Черно море - Локо Мездра

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Локо Мездра

Мнениеот Mourinio » 14 апр 2010 15:33

garfild8 написа:Проблема на Ратников е ''Гения Попов''.Дето го взе в отбора,а сега се оказва че,е най-доброто попълнение(чуждестранно при това) на дубъла.

Гений е, аз като ви казвах за Данчо Тодоров, че трябва да го вземем, половината викаха, че не ни трябвал, както и Велизар, а чужденец, за да играе при нас трябва да е с класи над българите в отбора, а аз не виждам да е с нещо по-добър от един Румен Николов например или някой от другите талантливи юноши
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 17:19

Бре,да не вярваш.Гения забрави за 8 защитници,изпробва 3-4-3 както с Черноморец и гол на юношата ни Румен Николов още в 10-а минута.Браво Румба. :lol: Продължавай така и занапред.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 апр 2010 20:07

ВЕЛИЗАР ЧЕТЕ ФОРУМА :lol: :lol: :lol: :lol:

Браво, Велизаре! Някой ти налива акъл в главата май :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 20:46

зеленобелия написа:
Mourinio написа:
garfild8 написа:Проблема на Ратников е ''Гения Попов''.Дето го взе в отбора,а сега се оказва че,е най-доброто попълнение(чуждестранно при това) на дубъла.

Гений е, аз като ви казвах за Данчо Тодоров, че трябва да го вземем, половината викаха, че не ни трябвал, както и Велизар, а чужденец, за да играе при нас трябва да е с класи над българите в отбора, а аз не виждам да е с нещо по-добър от един Румен Николов например или някой от другите талантливи юноши

Данчо е много добър но нямаме толкова богати собственици колкото Коко Динев да му осигорим що годе добра заплата.

Ние, че ги имаме - ги имаме, ама това, че не искат да дават толкова пари за заплатата му е друг въпрос ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 14 апр 2010 20:47

Mourinio написа:

Данчо е много добър но нямаме толкова богати собственици колкото Коко Динев да му осигорим що годе добра заплата.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 20:57

ogrizko написа:ВЕЛИЗАР ЧЕТЕ ФОРУМА :lol: :lol: :lol: :lol:

Оги.Ти сериозно ли?Ако е да,само оттук да взема акъл,пак ще е добре...И Велизаре,ако наистина четеш,СПРИ ДА ПРАВИШ ПРОСТОТИИ,ЗАЩОТО НА ПОВЕЧЕТО ТУК МОРЯЦИ,НИ ПИСНА ОТ ТЕБЕ!!! :shock:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 21:11

Дани Георгиев най-вероятно ще пропусне и следващите два мача.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 апр 2010 21:32

garfild8 написа:
ogrizko написа:ВЕЛИЗАР ЧЕТЕ ФОРУМА :lol: :lol:

Оги.Ти сериозно ли?Ако е да,само оттук да взема акъл,пак ще е добре...И Велизаре,ако наистина четеш,СПРИ ДА ПРАВИШ ПРОСТОТИИ,ЗАЩОТО НА ПОВЕЧЕТО ТУК МОРЯЦИ,НИ ПИСНА ОТ ТЕБЕ!!! :shock:

Хехе :) Ами, щото пусна Румен Николов титуляр.... и пусна тройка централни защитници, пусна днеска и Ратников малко повече.... общо взето, може да е погледнал нещо из форума :P

Ама тъпото е, че според мен, можеше да почне с Ратников и Тодор Колев, вместо Адемар и Ели Маркес.... абе, малко по-добре днеска.... :twisted:

Между другото, тоя Борносузов много ме кефи мен... не знам в началото какво го плюеха всички, ама сега като се осакатихме се вижда, че ни е един от най-важните играчи и аз си мисля, че помага и на Дани Димов да расте. Някои дето викат, че не можел да подаде топката на 5 метра... днеска направи няколко супер точни и хубави паса по 50 метра сигурно, бори се страшно много като разярен бик, страшна машина :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 21:41

Оги,за Наката и аз се радвам.Той е много добър,израсна както и Дани Георгиев(като се сетя,колко бяха против него :lol: ).Наката е трудно заменим за нас и наистина,много помогна на Димов,да израсне край него.Има и яка тупалка,за удари отдалече.Страхотен е.
А за Велизар,нищо чудно да чете.Откъде може да му дойда малко акъл :) и да спре с простотиите си,като 8 защитника и Наката плеймейкър. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 апр 2010 10:41

Похвалите за Румбата,Тошко и Дани ги написах в темата за Румбата.Тука ще кажа само едно-до 69 минута трудно се даваше смислен пас.Факт.Влезе Ратников и колкото паса пусна бяха тънки,бяха чудесни извеждащи подавания и ставаха голови контри.Факт.Това момче дойде с визитка на напдател,Велизар го пусна по крилото.Но с качествата си и погледа над играта Ратников не е никакъв,ама никакъв нападател,а чист плеймейкър и ако почнем да го пускаме там,особено при сегашния кът на градивни играчи ще си подобрим играта чувствително.С този си великолепен пас,добра техника и поглед Ратника е нешлифован диамант,дано и Велзиар е видял това.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”