Напред моряци и само победи

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sole написа:Велизар трябваше да направи първата смяна Ратнииков на мястото на Заков.Защото последният игра много плахо и нищо не игра.Нямаше нужда при 2:0 да пуска като смени още двама защитници : Бачев и М.Лазаров
iskrichka написа:Страхотен мач на моряците, груба игра от страна на Черноморец, незнам дали Балъков така ги е научил..
И в кръга на шегата - тия двамата пергели (защитниците на Черноморец), колкото са високи, толкова не могат и да играят![]()
![]()
![]()
Ticha написа:Честито и от мен! Както някой по-нагоре беше написал изиграхме може би един от най-слабите си мачове, но победихме. Все пак ни липсват Манолов, Юруков, Ели Маркес, Божилов, Стоянов, дори и Милен Петков...това е почти половин отбор, но въпреки всичко момчетата се бореха много и си заслужиха победата. За Черноморец какво да кажа...отбора ми се струва, че е доста по-слаб от предния полусезон, но това не е наша работа. Радвам се че им натрихме носа, задето се направиха на голямата работа и не позволиха Божилов да играе в тоя мач...плюс това, че не позволиха да снимаме последната им контрола със Славия. Голям мач на Пиргов! Беше над всички на терена. Мога да отлича също Адемар и Димов. Заков не ми хареса. Интересно ми е защо Ратников не игра днес. В защита също много пробойни се виждат. Има още работа да се свърши. Най-важното от днес са 3-те точки. Съдията днес беше много слаб. Непрестанни грешки и в двете посоки. Незнам...имам чувството, че ако не се потърсят нови млади момчета, с които да се поработи както в Европа, нещата със съдийството скоро няма да се оправят.
kartago написа:Ticha написа:Честито и от мен! Както някой по-нагоре беше написал изиграхме може би един от най-слабите си мачове, но победихме. Все пак ни липсват Манолов, Юруков, Ели Маркес, Божилов, Стоянов, дори и Милен Петков...това е почти половин отбор, но въпреки всичко момчетата се бореха много и си заслужиха победата. За Черноморец какво да кажа...отбора ми се струва, че е доста по-слаб от предния полусезон, но това не е наша работа. Радвам се че им натрихме носа, задето се направиха на голямата работа и не позволиха Божилов да играе в тоя мач...плюс това, че не позволиха да снимаме последната им контрола със Славия. Голям мач на Пиргов! Беше над всички на терена. Мога да отлича също Адемар и Димов. Заков не ми хареса. Интересно ми е защо Ратников не игра днес. В защита също много пробойни се виждат. Има още работа да се свърши. Най-важното от днес са 3-те точки. Съдията днес беше много слаб. Непрестанни грешки и в двете посоки. Незнам...имам чувството, че ако не се потърсят нови млади момчета, с които да се поработи както в Европа, нещата със съдийството скоро няма да се оправят.
Изумява ме, колко сте неблагодарни! Не всички, защото имам страхотни приятели сред вашите фенове! На кого си натрил носа?! Две загуби за Черно Море, сега две поредни за Черноморец, и?.........Ние наистина ви подадохме ръка за терена в Европа, погледни си клиповете, колко бургазлии дойдоха да подкрепят отбора ви! Когато играехте със Сампдория, аз ЛИЧНО докарах 40 украинчета, с целият им щаб, които също викаха за вас! Това бяха децата на "Арсенал"- Киев! Естественно, че държаха за нас!....... Някак си имах по-добро мнение за тебе!..........
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта