Лошият късмет на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Лошият късмет на Черно море

Мнениеот зеления » 23 мар 2010 00:37

Veso1913 написа:Казах ви инфото и за Миро.Отново под ножа.Няма комнтари въобще.Дали не сте обърнали внимание,или просто сте го отписали за този сезон по принцип.Миро отново в игра-догодина. :(

Наборе, еб**ти гадната новина, с която ме сюрпризира. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 23 мар 2010 07:07

Новините бяха две в една,ама хората се уплашиха повече за Жорко.А Жорко ще свали гипса след три седмици.Лошото е че има срязано сухожилие.Няма да го видим в игра този сезон,май.А Миро не е объркан в Германия.Познайте къде е грешката.Дано Божилов се разиграе и този който ще замества Жоро да влезе бързо в час.Иначе не виждам до къде ще я докараме с наличния потенциал.То бива,бива,ама нашето...
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 23 мар 2010 07:51

Спокойно приятели. В такива моменти си проличава кой отбор е голям. Сигурен съм, че ще се намерят адекватни заместници на отсъстващите. Пък и като гледам другите отбори на какво приличат-пълна мъка!Все пак нашите очаквания есента бяха съвсем други. Така, че спокойно. Аз вярвам, че момчетата няма да ни разочароват!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 мар 2010 10:06

футбол България - А ФГ Вторник, 23 Март 2010
Изписаха Г. Илиев от клиниката

Халфът на Черно море Георги Илиев бе изписан от частната клиника, където му направиха операция на палеца. На футболиста е поставена шина, с която ще ходи 3 седмици. След като я свали, започва физиотерапия и в зависимост от състоянието му ще стане ясно кога ще поднови тренировките. В най-добрия случай Жоро може да играе в последните мачове от "А" група през май, но по-вероятно е да се завърне на терена през другия сезон.
Друг халф - Даниел Георгиев, ще се завърне на терена в 1/4- финалния мач за купата срещу Калиакра. Двубоят е на 31 март в Каварна. Както е известно, Даниел получи разтежение при успеха с 2:0 над Черноморец на 1 март и оттогава се възстановява.

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 23 мар 2010 12:40

Да му се не види, какъв е тоя карък, дано Юруков си върне формата по-бързо, за да ги замести

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 23 мар 2010 12:58

кво се плашите толкоз да си почине малко жорко има и други
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 23 мар 2010 14:30

Тука имаше много фенове на Ратников еми сега удари неговия час , мен повече ме тревожи не липсата футболиста Жоро Илиев , а повече на мъжкаря Жоро Илиев щот пича си има топки и няма страх от имена и грандове , мисля че Дани и естончето , ако имат сърца биха могли да го заместят , също и Адемар в центъра може да се изпробва !
Но съм убеден , че Вили я разбира играта повече от нас така , че ние освен да подкрепяме момчетата с друго не можем да помогнем !
Мисля , че отбора може и той го доказвал в тежки моменти !Горе главите и на нож! ;)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 23 мар 2010 14:33

Popeye написа:!Горе главите и на нож! ;)

А така! :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 23 мар 2010 14:49

Ратников напусна в 15 мин.на двустранната игра в събота.Май бил с температура?

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 23 мар 2010 15:29

Popeye написа:Тука имаше много фенове на Ратников еми сега удари неговия час , мен повече ме тревожи не липсата футболиста Жоро Илиев , а повече на мъжкаря Жоро Илиев щот пича си има топки и няма страх от имена и грандове , мисля че Дани и естончето , ако имат сърца биха могли да го заместят , също и Адемар в центъра може да се изпробва !
Но съм убеден , че Вили я разбира играта повече от нас така , че ние освен да подкрепяме момчетата с друго не можем да помогнем !
Мисля , че отбора може и той го доказвал в тежки моменти !Горе главите и на нож! ;)

Абсолютно подкрепям мнението ти, и наистина за играч на поста на Жоро, Вили няма друга алтернатива освен Ратников, но ще видим. Очаква ни наистина интересен мач в четвъртък, успех на момчетата, и дано няма повече такива нелепи контузии и толкова много малшанс!

Върни се в “Черно море”