Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ivelin-76
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Мнениеот ivelin-76 » 14 мар 2010 11:07

цената на билетите някой знае ли я :?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 мар 2010 11:29

4 лева за всички е цената.Сетих се за оня мач в София,където при 1:1 не ни дадаха чиста дузпа.Да,и там съдията опорочи мача,а преиграването беше 3:1 за вас :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 мар 2010 11:59

ШЕНСОЙ към играчите си: Дишайте от Морето за да тичате като БЕСНИ! Само 35 фенове на "Локо" Пд крякат на "Тича"!

varna-sport.com 14.03.2010 10:37
Специалистът от Косово Наджи Шенсой прати рано тази сутрин своите играчи до Морето със заповедта: "Отивате на брега и дишате дълбоко от Морето за да тичате като бесни. Така духът се изпълва с живот, а йонизираният въздух
има профилактичен ефект, горните дихателни пътища се отпушват", разкри Морето треньорът.
Като бесни няма да тичат титулярният вратар Кирил Акалски и защитникът Костадин Гаджалов, които са контузени. В Пловдив остана и унгарският халф Габор Ерош, пише в-к "7 дни спорт".
"Черно море" бе качен в "Азалия" на двудневен лагер. От състава отпаднаха невъзстановените Станислав Стоянов, Милен Петков и наказаният Александров (Беройския).
Съдия на мача от 15 ч днес на "Тича" е Ахмед Ахмед, който бе предупреден от феновете на "Черно море", че го чака линч, ако не свири 50:50!
От фенклуба на "Локо" (Пд) обявиха, че записванията за екскурзията са вървяли снощи в офис-магазина на Лаута до 18.30 ч.
"Членовете на фенклуба пътуват за Варна срещу 15 лв, а за всички останали цената е 20 лв. Минути преди тръгването цената става двойна", пише в официалния сайт на "черно-белите". В 7,30 ч в посока Морето отпътуваха 35 фенове на "Локо" (Пд).

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 мар 2010 12:08

jorodukinski написа:
Sagittarius написа:Мачът ще е тежък дотолкова ако теренът е кофти.Сега пече слънце,топличко е,ако се задържи така и събота и неделя-изобщо не мисля,че ще имаме проблеми с Локо Пд.Да,силен отбор са,да-ни сме им абонат в Пловдив(нямаме победа на Лаута в А група,единствено там нямаме)....но почти същото с обратен знак важи за тях във Варна и за 10 години съм ги видял да спечелят само 1 мач тука в шампионския си сезон с 1:2 и то с огромна помощ от рефера,който обърна мача от 1:0 за нас.И като класа,и като изпълнители,и като обиграност-тотално ги превъзхождаме.Защитата им е супер несработена и изобщо мачът е твърда 1-ца,а ако тръгне в добро русло мачът ще е нещо от сорта на 3:0.Далеч по-тежко ще е следващото домакинство на Берое.

togava ma4a zavar6i 1:1 no iskahte preigravane i vi bihme s 3:1 :) :) :)

Мачът завърши 1:1 в Пловдив през 2004,когато станахте шампиони.Локо Пд иска преиграване за формално нарушение на Правилника,защото,съдията не дал дузпа за Ч.Море, :!: след като дал картон на играч на Локо за нарушение в нак.поле на Локото! След преиграването : 3:1 /моряците Ви легнаха,за да станете шампиони ;) /

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Здравко Лазаров

Мнениеот morqka93 » 17 мар 2010 19:36

На мача в неделя Здравко ме очуди страшно много с неадекватното си поведение.Първо се очудих,че не поздрави публиката,но след това той просто ме разби със злобата с която играеше.Вярно,че не беше много обичан от феновете,но все пак.Цял мач провокираше бившите си съотборници,а накрая можеше да си изяде боя от Танко.Надявам се в началото на Май да не се поватря същата история.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Re: Здравко Лазаров

