Черно море заслужава да е 4ти...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Черно море заслужава да е 4ти...

Мнениеот morqche » 07 май 2011 01:33

Пич, като сравни нашия финал с ЦСКА бяхме 600 човека от Варна, но това нее темата... хубаво е отбор като Славия, да счупи хегемонията на надутите грандове, както го сториха това Берое миналия сезон, но просто няма как да стане главата ви е откъсната още от сега, иначе през пролета сте убийствено слаби някакво подобие на нас през есента а ЦСКА са в топ форма, най-добрия отбор в България в момента, дори самото ви класиране до финала бе голям късмет.
П.с относно темата да наистина ние заслужаваме да сме 4ти... говоря обективно не заради това, че съм моряк.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 07 май 2011 04:04

PFC Litex написа:
Clarion написа:За правилника - той е ясен ... ама за ранкинга съвсем се обърках :-)
Не е ли този:
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html
валидния за Шампионска лига и ЛЕ 2011/12?

Не е той.
Ето ти го актуалния http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/qual2011.html

Да обобщим какво твърдите - за ЛЕ 2011/12 се взима ранкинга по държави от 2009/2010:
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/season=2010/index.html
а не този за 2010/2011
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/country/index.html
???
В УЕФА ясно е написано кога се публикува актуалния ранкинг:
At the end of each season, UEFA compiles a performance table (UEFA
association coefficient rankings) covering the five most recent UEFA
Champions League and UEFA Cup/UEFA Europa League seasons in order
to determine the number of places allocated to an association in the UEFA
Champions League and UEFA Europa League (former UEFA Cup).
и за тази година това би трябвало да е след финала на ШЛ в края май.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 май 2011 12:04

Във сайта който той ти даде се ъпдейтват коефицентите, възможностите, въобще всичко на момента когато станат ;)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 май 2011 14:54

Мачовете до края:
Локо Сф дом.: ЧМ > Литекс гост: Вид. > Сливен > Славия
Локо Пд дом.: Пирин > ЛС > ЦСКА гост: Акад. > ЧЦ
Ч.море дом.: Монт.> Кал.> Берое гост: Локо сф > Миньор
Трудни мачове:
Локо Сф с ЧМ, Литекс, Видима и Сливен
Локо Пд с ЛС, ЦСКА и ЧЦ
Ч.море с Локо Сф и Миньор

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 май 2011 18:58

ehh написа:Самият факт, че Левски ви е бил, си е надиграване. През годините сте доказали, че черноморският бетон е един от най-здравите. Сега, с Литекс не знам, как седят работите, защото не съм гледал мача.
И не знам, как може да искате класиране в Европа с тази плачевна база, с която разполагате. Аман от абсурди - домакинстваш в Европа на чужд терен.
Нека отборите с претенции, първо да си оправят базите.

Че то кои отбори имат база? Славия? Локо Пловдив ли? Берое?
Има само 3 клубни стадиона у нас, които приличат на нещо- вашия(той пък е с ужасни трибуни), Литекс и Лазур! Тогава какво говорим за бази?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 май 2011 19:10

Paralel написа:Не симпатизирам нито на Локо Пловдив, нито на Локо София, но ми се струва, че и двата отбора заслужават повече да са в Европа от Черно Море. Нищо лично към моряците, но играете най-грубия и непривлекателен футбол в България. Излъгах се да ви гледам два мача... Разбира се във футбола никога не се знае и накрая именно вие може да излъжете локомотивците и Славия.

Моля? Ккаъв груб футбол те гони бе :lol: Ти кои мачове си гледал ? От 1 и 2 кръг на ЕСЕНИЯ ПОЛСУЕЗОН ЛИ? Не се излагайте така! Като си н гледал 2 мача не коментъирасй, защото видимо нищо, ама нищо не знаеш :lol: ЧМ не играе грубо от края на есенния полусезон, когато сменихме треньора! Преди да пишете някоя титанична глупост гледайте поне 4 мача, а не два :lol:... До гуша ми дойде от неподготвени изказвания!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 май 2011 19:16

