Пич, като сравни нашия финал с ЦСКА бяхме 600 човека от Варна, но това нее темата... хубаво е отбор като Славия, да счупи хегемонията на надутите грандове, както го сториха това Берое миналия сезон, но просто няма как да стане главата ви е откъсната още от сега, иначе през пролета сте убийствено слаби някакво подобие на нас през есента а ЦСКА са в топ форма, най-добрия отбор в България в момента, дори самото ви класиране до финала бе голям късмет.
П.с относно темата да наистина ние заслужаваме да сме 4ти... говоря обективно не заради това, че съм моряк.
Черно море заслужава да е 4ти...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море заслужава да е 4ти...
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
PFC Litex написа:Clarion написа:За правилника - той е ясен ... ама за ранкинга съвсем се обърках
Не е ли този:
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html
валидния за Шампионска лига и ЛЕ 2011/12?
Не е той.
Ето ти го актуалния http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/qual2011.html
Да обобщим какво твърдите - за ЛЕ 2011/12 се взима ранкинга по държави от 2009/2010:
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/season=2010/index.html
а не този за 2010/2011
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html
???
В УЕФА ясно е написано кога се публикува актуалния ранкинг:
At the end of each season, UEFA compiles a performance table (UEFA
association coefficient rankings) covering the five most recent UEFA
Champions League and UEFA Cup/UEFA Europa League seasons in order
to determine the number of places allocated to an association in the UEFA
Champions League and UEFA Europa League (former UEFA Cup).
и за тази година това би трябвало да е след финала на ШЛ в края май.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Във сайта който той ти даде се ъпдейтват коефицентите, възможностите, въобще всичко на момента когато станат 
Мачовете до края:
Локо Сф дом.: ЧМ > Литекс гост: Вид. > Сливен > Славия
Локо Пд дом.: Пирин > ЛС > ЦСКА гост: Акад. > ЧЦ
Ч.море дом.: Монт.> Кал.> Берое гост: Локо сф > Миньор
Трудни мачове:
Локо Сф с ЧМ, Литекс, Видима и Сливен
Локо Пд с ЛС, ЦСКА и ЧЦ
Ч.море с Локо Сф и Миньор
Локо Сф дом.: ЧМ > Литекс гост: Вид. > Сливен > Славия
Локо Пд дом.: Пирин > ЛС > ЦСКА гост: Акад. > ЧЦ
Ч.море дом.: Монт.> Кал.> Берое гост: Локо сф > Миньор
Трудни мачове:
Локо Сф с ЧМ, Литекс, Видима и Сливен
Локо Пд с ЛС, ЦСКА и ЧЦ
Ч.море с Локо Сф и Миньор
ehh написа:Самият факт, че Левски ви е бил, си е надиграване. През годините сте доказали, че черноморският бетон е един от най-здравите. Сега, с Литекс не знам, как седят работите, защото не съм гледал мача.
И не знам, как може да искате класиране в Европа с тази плачевна база, с която разполагате. Аман от абсурди - домакинстваш в Европа на чужд терен.
Нека отборите с претенции, първо да си оправят базите.
Че то кои отбори имат база? Славия? Локо Пловдив ли? Берое?
Има само 3 клубни стадиона у нас, които приличат на нещо- вашия(той пък е с ужасни трибуни), Литекс и Лазур! Тогава какво говорим за бази?
Paralel написа:Не симпатизирам нито на Локо Пловдив, нито на Локо София, но ми се струва, че и двата отбора заслужават повече да са в Европа от Черно Море. Нищо лично към моряците, но играете най-грубия и непривлекателен футбол в България. Излъгах се да ви гледам два мача... Разбира се във футбола никога не се знае и накрая именно вие може да излъжете локомотивците и Славия.
Моля? Ккаъв груб футбол те гони бе
Viktor4o_Rs написа:ShooterMan, публика 50 към 1 може да е било като играехте вие с тях на финалаЯсно е, че ще са повече и че са по-добра форма, но това е финал и нищо не е решено, това че всеки ни отписва ни помага повече отколкото може да си представиш
![]()
В много странни схеми си се вкарал пич, собствениците на ЦСКА и Левски толкова са зависими от ТИМ, че взехте от тях 3 точки от 12 възможни и червените ви отстраниха за КупатаАз пък ти гарантирам, че Локо (Пд) ще вземе поне 4 точки от Левски и ЦСКА вкъщи - срещу първите заради случая "Карвальо", ЦСКА пък едва ли ще се напрягат особено 4 дни преди финала с нас
Така че всичките ти схеми увисват във въздуха, единствено съм съгласен, че е по-добре да са Локо (Пд) или вие, отколкото Локо (Сф)
На финала с тях бяхме 500: 2000 - което значи 1:4
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Ами славистите ще сме минимум 2-3 хиляди, цесекарите им давам около 15 000 някъде, така че отново 5 към 1 

Ако въпросът наистина е кой залужава да е 4-ти -- който завърши 4-ти накрая на първенството. Точка.
Ако е кой от претендентите за ЕКТ (Славия, Локо Сф, Локо Пд, Черно море, Берое) ще представи България най-добре, то това за мен са 1.Черно море; 2.Берое; 3.Локо Пд. Локо Сф и Славия в Европа ще предизвикат плач, дори и сред неутралните фенове.
Ние не играем особено вълнуващ футбол, но сме много стабилни отзад, което е абсолютно необходима предпоставка за отбор, участващ в ЛЕ. Берое се опитват да играят атакуващ футбол, и съм леко пристрастен заради треньора. Не мога да кажа, че се изложиха в Европа този сезон, предвид възможностите им. Локо Пд имат на хартия най-добрите футболисти и на моменти играят нелошо, но до голяма степен са един балон. Славия имат много опасна атака и детинска защита, в Европа ще ги надупчат. Локо Сф е най-смехотворния отбор, който евентуално би се класирал.
Ако е кой от претендентите за ЕКТ (Славия, Локо Сф, Локо Пд, Черно море, Берое) ще представи България най-добре, то това за мен са 1.Черно море; 2.Берое; 3.Локо Пд. Локо Сф и Славия в Европа ще предизвикат плач, дори и сред неутралните фенове.
Ние не играем особено вълнуващ футбол, но сме много стабилни отзад, което е абсолютно необходима предпоставка за отбор, участващ в ЛЕ. Берое се опитват да играят атакуващ футбол, и съм леко пристрастен заради треньора. Не мога да кажа, че се изложиха в Европа този сезон, предвид възможностите им. Локо Пд имат на хартия най-добрите футболисти и на моменти играят нелошо, но до голяма степен са един балон. Славия имат много опасна атака и детинска защита, в Европа ще ги надупчат. Локо Сф е най-смехотворния отбор, който евентуално би се класирал.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
yavorescu написа:Ако въпросът наистина е кой залужава да е 4-ти -- който завърши 4-ти накрая на първенството. Точка.
Не можеш да кажеш сега и на момента кой би се представил по-добре и кой по-зле - лятото е динамичен период, изпълнен с трансфери, рокади, промени, подготовки и т.н. и в зависимост от тях един отбор би подобрил или влошил състоянието си