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2010 20:04

Момчета не съдете толкова много Здравко, защото Жоро Илиев е дал много повече на Локомотив отколкото Здравко за Черно Море и направо си е като легенда за Локомотиви безспорен наш любимец, но стръвта, с която играеше в мача срещу нас не бе по-различна оттази на Здравко... ТОЙ СЪЩО НЕ ПОЗДРАВИ НАШАТА ПУБЛИКА... а си спомням на Лаута, когато бе с черно-белият екип как всеки път ви поздравяваше, а ние му ръкопляскахме заради това!!! Да не говорим, че Велизар, с когото съм израстнал СИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ КРЪВТА, а а все още помним С ДОБРО Краси Колев, който му е някакъв помощник мисля... Та тези хора, които са толкова свързани и обичано в Локомотив онзи ден не изглеждаха на себе си, а вие Здравко сте седнали да мислите!!! Ами той може да е искал да се докаже нещо... Доколкото знам е имал някакви разминавания с Велизар... та много може да са причините...
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 17 мар 2010 20:19

plovdivram написа:Момчета не съдете толкова много Здравко, защото Жоро Илиев е дал много повече на Локомотив отколкото Здравко за Черно Море и направо си е като легенда за Локомотиви безспорен наш любимец, но стръвта, с която играеше в мача срещу нас не бе по-различна оттази на Здравко... ТОЙ СЪЩО НЕ ПОЗДРАВИ НАШАТА ПУБЛИКА... а си спомням на Лаута, когато бе с черно-белият екип как всеки път ви поздравяваше, а ние му ръкопляскахме заради това!!! Да не говорим, че Велизар, с когото съм израстнал СИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ КРЪВТА, а а все още помним С ДОБРО Краси Колев, който му е някакъв помощник мисля... Та тези хора, които са толкова свързани и обичано в Локомотив онзи ден не изглеждаха на себе си, а вие Здравко сте седнали да мислите!!! Ами той може да е искал да се докаже нещо... Доколкото знам е имал някакви разминавания с Велизар... та много може да са причините...

Взе ми думите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 17 мар 2010 21:02

Никому ненужна тема

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 мар 2010 22:20

plovdivram написа:Момчета не съдете толкова много Здравко, защото Жоро Илиев е дал много повече на Локомотив отколкото Здравко за Черно Море и направо си е като легенда за Локомотиви безспорен наш любимец, но стръвта, с която играеше в мача срещу нас не бе по-различна оттази на Здравко... ТОЙ СЪЩО НЕ ПОЗДРАВИ НАШАТА ПУБЛИКА... а си спомням на Лаута, когато бе с черно-белият екип как всеки път ви поздравяваше, а ние му ръкопляскахме заради това!!! Да не говорим, че Велизар, с когото съм израстнал СИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ КРЪВТА, а а все още помним С ДОБРО Краси Колев, който му е някакъв помощник мисля... Та тези хора, които са толкова свързани и обичано в Локомотив онзи ден не изглеждаха на себе си, а вие Здравко сте седнали да мислите!!! Ами той може да е искал да се докаже нещо... Доколкото знам е имал някакви разминавания с Велизар... та много може да са причините...

E Жорето ни е легенда все пак, нормално е да ни пзодрави ;) Ще стане малко или много скандал, ако и треньорите почнат да поздравяват- не, че за футболистите не е скандал де....

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2010 22:44

E Жорето ни е легенда все пак, нормално е да ни пзодрави Ще стане малко или много скандал, ако и треньорите почнат да поздравяват- не, че за футболистите не е скандал де....

Е!!! За нас не е ли?!.. :lol: Още повече, че аз вече споменах, че ние го оценихме изключително положително това, което направи, когато бе наш футболист... т.е. отиде при вашите привърженици... дори се покатери на оградата... поздрави се с няколко човека... ние му ръкопляскахме доста бурно затова!!! Иначе... да ти кажа... с нас ТОЙ стана шампион... ЕДИНСТВЕНАТА НИ ТИТЛА... и той беше там... та... той ЗАВИНАГИ ще остане СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ при нас... Аз лично си мисля, че беше добре да вдигне ръцете... да плесне веднъж-два пъти... не повече... дано да осъзнава какво са за нас играчите от онзи отбор... и в крайна сметка... аз това за него, Велизар и Крази го споменах само за да не съдите чак толкова строго Здравко!!!
Изображение

Върни се в “Черно море”