Viktor4o_Rs написа:ShooterMan, публика 50 към 1 може да е било като играехте вие с тях на финала ;) Ясно е, че ще са повече и че са по-добра форма, но това е финал и нищо не е решено, това че всеки ни отписва ни помага повече отколкото може да си представиш :)
В много странни схеми си се вкарал пич, собствениците на ЦСКА и Левски толкова са зависими от ТИМ, че взехте от тях 3 точки от 12 възможни и червените ви отстраниха за Купата ;) Аз пък ти гарантирам, че Локо (Пд) ще вземе поне 4 точки от Левски и ЦСКА вкъщи - срещу първите заради случая "Карвальо", ЦСКА пък едва ли ще се напрягат особено 4 дни преди финала с нас ;) Така че всичките ти схеми увисват във въздуха, единствено съм съгласен, че е по-добре да са Локо (Пд) или вие, отколкото Локо (Сф) ;)

На финала с тях бяхме 500: 2000 - което значи 1:4 ;)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 07 май 2011 20:12

Ами славистите ще сме минимум 2-3 хиляди, цесекарите им давам около 15 000 някъде, така че отново 5 към 1 ;)
Изображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 май 2011 00:55

Ако въпросът наистина е кой залужава да е 4-ти -- който завърши 4-ти накрая на първенството. Точка.
Ако е кой от претендентите за ЕКТ (Славия, Локо Сф, Локо Пд, Черно море, Берое) ще представи България най-добре, то това за мен са 1.Черно море; 2.Берое; 3.Локо Пд. Локо Сф и Славия в Европа ще предизвикат плач, дори и сред неутралните фенове.

Ние не играем особено вълнуващ футбол, но сме много стабилни отзад, което е абсолютно необходима предпоставка за отбор, участващ в ЛЕ. Берое се опитват да играят атакуващ футбол, и съм леко пристрастен заради треньора. Не мога да кажа, че се изложиха в Европа този сезон, предвид възможностите им. Локо Пд имат на хартия най-добрите футболисти и на моменти играят нелошо, но до голяма степен са един балон. Славия имат много опасна атака и детинска защита, в Европа ще ги надупчат. Локо Сф е най-смехотворния отбор, който евентуално би се класирал.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 май 2011 01:05

yavorescu написа:Ако въпросът наистина е кой залужава да е 4-ти -- който завърши 4-ти накрая на първенството. Точка.
Ако е кой от претендентите за ЕКТ (Славия, Локо Сф, Локо Пд, Черно море, Берое) ще представи България най-добре, то това за мен са 1.Черно море; 2.Берое; 3.Локо Пд. Локо Сф и Славия в Европа ще предизвикат плач, дори и сред неутралните фенове.

Ние не играем особено вълнуващ футбол, но сме много стабилни отзад, което е абсолютно необходима предпоставка за отбор, участващ в ЛЕ. Берое се опитват да играят атакуващ футбол, и съм леко пристрастен заради треньора. Не мога да кажа, че се изложиха в Европа този сезон, предвид възможностите им. Локо Пд имат на хартия най-добрите футболисти и на моменти играят нелошо, но до голяма степен са един балон. Славия имат много опасна атака и детинска защита, в Европа ще ги надупчат. Локо Сф е най-смехотворния отбор, който евентуално би се класирал.

Не можеш да кажеш сега и на момента кой би се представил по-добре и кой по-зле - лятото е динамичен период, изпълнен с трансфери, рокади, промени, подготовки и т.н. и в зависимост от тях един отбор би подобрил или влошил състоянието си ;) Локо(Пд) и Берое си намалиха чувствително шансовете, актуални в играта остават Локо(Сф), вие (стига да не се издъните с Монтана) и ние (поне до финала). Не смятам, че някой от гореспоменатите отбори се е изложил с участието си, като изключим издънката на Локо (Сф) с Борац (Чачак). Славия пък наистина не е играла много отдавна в евротурнирите и там всякаква прогноза е целене напосоки, естествено, че с тази игра, тези футболисти и този наставник бихме станали за посмешище, но пак казвам, затова си има летен трансферен прозорец и подготовка. Който и от тези всички отбори да се класира, ще стискам сериозно палци за него :)
Изображение

Върни се в “Черно море”