Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Стойчо Младенов се доближи до Черно море

Мнениеот ogrizko » 08 окт 2009 22:29

Велизар много добре се справя. Трябва да остане. Да му дадем шанс да направи зимната селекция и да видим как ще се развият нещата пролетта :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 08 окт 2009 23:39

Какъв Стойчо, кви пет лева, с едни и същи футболисти, без пари за селекция и Велизар ни стига! Малко повече късмет и сме в четворката, трябва само да бием Левски, ЦСКА, Локо СФ и готово! ;)
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 09 окт 2009 00:12

bobo03 написа:Аз да си кажа честно не съм толкова навътре в кухнята на отбора, но ще си позволя да направя следната прогноза: Стойчо не става треньор /и по-добре/ щото иска 200 000 EUR заплата и 2 000 000 EUR за трансфери /ако ги имахме и без него щахме да се оправим/, следващият кръг бием Мездра и отбора тръгва нагоре, зимата си тръгват Електричката /окача обувките/, Петков /и той/ и Какалов /Спортист/, ТИМ пак не дават пари за селекция /може да вземем някой свободен агент, Бибишков например/, в края на краищата завършваме 5-ти /което пак е добре/, но играем финал с ЦСКА /които пък стават шампиони/ и така се класираме за ЕКТ...

Ебаси сценария, човек! Направо ме разби! Важното е че има happy end. :shock:

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 09 окт 2009 09:10

зеления написа:
Popeye написа:
зеления написа:Абе човек, как ще направим един добър мач. Не виждаш ли, че няма кой да вкарва? Няма кой да върже играта в центъра, дантелена защита. Прочети внимателно анализа на Стрелеца, изказванията на Весо1913, Тичафен и някои други колеги от форума.

Не благодаря, не мисля да ставам оплаквач на Кривия , колкото до другите звизди начело със Здравко и Меуена и на тях дните им са преброени това ми го каза Велизар , тъй че споко мисля да си подкрепям отбора без да мрънкам за тоз или онзи , може да ви е странно и не правилно , но предпочитам отбор от варненци в средата , вместо отбор от наемници в челото тъй , че кур за криви, прави, тройни и шесторни !

Е, аз пък предпочитам отбор от "наемници" и в първата тройка отколкото само от варненски футболисти и влизащи и излизащи в и от А група! Добре, че не разсъждават като теб европейските отбори, а и нашите т.нар. "грандове". Нали знаеш, че думата "наемник" значи "професионалист"? Та значи: когато ми се развали колата аз не отивам при комшиите, с които си пия ракията, а в сервиз където работят "наемници", сиреч "професионалисти". Когато дойде време за подстрижка аз не карам жената да ме подстриже (нищо, че ми е жена), а отивам в бръснарски салон, където работят "наемници", т.е. "професионалисти". ;)

Не искам с това писание да обидя някого, но стига с тези "наемници" и "варненци", че ставате смешни. Художествената самодейност - при художествената самодейност, а не на Тича! Черно море е ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЧЕРНО МОРЕ - ВАРНА!!!!!!! Ако на някого това не му е известно - сори - всичко е за негова сметка.
В заключение:
Черно море ще стане "гранд" (поне за България) тогава, когато освен съвестен собственик, качествен треньор и добри футболисти се съчетае с фенове разбиращи тази игра и фенове с манталитет като на тези на Ливърпул, Ман.юн., Челси ,Реал, Барса и т.н., които подкрепят П Р О Ф Е С И О Н А Л Н И Т Е си клубове професионално.

Яяяяяя гледай ти не знаех , че футболистите от Варна са аматьори ???Сега аз да ти кажа каква е разликата според мен, ще ти дам пример , за да ти е по лесно ами разликата е като между Жоро и кривия ти любимец , единия играе на 100% винаги , защото е откърмен в клуба , а другия заради заплатата , което не му пречи да се скрие преди важните мачове и да сее раздори , то тогава да закриват ДЮШ щом ще купуваме звизди , за да станем гранд , а това за професионалните фенове съвсем ме обърка .Според мен феновете са фенове , за да си подкрепят отбора в добро и ЛОШО , а не да мрънкат за тоз или онзи или да правят анализи нон стоп !

ti4afen
Контакти:

