ShooterMan написа:Кво да осирам темите бе?Гледам футбол от 1993 година,а от както сме в А група Ботев са един дърварски отбор лутащ се между аматьорския и истинския футбол.И идват тука някакви ЙОЦОВЦИ да ми говорят за дървари,като до вчера ритаха в Крумово и Селския Митьо ги биеше с шамари на контролите.Идват и нашите гъзолизци - даааа,голям отбор сте,1Х....КЪВ 1Х ВЕ ЕЙ???Любимец си направи за смях на 2 пъти,Пирин ГД момчетата им скриха топката на тоя Каун и рендетата му...Направили отбор - 1 пенсионер - Цветков и 5-6 печки - Ромарио(смях само името),оня от Мадагаскар дето се спъва като ходи,още някаква печка там на бека,2-3 сърбо-македонци....и тука вече готови да им правят поклони.Ай малко да се освестят,ако не бяха ТУРЦИТЕ,поватарям - ТУРСКИ ПАРИ и бизнесмени - РОДООТСТЪПНИЦИ и спонсоти на ТУРСКАТА ПАРТИЯ ДПС тези дори НЯМАШЕ да са на футболната карта!Видях ги как боцат,ритат,орат и т.н. с уникалния си футбол.Какво има?Нямам право да казвам истината ли?КАКВО?Цензура!ЧЕ ТОВА НЕ Е БОТЕВ ЛИ???МИ НЕ Е БОТЕВ!!!Металик Сопот ли е?ДА,МЕТАЛИК Е!!!Какво?Нямам право да го кажа ли?Нямам право да кажа,че някакви сопотски машинации крадат история?Къде им е емблемата?Защо не сложат емблемата на Ботев?Защото е на клуба Ботев нали?На истинския,на Селския Митьо,ама медиите на турската подлога Кръстева не пишат за това,че някакво отборче Металик Сопот се нарича Ботев.НЯМА БОТЕВ.Има Маталик!Точка.И на който не му харесва истината да ходи и да си вика за ИСТИНСКИЯ Ботев,мене Металик Сопот не ме притеснява
Ботев има най голямата публика в България,каде е варна?Даже агитка нямате бре кво си се разпенил тука сопол