преко силите ми
Да си бяхте оставили Зафето ! Щяхте да си играете варненско дерби даже другия сезон
+1 Гонзо, може да не е кой знае какъв тактик, но поне ще ви пооправи малко селекцията. В сравнение с Зафиров е доста по-добре.

- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Ми то не останаха отбори в А група на които да не е треньор левскар вече?
Илиан в Левски
Мъри в Ботев
Гонзо в Черно Море
Херо в Черноморец
Кокала в Локо Сф
Вили в Славия
Сухия в Ботев Вр
Хубчев в Берое
Кайзера в Миньор

Значи от сега требе да имаме чисти 24 точки, по-теорията на конспирацията (демек Директивата)!!!

Илиан в Левски
Мъри в Ботев
Гонзо в Черно Море
Херо в Черноморец
Кокала в Локо Сф
Вили в Славия
Сухия в Ботев Вр
Хубчев в Берое
Кайзера в Миньор

Значи от сега требе да имаме чисти 24 точки, по-теорията на конспирацията (демек Директивата)!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
bilyaletdinov написа:Ron Jeremy написа:Да се смея ли да плача ли , не мога да го дишам тоя гъз , но май ще му дам 3 мача толеранс преко силите ми
Хахаха,ще им лазим по нервите на някой отборчета и напролет,колкото и неприятно да им е,колкото до съгражданките-ми да влизат бре,кой ги спира

HASTA DE LA VICTORIA
luxorus написа:Сори пичове,готин отбор бяхте!
Само не разбирам кое му беше готиното? Не знам ти колко мача на Черно море си гледал, аз гледах два на живо и един по TV. Определено Черно море изглеждаше потресаващо слаб и в трите. Публиката съще е изпаднала в апатия. На Герена имаше агитка от 5-6 човека, което е срамно за отбор, с толкова много фенове.
Avanti_Ragazzi написа:Ми то не останаха отбори в А група на които да не е треньор левскар вече?![]()
![]()
![]()
Илиан в Левски
Мъри в Ботев
Гонзо в Черно Море
Херо в Черноморец
Кокала в Локо Сф
Вили в Славия
Сухия в Ботев Вр
Хубчев в Берое
Кайзера в Миньор
![]()
![]()
![]()
![]()
И като сложиш Стойчо в ЦСКА - 27.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- we are the champions
- Контакти:
ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ЛЕВСКИ