Мнениеот ti4afen » 09 окт 2009 09:56

абе ти добре ли си бе приятел :shock: Незнам футболистите от Варна аматьори ли са ама някои пишещи тук май са такива
Да закривали ДЮШ щом нямало да играят за морето... е,тва ме уби! Че нали една от основните цели на школите е да създадат таланти ,които да продадат на големи клубове и да печелят от тях??? Че нали всеки отбор гледа и без пари да дава на първите отбори играчите си за да бъдат по лесно продадени и да вземат комисионни? Ама какво ти обяснявам...
А най се дразня на изказвания за наемници....Ами че именно това са хора на които се плаща да помагат! Те са тук или там за да помогнат и правят всичко по силите си за да заслужат парите си , а не като някои ненаемници дето си мислят че щом са юноши на клуба много простоии на терена са им простени! ЕЙ за това сме виновни феновете!
Щото всички виждаме че Жоро хич го няма напоследък ама не- най големия е защото е от нашата школа :) Тоз който най много помогна на отбора- наемник, да се маха! Ей по тва се различаваме от феновете на ГОЛЕМИТЕ отбори! С нашата фанелка ли е играча- с нашата е- значи е наш и ние сме зад него!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 09 окт 2009 10:07

Айде сега моля Ти се капацитет да ми обясниш какво точно помогна любимия ти наемник на Черно море след мача с Нетаня , защото тогава той приключи за мен .Какво помогна тоя сезон , щото Жоро не бил във форма , а той пък беше ракета ....
не вече наистина се осирате с тая ваша либофф ми спрете да ходите на мачовете на морето щом я няма Сашу гУлямата незаменима и непрежалима звизда !
И ми обяснете с какво помагат наемници като Здравка Лазарова , а не Тошко Колев да на Тошето бих му простил много неща

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 окт 2009 11:01

Popeye написа:Айде сега моля Ти се капацитет да ми обясниш какво точно помогна любимия ти наемник на Черно море след мача с Нетаня , защото тогава той приключи за мен .Какво помогна тоя сезон , щото Жоро не бил във форма , а той пък беше ракета ....
не вече наистина се осирате с тая ваша либофф ми спрете да ходите на мачовете на морето щом я няма Сашу гУлямата незаменима и непрежалима звизда !
И ми обяснете с какво помагат наемници като Здравка Лазарова , а не Тошко Колев да на Тошето бих му простил много неща

Разбира се говорим за футболистите с качества. Аз също бих простил на Тошко много неща на терена, ама ако не влезе в час до 3-4-5 мача - ще му кажа: съжалявам много Тоше, ама не ставаш. А каквото и да говориш по адрес на Кривия ще ти кажа, че от всички писали във форума само 5-6 човека като теб изразяват негативно отношение към него. Всички останали, включително и фенове на други отбори застават зад Алекс. Така, че...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 09 окт 2009 11:17

зеления написа:Разбира се говорим за футболистите с качества. Аз също бих простил на Тошко много неща на терена, ама ако не влезе в час до 3-4-5 мача - ще му кажа: съжалявам много Тоше, ама не ставаш. А каквото и да говориш по адрес на Кривия ще ти кажа, че от всички писали във форума само 5-6 човека като теб изразяват негативно отношение към него. Всички останали, включително и фенове на други отбори застават зад Алекс. Така, че...

Ти не си треньор , за да казваш кой става и не става първо , никой не отрича качествата на кривия ,но ти казах от последния мач с Нетаня той по скоро пречи , отколкото помага само , че не свалихте година и половина очилата и продължавате да ревете , а на Тошко щял да му даде толеранс 4-5 мача , а мнението на феновете особено пък на други отбори слабо ме интересува ...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 окт 2009 11:27

Popeye написа:
зеления написа:Разбира се говорим за футболистите с качества. Аз също бих простил на Тошко много неща на терена, ама ако не влезе в час до 3-4-5 мача - ще му кажа: съжалявам много Тоше, ама не ставаш. А каквото и да говориш по адрес на Кривия ще ти кажа, че от всички писали във форума само 5-6 човека като теб изразяват негативно отношение към него. Всички останали, включително и фенове на други отбори застават зад Алекс. Така, че...

Ти не си треньор , за да казваш кой става и не става първо , никой не отрича качествата на кривия ,но ти казах от последния мач с Нетаня той по скоро пречи , отколкото помага само , че не свалихте година и половина очилата и продължавате да ревете , а на Тошко щял да му даде толеранс 4-5 мача , а мнението на феновете особено пък на други отбори слабо ме интересува ...

Първо от къде знаеш дали съм треньор или не? Второ: Кривия не играеше на виско ниво този сезон, а не измислените 1,5г. и трето: щом не те интересува мнението на другите фенове защо четеш и пишеш в този форум?
Последна промяна от зеления на 09 окт 2009 13:07, променено общо 1 път.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 09 окт 2009 11:45

Ами сигурен съм , че не си треньор ;) , Алекс не игра нищо и миналата година , ако не е така кажи ми кога и какво направи ,освен това ще пиша където , каквото и когато си поискам на теб отчет няма да ти давам ок

Върни се в “Черно море”