Черно Море 2:0 Черноморец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

orkata8106
Контакти:

Re: Черно Море 2:0 Черноморец

Мнениеот orkata8106 » 01 мар 2010 21:01

Здрав мач наистина :) . Успях да пристигна чак 65 мин и мога да отбележа, че спокойно можем да заменим думата ''здрав'' с някой неин синоним :) - но на такъв терен, не се и надявам,че можем да покажем кой знае каква игра. Браво на Илко, браво на Димов, браво и на новият Сашко, напомняше ми с влизанията си за ранният Кишишев :lol: .
Напред моряци и само победи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 мар 2010 22:02

Откъм футболни моменти мача беше слаб ,но откъм битка и желание за победа на двата отбора може да сме доволни ,все Черно Море победи ,да им е честито ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 01 мар 2010 22:42

Успях да гледам кратък репортаж от мача...Какво да кажа,имаше само 1 отбор на терена,ЧМ 8-) Никакво дерби :oops:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 01 мар 2010 22:56

Велизар трябваше да направи първата смяна Ратнииков на мястото на Заков.Защото последният игра много плахо и нищо не игра.Нямаше нужда при 2:0 да пуска като смени още двама защитници : Бачев и М.Лазаров :?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 мар 2010 23:00

Sole написа:Велизар трябваше да направи първата смяна Ратнииков на мястото на Заков.Защото последният игра много плахо и нищо не игра.Нямаше нужда при 2:0 да пуска като смени още двама защитници : Бачев и М.Лазаров :?

И аз исках да видя Ратников в игра,ама не го пуснаха.С пускането на Лазаров и Бачев,вкара два чисти бека,това е част от старата система на отбора.За мен Велизар експериментира с тези смени.В този решен мач,е допустимо да изпробва схеми.Поне за мен е така.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 01 мар 2010 23:05

За втория гол както можеше да се свири нарушение, така можеше и дузпа - и двамата се бяха прегърнали ;) За мача - Илко - железен, за мен няма по-добър при игра 1:1 срещу него. Може би само ръста му пречи да е толкова добър и при високите топки :roll: Отзад - мисля за Сашко вече свикнахме да го гледаме толкова безгрешен, аз бих отличил - Танко - много добър мач, една топка не мина, а за Домакинов - глупави грешки, незнайно защо :roll: Новият Сашко и Адемар - също на високо ниво, даже доста при положение, че са им първите мачове. Дани и той добре се представи и наистина единствената му грешна бе през 2то полувреме, че не подаде при едната контра..Жоро и Дани Димов - капитан и дано бъдещ такъв :mrgreen: Заков - май се стараеше, ама и нямаше чак толкова пасове към него. Да му дадем време, все пак нито е бил титуляр, нито се е сработил много много. За отбор с липсващи основни фигури - мисля, че добро представяне :mrgreen: А иначе извън мача най-много ме зарадва факта, че Данчо беше сред резервите :) Дано се оправя по-бързо, чакаме го с голямо нетърпение!!
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 02 мар 2010 00:45

Страхотен мач на моряците, груба игра от страна на Черноморец, незнам дали Балъков така ги е научил..
И в кръга на шегата - тия двамата пергели (защитниците на Черноморец), колкото са високи, толкова не могат и да играят :) :) :) :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 мар 2010 01:03

iskrichka написа:Страхотен мач на моряците, груба игра от страна на Черноморец, незнам дали Балъков така ги е научил..
И в кръга на шегата - тия двамата пергели (защитниците на Черноморец), колкото са високи, толкова не могат и да играят :) :) :) :)

Този култов израз...така типичен за момиче, когато коментира футбол. Приятелката ми също го използва :mrgreen: . Да не се засегнеш..казвам го с умивка. Радвам се, че има момиче сред нас. :P

