Трансферите приключиха...най-добрия състав ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Re: Трансферите приключиха...най-добрия състав ?

Мнениеот Simo Smurfa » 01 юли 2010 23:24

30 000 :shock: Извинявай,но мисля,че това е абсолютно нереално 30 000 никой БГ отбор не може да събере на мач от първенството и никой не може да ме убеди че не е така.Причини много-не само състоянието на стадионите бъди сигурен.За мен начина е да се строят по-малки,красиви,приятни стадиони с капацитет от 15 000 места(подобен на проекта за стадион на Локомотив Пловдив),които биха били напълно достатъчни да обслужват постоянно намаляващият интерес на хората към родният футбол.
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 02 юли 2010 00:19

Simo Smurfa написа:30 000 :shock: Извинявай,но мисля,че това е абсолютно нереално 30 000 никой БГ отбор не може да събере на мач от първенството и никой не може да ме убеди че не е така.Причини много-не само състоянието на стадионите бъди сигурен.За мен начина е да се строят по-малки,красиви,приятни стадиони с капацитет от 15 000 места(подобен на проекта за стадион на Локомотив Пловдив),които биха били напълно достатъчни да обслужват постоянно намаляващият интерес на хората към родният футбол.

Локомотив Пловдив може ;). Ботев Пловдив също може. Както и Берое Стара Загора. Само да играем в евротурнирите в Пловдив и ще видим дали 30 хиляди ще ни стигнат ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 02 юли 2010 07:51

k_oleto написа:ами извинявам се на феновете на Черно море, но личното ми мнение е, че Черно море може да играе много силен футбол, при условие, че има хубав = 30 хил стадион напр., хубава база и най-вече качествен тренер! Срам е Варна /а и Пловдив/ да нямат поне един стадион. Във Варна и в Пловдив има много, ама много футболни фенове и ако има къде да ходят на мачове ........ще има перфектна атмосфера. Сега обаче........Тича и Локомотив, Хр. Ботев, Ю. Гагарин, са.........пасища

Колега, то Гагарин пасище да беше, че да риташ топка на тревата, а то си е гигантски плувен басейн :) Жалка е картинката с тези стадиони :cry:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 юли 2010 11:30

Илиан Илиев: Жардел ни вкара 2 гола и хвана самолета
Източник: Народно дело 13:12 / 30.06.2010
© Ole-bg.com
Юношата на "Черно море“ Илиан Илиев е сред малкото български футболисти, които са играли срещу Марио Жардел. Това става в началото на XXI век, когато Илиев облича екипа на португалския "Маритимо“. "Помня един мач с "Порто“. Знаехме, че Жардел няма да играе през цялото време, тъй като трябваше да хване самолета за Бразилия, за да се присъедини към лагера на националния тим. Поведохме им с 2:1, но до 60-ата мин Жардел реализира два гола и направи обрата за 3:2. Веднага го смениха и тръгна към летището. Ако бяхме удържали още малко, щеше да излезе, без да е вкарал, и можехме да спечелим. В друга среща за купата водихме на "Спортинг“ с 2:1 в Лисабон. В 90-ата мин Жардел изравни и ни биха в продълженията“, върна се назад във времето за "Народно дело“ Илиев. Той определи Марио за уникален голмайстор, като в играта с глава нямал равен. "Сега не го зная в какво състояние е, но дори да покаже и малкото от това, което може, ще е полезен на младите, защото има какво да научат от него. Теренът на "Тича“ е малък и удобен за Жардел, тъй като е невероятен с глава и при центриранията ще бележи. Особено у дома ще свърши работа на родния ми клуб“, допълни Илиев. Последният смята, че Супер Марио ще е най-известният чужд футболист, играл в България. "Жардел ще вдигне имиджа на "Черно море“ и "А“ група. Всички световни агенции съобщиха за трансфера и хората ще искат да разберат повече за варненския клуб, за родното ни първенство. Колкото повече такива имена идват у нас, толкова по-добре за футбола ни“, завърши Илиан.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 юли 2010 12:34

1.Пиргов
2.Сашо Александров-Алвеша
3.Сашо Александров-Шерифа
4.Тиаго-Бачев
5.Танко Дяков-Танка
6.Димитър Петков-Гравесен
7.Дани Георгиев-Ели Маркес
8.Жоро Илиев??????
9.Румен Николов-Руни
10.Дани Димов-без алтернатива
11.Поста с най много потенциални титуляри.Когото и да сложи няма да сбърка.МараДончо,Юруков,Адемар-като за последния съм на 99% сигурен че ще играе на мястото на Жоро Илиев.
И като прибавим резервите,които биха били титуляри в други отбори-Домакина,Тошко,Капитанов,М.Петков,Ратников+Божилов,Миро,ЖАРДЕЛ,си мисля че сме комплектовали отбора с ресервите,с изключение на два поста,където нямаме ярко изразена конкуренция.Десен бек и атакуващ халф на мястото на Жоро.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юли 2010 15:26

