Стадион

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Re: Приключи втората част от проектирането на стадион "Варна"

Мнениеот aide_morqci » 17 мар 2010 18:49

Незнам при мене и през IE и през Opera си го отваря линка.Пробвай през друг браузар
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Стадион

Мнениеот charlitobg » 22 мар 2010 13:05

На вниманието на ТИМ и по специално на феновете на Черно море. Та мисълта ми е колко струва реконструкцията на Тича ????? Може би колкото хотел Империал на Златните ??????Чисто нов стадион за 6,5 евро в Гърция .

Това е стадиона на отбор който играе в елита на Гърция -Шкода Ксанти . Темата е в форума на Гонг

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Стадион

Мнениеот garfild8 » 22 мар 2010 13:11

Дано да го правят по-скоро.Защото това е СРАМОТА.Ще идем пак в ЕКТ(тази или другата година),а третия по големина град,няма стадион като хората и се играе в Бургас.
Само Черно море.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 22 мар 2010 13:27

Има нещо вярно. Иначе на приказки разбиха света вашите хора. Изкопаха една голяма дупка и край. Явно мислят да правят басейн, а не стадион.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 22 мар 2010 13:30

garfild8 написа:Дано да го правят по-скоро.Защото това е СРАМОТА.Ще идем пак в ЕКТ(тази или другата година),а третия по големина град,няма стадион като хората и се играе в Бургас.

Варна не изпреварили Пловдив за второто място?
Дайте линк да го видим тоя стадион

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 мар 2010 15:47

[offtopic]
garfild8 написа:а третия по големина град

Втория Гарф, втория ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 22 мар 2010 17:47

charlitobg написа:На вниманието на ТИМ и по специално на феновете на Черно море. Та мисълта ми е колко струва реконструкцията на Тича ????? Може би колкото хотел Империал на Златните ??????Чисто нов стадион за 6,5 евро в Гърция .

Това е стадиона на отбор който играе в елита на Гърция -Шкода Ксанти . Темата е в форума на Гонг

В Гърция нов стадион струва 6 милиона а във Варна струва 160 милиона и за това стадиона е спрян.Типично по български.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 22 мар 2010 17:51

зеленобелия написа:
charlitobg написа:На вниманието на ТИМ и по специално на феновете на Черно море. Та мисълта ми е колко струва реконструкцията на Тича ????? Може би колкото хотел Империал на Златните ??????Чисто нов стадион за 6,5 евро в Гърция .

В Гърция нов стадион струва 6 милиона а във Варна струва 160 милиона и за това стадиона е спрян.Типично по български.

Абе защо ни е стадион ??!? Нека да построим 1 мол на мястото , понеже си нямаме :lol: :lol: :lol:

kenny
Контакти:

Мнениеот kenny » 22 мар 2010 18:18

Стига с тия ревове за стадион и стига давайте тая Гърция за пример. Там всичко, дори къщичките за пиленца сигурно, е построено с кредити. Нали видяхте до какво ги докараха кредити. От реконструкция на Тича, ТИМ ще си върнат парите на кукуво лято. Печалба биха имали единствено от спортния комплекс Варна.

А честно казано аз не виждам големи проблеми от домакинствата ни в Бургас. Със Сампдория и ПСВ изпълнихме стадиона почти на макс. Дори Балъков призна, че никога не е виждал стадиото толкова пълен и май до следващото ни участие в Европа няма да го види пак такъв.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 22 мар 2010 19:15

За мен реконструкцията на Тича ми си струва доста нереална, в смисъл да има лиценз за Европа. Осветлението и таблото не мисля, че ще са проблем, но какво да кажем за парко места, допълнителни входове/изходи. Паркинг - аз лично не виждам къде може да се построй, освен ако на мястото на сегашния не се вдигне някой на 3-4 етажа.. И аз съм от тези, които предпочитат една хубава реконструкция на Тича като преоритет. Иначе тези милиони за новия - не знам как ще ги избият само с футболни срещи. Аз лично така ги виждам нещата при наличието на нов стадион - дерби мачовете, европейските и тук-там някой национален мач на новия, а всички останали от А група (около 10-12) - на Тича.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”