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 мар 2010 01:31

Ticha написа:Честито и от мен! Както някой по-нагоре беше написал изиграхме може би един от най-слабите си мачове, но победихме. Все пак ни липсват Манолов, Юруков, Ели Маркес, Божилов, Стоянов, дори и Милен Петков...това е почти половин отбор, но въпреки всичко момчетата се бореха много и си заслужиха победата. За Черноморец какво да кажа...отбора ми се струва, че е доста по-слаб от предния полусезон, но това не е наша работа. Радвам се че им натрихме носа, задето се направиха на голямата работа и не позволиха Божилов да играе в тоя мач...плюс това, че не позволиха да снимаме последната им контрола със Славия. Голям мач на Пиргов! Беше над всички на терена. Мога да отлича също Адемар и Димов. Заков не ми хареса. Интересно ми е защо Ратников не игра днес. В защита също много пробойни се виждат. Има още работа да се свърши. Най-важното от днес са 3-те точки. Съдията днес беше много слаб. Непрестанни грешки и в двете посоки. Незнам...имам чувството, че ако не се потърсят нови млади момчета, с които да се поработи както в Европа, нещата със съдийството скоро няма да се оправят. :mrgreen:

Изумява ме, колко сте неблагодарни! Не всички, защото имам страхотни приятели сред вашите фенове! На кого си натрил носа?! Две загуби за Черно Море, сега две поредни за Черноморец, и?.........Ние наистина ви подадохме ръка за терена в Европа, погледни си клиповете, колко бургазлии дойдоха да подкрепят отбора ви! Когато играехте със Сампдория, аз ЛИЧНО докарах 40 украинчета, с целият им щаб, които също викаха за вас! Това бяха децата на "Арсенал"- Киев! Естественно, че държаха за нас!....... Някак си имах по-добро мнение за тебе!..........

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 мар 2010 01:42

kartago написа:
Ticha написа:Честито и от мен! Както някой по-нагоре беше написал изиграхме може би един от най-слабите си мачове, но победихме. Все пак ни липсват Манолов, Юруков, Ели Маркес, Божилов, Стоянов, дори и Милен Петков...това е почти половин отбор, но въпреки всичко момчетата се бореха много и си заслужиха победата. За Черноморец какво да кажа...отбора ми се струва, че е доста по-слаб от предния полусезон, но това не е наша работа. Радвам се че им натрихме носа, задето се направиха на голямата работа и не позволиха Божилов да играе в тоя мач...плюс това, че не позволиха да снимаме последната им контрола със Славия. Голям мач на Пиргов! Беше над всички на терена. Мога да отлича също Адемар и Димов. Заков не ми хареса. Интересно ми е защо Ратников не игра днес. В защита също много пробойни се виждат. Има още работа да се свърши. Най-важното от днес са 3-те точки. Съдията днес беше много слаб. Непрестанни грешки и в двете посоки. Незнам...имам чувството, че ако не се потърсят нови млади момчета, с които да се поработи както в Европа, нещата със съдийството скоро няма да се оправят. :mrgreen:

Изумява ме, колко сте неблагодарни! Не всички, защото имам страхотни приятели сред вашите фенове! На кого си натрил носа?! Две загуби за Черно Море, сега две поредни за Черноморец, и?.........Ние наистина ви подадохме ръка за терена в Европа, погледни си клиповете, колко бургазлии дойдоха да подкрепят отбора ви! Когато играехте със Сампдория, аз ЛИЧНО докарах 40 украинчета, с целият им щаб, които също викаха за вас! Това бяха децата на "Арсенал"- Киев! Естественно, че държаха за нас!....... Някак си имах по-добро мнение за тебе!..........

Изтъкнал съм двете причини, които ме подразниха преди мача. За тях нищо не си коментирал. Не е нормално според мен да купуваме Божилов, а да няма право да играе срещу вас. Това все пак не е наем, а закупуване. В същото време, когато ние ви дадохме Фернандес нямаше такава точка в договора му да не играе срещу нас. Това е първото. И второто е това, че не ни дадохте да заснемем контролата ви със Славия, което ми се струва доста НеЕвропейско поведение. Това е. Може би си прав, че съм използвал малко по-груб израз като "натрием носа", но е било в момент на еуфория. Аз съм човек, който много гори в играта. Иначе нямам нищо против вас. Дори се радвам, когато има силни отбори извън София. Бургас също е хубав град и често го посещавам. Иначе това че си сменяш мнението за даден човек само заради един пост не ми се струва много нормално, но ти си знаеш. Не те познавам, но по мненията ти ми се струваш свестен пич.

Върни се в “Черно море”