Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Гонзо иска Миро Маналов, дава Георги Христов в размяна

Мнениеот Sagittarius » 04 окт 2009 20:29

Левски има достатъчно стойностни играчи-ако махнем защитата и вратаря-във всички останали звена са много по-качествени от нас,така,че изобщо не бива да махаме с лека ръка на шанса да примъкнем Пеньото тука.Разбира се-никакви размени с Миро Манолов,а просто трансфер!Кривия както може да разтрогне,така може и да не разтрогне,нали се сещате,зависи само от ТИМ дали Кривия ще е свободен зимата!Така,че ето я разменната монета плюс безплатните полети с България Ер.И не само Пеньо,спокойно можем да измъкнем и друг нарочен за гонене - Сърмов,който е класи класи класи над нашите му аналози Борносузов и Мимито Петков.От ЦСКА измъкнахме много качествени играчи,сега е ред да цакаме и Левски докато са в криза и са зависими от нас под някаква форма,така както бяха и ЦСКА(единия път с Моралес,другия път със заема от 150 000 евро от Централна Кооперативна Банка на ТИМ).Умно,нищо не бива да зачеркваме,в Левски и ЦСКА умеят само да затриват футболисти и да им скапват формата,нищо друго.Пеньо беше голмайстор на А група с екипа на изпадащия Ботев,все нещо значи това,нека да го ругаят сега и да пропуска на воля,да го вземем лесно,после ще си говорим на пролет като ги разкъса на Тича :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 окт 2009 21:11

Стрелец,за сефте няма да се съглася с тебе.Особено за Сърмов.Виж,ако е Гаджев супер.А Георги Христов,предпочитам Какалов вместо този бастун.Какала ни донесе 6 точки пролетта,а сега има три гола дотук.А оня бастун,топката отскача от него,все едно рикошира от гредата.Днес го гледах на Лаута и след уникалния му пропуск в началото,ако му бях треньор щях да го пребия на терена.Та последния му гол май беше срещу ЦСКА,през май месец.Не,мерси.Предпочитам и Електричката пред него,нищо че досега не е показал и една трета от качествата си.И последно,като го виждаме какви ги върши в Левски,мислиш ли че онези под козирката,ще му дадат време да го чакат,да се утвърди в тима както го направи Миро.Пък и като чета постовете в темата,май само ти приемаш идеята Г.Христов да дойде при нас,дори Миро да остане на Тича.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 окт 2009 09:07

И аз искам един Пеньо,ама дето се казва де ла Пеня. :) А пловдивския да си хваща Кака и за ръчичка в Ботев.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 окт 2009 09:53

Козирката са последните,чието мнение ме вълнува :lol: .Не мисля,че можем да сравняваме Сърмов и Борносузов,нашия е прекалено зле.Колкото до Пеньо ще ти припомня,че Миро Манолов в ЦСКА нямаше отбелязан гол преди да го вземем и да се прероди тука.Помня,че Миро в контролите и първите си мачове беше неубедителен.Пеньо е ставал голмайстор на А група,това,че на Гереня му затриват таланта нещо друго,това,че наркопласьорите го псуват и психират е трето,но качества има и е класи над Какалоф,Електрика и т.н....само Миро го превъзхожда по качества
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 05 окт 2009 11:19

И аз мисля, че може да стане човек от Георги Христов, ако се махне от Левски :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 05 окт 2009 13:14

Тодор Тимонов резервата в Цска, няма да лош вариант ако го вземем, трябва сериозно да се помисли за зимна селекция, от нови играчи имаме нужда, по принцип ние взимаме поне 4-5 през всяка пауза, а сега имаме още по-голяма нужда от нови играчи, четох, че Телкийски ще го освобождават от Амкар, ако търсим заместник на Кривия, тоя става, чорбата имат 40 играча, Пенев се чуди как да ги върти, за да няма сърдити, но когато свършат мачовете в Лига Европа, ще трябва да махат доста от тях, защото няма да има достатъчно мачове, за да играят всичките 30-40 играча, отделно имат 4-5 под наем, едва ли играчи като Тиманов ще искат да са твърди резерви, а ние умеем нежеланите от чорбата да ги правим звезди 8-)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 окт 2009 13:42

Пеньо стана голмайстор с 19 гола,като 5 от тях са дузпи,в 30 мача.Всеки средно читав нападател би направил подобно нещо.Друг е въпроса какво направи в Левски като имаше кредит надоверие и още не бяха го направили за мезе.Направих справка за Пеньо в един сайт,за головете му в Левски,да си опресня паметта и открих:25 мача в А група-10 гола.2 кръг Левски-Ботев Пд6:0(3 гола);5 кръг прословутия мач срещу нас,бележи първата дузпа.Единствената дузпа която вкарва него сезон.16 кръг Левски-Вихрен3:2(победен гол в 89'),24 кръг Бела -Левски1:7(4 гола) и дето наказа ЦСКА в 26 кръг.В ЕКТ 3 мача,без гол,Суперкупа 1 мач,без гол.И на кои вкара Пеньо-7 гола на аутсайдери,1 от дузпа и едва 2 решителни гола :!: Прекалено малко за играч с претенции.А Миро какви шансове му даваха на Армията,че да бележи.А Христов го взеха сините със статут на голмайстор.Е,и?Какво показа толкова за сезон и половина почти,че сега да е пред изгонване.Нищо.И затова повтарям мнението си,че ако сложим до Миро за партньор,един от коловете от оградата на Тича,ще имаме по-добър играч.P.S.Стрелец,мисля че аргументирах добре,мнението си за Г.Христов и защо не го искам при нас.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 05 окт 2009 15:20

Относно Пеньо аз ще си запазя мнението.Първо-Миро кога е вкарал повече от 9 гола на сезон при нас,че постиженеито от 19 гола(4 от дузпи) на Христов да е невзрачно?Второ-харесва ми самото движение на Пеньо по терена,много комбинативен и техничен е и има страхотно пласиране по терена,той винаги е в голова позиция,умее да си намира място,не е някоя шматка дето да бяга като муха без глава.Трето-да се доверим и на мнението на треньора на Лацио,който го определи за най-добрия футболист на Левски.Проблема при Пеньо е същия,какъвто срещна Миро на Армията-искаха да носят отборите им,да вкарват по 25 гола и т.н.,те не са такъв тип играчи.Вярвай ми,тука до Миро застанал Христов ще е просто машина.Но не бих съжалявал ако вземем и Еньо Кръстовчев,също много силен нападател,който е отличен във въздуха :!:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 окт 2009 15:42

Ако Миро биеше и дузпи :lol: Не знам,уважавам ти мнението,но си държа на моето.И все пак,ако Пеньо дойде при нас и се окажеш прав,лично ще ти се извиня пред всички(с пост във форума,а не на Л.С).А за Кръстовчев,той ми харесва.Ще се впише при нас.А за Пеньо,Левски може би ще си го запазят.Поначало не вярвам на тази новина,за бартер Миро Манолов и Георги Христов.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 окт 2009 20:12

Момчета, рибата в морето, вие тигана извадихте. Вярно е, че сме морски хора, но все пак... ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”