-------------------------Пиргов-----------------------
Сашо----------Сашко-------Дяков-------Фаустино
----------------------Д.Димов---------------------
Д.Георгиев----Ж.Илиев----Адемар----Атанасов
------------------------Юруков-----------------------
-----------------------Жардел-----------------------

Алтернативи:
Пиргов - Шмайхела
Сашо-Ели Маркес,Станислав
Сашко и Дяков - Домакинов
Фаустино-Ради Бачев или връщане на Адемар назад
Д.Георгиев-Румен Николов,Ратников
Ж.Илиев-Адемар,Владимир Костадинов(евентуално и Ратников)
Адемар-същите от по-горе плюс Милен Петков и Димитър Петков
Атанасов-Тошко Колев,Ратников,Адемар
Юруков-Атанасов,Ратников,Румен Николов,Георги Божилов,Тошко Колев
Жардел-Божилов,Николов,Юруков
Димов-Димитър Петков,Милен Петков
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 юли 2010 15:37

За съжаление нямало подобрение в състоянието на Жоро Илиев, така че на тоя етап сигурно Милен Петков ще трябва да го замести в първите кръгове
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 02 юли 2010 16:04

Sagittarius написа:-------------------------Пиргов-----------------------
Сашо----------Сашко-------Дяков-------Фаустино
----------------------Д.Димов---------------------
Д.Георгиев----Ж.Илиев----Адемар----Атанасов
------------------------Юруков-----------------------
-----------------------Жардел-----------------------

Алтернативи:
Пиргов - Шмайхела
Сашо-Ели Маркес,Станислав
Сашко и Дяков - Домакинов
Фаустино-Ради Бачев или връщане на Адемар назад
Д.Георгиев-Румен Николов,Ратников
Ж.Илиев-Адемар,Владимир Костадинов(евентуално и Ратников)
Адемар-същите от по-горе плюс Милен Петков и Димитър Петков
Атанасов-Тошко Колев,Ратников,Адемар
Юруков-Атанасов,Ратников,Румен Николов,Георги Божилов,Тошко Колев
Жардел-Божилов,Николов,Юруков
Димов-Димитър Петков,Милен Петков

Стрелец, състава е добре, даже перфектен, но дано и съдията да не забележи че сме 12 на терена

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 02 юли 2010 20:01

Милен Петков за какво го мъчат повече. :?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юли 2010 21:24

Моя грешка,наредих отбора както Димитър Пенев-12 играчи :lol: .Просто Адемар е грешката,той ще е там ако Жоро го няма.Мисля,че това ще е големия ни проблем в началото.Липсата на Жоро ще се усети кораво.Дано бъде възстановен до старта.Нужен ни е такъв добър подавач,а с неговата роля ще се справят Адемар,Дани Георгиев,Ратников и Владо Костадинов..Мисля си обаче,че както и да пренастроим играта си без Жоро наличието на Жардел отпред заедно с Юрука ще позволява всякакви вариации:
1.Жардел е виртуоз с глава,т.е. и да залагаме на флангови атаки и центрирания-пак ще имаме голям успех.
2.Жардел е унищожителен и с двата крака,стреля мигновено от различни дистанции,както и Юрука - и активност през центъра пак ще носи успех.
Така е обаче,като си привлякъл такъв нападател,а не да си казваме-ауу той не може с глава,ауу левия му крак е само патерица и т.н.,е Супер Марио може всичко и затова вкарва кораво.
Важното е,че имаме и много бързи играчи.Не знам има ли по-бърз играч от Румен Николов,а и Тошко Колев,Даниел Георгиев,Ели Маркес,Сашо,Ратников - това са все експлозивни състезатели даващи острота особено по фланговете.Отборът е просто отличен,а връщането на Божилов още август ще ни наде възможност да пратим Юруков сред халфовете докато Жоро се оправи.Дано не ни мине котка път с контузии,но след като ни е сполетяла такава канонада би следвало точно тази година да нямаме такива проблеми и да видим какво ще стане 8-)

ПС:А относно Милен Петков-долу ръцете от най Миле.Той е нужен на младите,той е играл на Мондиал,на Европейско,той е пълно перде и отличен мотиватор.Преди всеки важен мач повдига духа на младоците с пиперливи интервюта по адрес на ЦСКА и Левски.Никгоа не пропуска да отвърне на всеки удар срещу Черно Море.Има самочувствие,а и качества.Още 1 сезон трябва да се ползва Миле-то,а после-помощник треньор,но тука,богатия му опит е много важен
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”