Veso1913 написа:Казах ви инфото и за Миро.Отново под ножа.Няма комнтари въобще.Дали не сте обърнали внимание,или просто сте го отписали за този сезон по принцип.Миро отново в игра-догодина.
Наборе, еб**ти гадната новина, с която ме сюрпризира.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Veso1913 написа:Казах ви инфото и за Миро.Отново под ножа.Няма комнтари въобще.Дали не сте обърнали внимание,или просто сте го отписали за този сезон по принцип.Миро отново в игра-догодина.
Popeye написа:!Горе главите и на нож!
Popeye написа:Тука имаше много фенове на Ратников еми сега удари неговия час , мен повече ме тревожи не липсата футболиста Жоро Илиев , а повече на мъжкаря Жоро Илиев щот пича си има топки и няма страх от имена и грандове , мисля че Дани и естончето , ако имат сърца биха могли да го заместят , също и Адемар в центъра може да се изпробва !
Но съм убеден , че Вили я разбира играта повече от нас така , че ние освен да подкрепяме момчетата с друго не можем да помогнем !
Мисля , че отбора може и той го доказвал в тежки моменти !Горе главите и на нож!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта