Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч
цената на билетите някой знае ли я 

- Sagittarius
4 лева за всички е цената.Сетих се за оня мач в София,където при 1:1 не ни дадаха чиста дузпа.Да,и там съдията опорочи мача,а преиграването беше 3:1 за вас 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
ШЕНСОЙ към играчите си: Дишайте от Морето за да тичате като БЕСНИ! Само 35 фенове на "Локо" Пд крякат на "Тича"!
varna-sport.com 14.03.2010 10:37
Специалистът от Косово Наджи Шенсой прати рано тази сутрин своите играчи до Морето със заповедта: "Отивате на брега и дишате дълбоко от Морето за да тичате като бесни. Така духът се изпълва с живот, а йонизираният въздух
има профилактичен ефект, горните дихателни пътища се отпушват", разкри Морето треньорът.
Като бесни няма да тичат титулярният вратар Кирил Акалски и защитникът Костадин Гаджалов, които са контузени. В Пловдив остана и унгарският халф Габор Ерош, пише в-к "7 дни спорт".
"Черно море" бе качен в "Азалия" на двудневен лагер. От състава отпаднаха невъзстановените Станислав Стоянов, Милен Петков и наказаният Александров (Беройския).
Съдия на мача от 15 ч днес на "Тича" е Ахмед Ахмед, който бе предупреден от феновете на "Черно море", че го чака линч, ако не свири 50:50!
От фенклуба на "Локо" (Пд) обявиха, че записванията за екскурзията са вървяли снощи в офис-магазина на Лаута до 18.30 ч.
"Членовете на фенклуба пътуват за Варна срещу 15 лв, а за всички останали цената е 20 лв. Минути преди тръгването цената става двойна", пише в официалния сайт на "черно-белите". В 7,30 ч в посока Морето отпътуваха 35 фенове на "Локо" (Пд).
varna-sport.com 14.03.2010 10:37
Специалистът от Косово Наджи Шенсой прати рано тази сутрин своите играчи до Морето със заповедта: "Отивате на брега и дишате дълбоко от Морето за да тичате като бесни. Така духът се изпълва с живот, а йонизираният въздух
има профилактичен ефект, горните дихателни пътища се отпушват", разкри Морето треньорът.
Като бесни няма да тичат титулярният вратар Кирил Акалски и защитникът Костадин Гаджалов, които са контузени. В Пловдив остана и унгарският халф Габор Ерош, пише в-к "7 дни спорт".
"Черно море" бе качен в "Азалия" на двудневен лагер. От състава отпаднаха невъзстановените Станислав Стоянов, Милен Петков и наказаният Александров (Беройския).
Съдия на мача от 15 ч днес на "Тича" е Ахмед Ахмед, който бе предупреден от феновете на "Черно море", че го чака линч, ако не свири 50:50!
От фенклуба на "Локо" (Пд) обявиха, че записванията за екскурзията са вървяли снощи в офис-магазина на Лаута до 18.30 ч.
"Членовете на фенклуба пътуват за Варна срещу 15 лв, а за всички останали цената е 20 лв. Минути преди тръгването цената става двойна", пише в официалния сайт на "черно-белите". В 7,30 ч в посока Морето отпътуваха 35 фенове на "Локо" (Пд).
jorodukinski написа:Sagittarius написа:Мачът ще е тежък дотолкова ако теренът е кофти.Сега пече слънце,топличко е,ако се задържи така и събота и неделя-изобщо не мисля,че ще имаме проблеми с Локо Пд.Да,силен отбор са,да-ни сме им абонат в Пловдив(нямаме победа на Лаута в А група,единствено там нямаме)....но почти същото с обратен знак важи за тях във Варна и за 10 години съм ги видял да спечелят само 1 мач тука в шампионския си сезон с 1:2 и то с огромна помощ от рефера,който обърна мача от 1:0 за нас.И като класа,и като изпълнители,и като обиграност-тотално ги превъзхождаме.Защитата им е супер несработена и изобщо мачът е твърда 1-ца,а ако тръгне в добро русло мачът ще е нещо от сорта на 3:0.Далеч по-тежко ще е следващото домакинство на Берое.
togava ma4a zavar6i 1:1 no iskahte preigravane i vi bihme s 3:1![]()
![]()
Мачът завърши 1:1 в Пловдив през 2004,когато станахте шампиони.Локо Пд иска преиграване за формално нарушение на Правилника,защото,съдията не дал дузпа за Ч.Море,

Здравко Лазаров
На мача в неделя Здравко ме очуди страшно много с неадекватното си поведение.Първо се очудих,че не поздрави публиката,но след това той просто ме разби със злобата с която играеше.Вярно,че не беше много обичан от феновете,но все пак.Цял мач провокираше бившите си съотборници,а накрая можеше да си изяде боя от Танко.Надявам се в началото на Май да не се поватря същата история.
- plovdivram
- Контакти:
Re: Здравко Лазаров
Момчета не съдете толкова много Здравко, защото Жоро Илиев е дал много повече на Локомотив отколкото Здравко за Черно Море и направо си е като легенда за Локомотиви безспорен наш любимец, но стръвта, с която играеше в мача срещу нас не бе по-различна оттази на Здравко... ТОЙ СЪЩО НЕ ПОЗДРАВИ НАШАТА ПУБЛИКА... а си спомням на Лаута, когато бе с черно-белият екип как всеки път ви поздравяваше, а ние му ръкопляскахме заради това!!! Да не говорим, че Велизар, с когото съм израстнал СИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ КРЪВТА, а а все още помним С ДОБРО Краси Колев, който му е някакъв помощник мисля... Та тези хора, които са толкова свързани и обичано в Локомотив онзи ден не изглеждаха на себе си, а вие Здравко сте седнали да мислите!!! Ами той може да е искал да се докаже нещо... Доколкото знам е имал някакви разминавания с Велизар... та много може да са причините...

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
plovdivram написа:Момчета не съдете толкова много Здравко, защото Жоро Илиев е дал много повече на Локомотив отколкото Здравко за Черно Море и направо си е като легенда за Локомотиви безспорен наш любимец, но стръвта, с която играеше в мача срещу нас не бе по-различна оттази на Здравко... ТОЙ СЪЩО НЕ ПОЗДРАВИ НАШАТА ПУБЛИКА... а си спомням на Лаута, когато бе с черно-белият екип как всеки път ви поздравяваше, а ние му ръкопляскахме заради това!!! Да не говорим, че Велизар, с когото съм израстнал СИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ КРЪВТА, а а все още помним С ДОБРО Краси Колев, който му е някакъв помощник мисля... Та тези хора, които са толкова свързани и обичано в Локомотив онзи ден не изглеждаха на себе си, а вие Здравко сте седнали да мислите!!! Ами той може да е искал да се докаже нещо... Доколкото знам е имал някакви разминавания с Велизар... та много може да са причините...
Взе ми думите.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Никому ненужна тема
plovdivram написа:Момчета не съдете толкова много Здравко, защото Жоро Илиев е дал много повече на Локомотив отколкото Здравко за Черно Море и направо си е като легенда за Локомотиви безспорен наш любимец, но стръвта, с която играеше в мача срещу нас не бе по-различна оттази на Здравко... ТОЙ СЪЩО НЕ ПОЗДРАВИ НАШАТА ПУБЛИКА... а си спомням на Лаута, когато бе с черно-белият екип как всеки път ви поздравяваше, а ние му ръкопляскахме заради това!!! Да не говорим, че Велизар, с когото съм израстнал СИ Е ЛОКОМОТИВЕЦ КРЪВТА, а а все още помним С ДОБРО Краси Колев, който му е някакъв помощник мисля... Та тези хора, които са толкова свързани и обичано в Локомотив онзи ден не изглеждаха на себе си, а вие Здравко сте седнали да мислите!!! Ами той може да е искал да се докаже нещо... Доколкото знам е имал някакви разминавания с Велизар... та много може да са причините...
E Жорето ни е легенда все пак, нормално е да ни пзодрави

- plovdivram
- Контакти:
E Жорето ни е легенда все пак, нормално е да ни пзодрави Ще стане малко или много скандал, ако и треньорите почнат да поздравяват- не, че за футболистите не е скандал де....
Е!!! За нас не е ли?!..