Черно море прави голямо шоу с Купата в неделя на „Тича“

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Re: Черно море прави голямо шоу с Купата в неделя на „Тича“

Мнениеот Eastern » 23 юни 2015 10:21

Втори опит :mrgreen: времето е супер :mrgreen: ВСИЧКИ ДНЕС НА ТИЧА ДА НАДЪХАМЕ МОМЧЕТАТА.https://www.youtube.com/watch?v=OoQkRQ4d1Zg ЧЕРНО МОРЕ ШАМПИОН Е ЕЙ ЕЙ :mrgreen:

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 23 юни 2015 20:22

Не беше нещо особено, не съм доволен, една видео стена да бяха монтирали, за да се покажат кадри от финала и да стане шоу, то е ясно че табло няма да видим на Тича. Направо съм бесен на този въпросния г-н Портних, ще ми говори за Боко Тиквата, като го чух и побеснях и си тръгнах. Тази мутра от Банкя да се хвали, айде бягай. Сега идват избори, жалко че Папазов е отказал да се кандидатира. Исках да говоря със Спасов за едно момче от Созопол - Теодор Стефанов, ама нещо не ме отрази като ме видя и не дойде да разговаряме, може и да се е взел за много важен, викам си на акъла ок, твой проблем. С Луканов нямаше смисъл да говоря, Спасов изобщо не го слуша.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 юни 2015 21:44

Днес не успях да уважа празненството, имам болен вкъщи, как беше купона?

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 23 юни 2015 21:50

Празненството беше на ниво.В общи линии само Станишев липсваше,сравнено с предния път.
Под козирката е ОТВРАТИТЕЛНО...
Няма здрава седалка.Този сектор е за затваряне

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 23 юни 2015 22:11

Ами тържество като тържество, беше кратко. Портних направи гъзоблиз на Тиквуня, за поредна година бил дал 500,000 лв за бюджета на Черно море и именно заради това сме вървели нагоре. За мен специално беше новина. "Речта" на Иван Михайлов беше като всички други негови изяви, нищо изненадващо. Някой подари на Кольо живо синьо прасенце, това беше супер тъпо. Така и не разбрах втората баскетболна купа от кой турнир е. Накрая имаше снимки и автографи с футболистите, но с децата се въздържахме и си тръгнахме веднага, че настана голяма тарпана. Купон и да е имало, съм го пропуснал. Надявам се да има такъв в Минск.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юни 2015 22:16

Съжалявам, че пропуснах, но няма как, ангажименти....Гледам, че Портних се натресъл да държи реч. От време оно е така, всякаква гмеж се присламчва към УСПЕХИТЕ. Тоя мишок в речта си какво каза за СТАДИОНИТЕ и най-вече Гагарин, щото там ОБЩИНАТА има задължения и ПРАВА? Както и да е, важното е, че е било ШОУ, заслужено за всички моряци :P
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 23 юни 2015 22:16

Портних визира парите, които правителството отпуска вече втора година на баскетболния тим чрез Порт Варна. Прасето беше подарено от Росен Марков, но неговите ексентрични изяви не са изненада за никого. Въпреки тарапаната, племенника ми успя да се снима с купата и част от футболистите, макар, че някои се изнизаха много бързо за съжаление. Атмосферата беше празнична, макар, че организацията наистина куцаше и един мултимедиен проектор с моменти от победата щяха да вдигнат настроението още.
П.С. Да допълня само, че като масовка се отчетохме добре.
Последна промяна от cristely на 23 юни 2015 22:18, променено общо 1 път.

Rusnaka

Мнениеот Rusnaka » 23 юни 2015 22:18

yavorescu написа:Ами тържество като тържество, беше кратко. Портних направи гъзоблиз на Тиквуня, за поредна година бил дал 500,000 лв за бюджета на Черно море и именно заради това сме вървели нагоре. За мен специално беше новина. "Речта" на Иван Михайлов беше като всички други негови изяви, нищо изненадващо. Някой подари на Кольо живо синьо прасенце, това беше супер тъпо. Така и не разбрах втората баскетболна купа от кой турнир е. Накрая имаше снимки и автографи с футболистите, но с децата се въздържахме и си тръгнахме веднага, че настана голяма тарпана. Купон и да е имало, съм го пропуснал. Надявам се да има такъв в Минск.

Много точно си описал нещата от днес, Портних се изложи точно, когато каза хубавите неща, а това за прасенцето наистина беше тъпо - живо и с два лимона :shock:
Изображение

Върни се в “Черно море”