chelseabg написа:Ей тоя Гонзо не се научи бе..още като вкара Росен Колев казах че падаме..
Как как може тоя Бакари след 70 мин не играеше,като се зачудя май и преди това трябваше да се смени.
Значи казвам за 2-3 път- Бекир Расим не показва нищо ама почти нищо а съм го гледам вече 5 мача..стига.
Изобщо Литекс изтърваха 5 гола и логично победиха.Да не се оправдаваме с контузените а да намерим и качествени смени.
Паланков е слаб но днес игра добре-става за смяна.Бекир и тоя Наско Петров ли е 1.90 а скача 10 см..трагедия..не съм сигурен и в Добруджа дали ще ги искат.
Слаб мач но да кажем нещо добро - много ми хареса Венков,добри централни защитници,Еденилсон добре и Паланков добре.
Кофти впечетление направи че Манолов се изкефи на гола,но все пак му е 1ви гол
Значи вземи се успокой!!!Бекир Расим момчето влезе в 88 минута,както и Наско Петров!Тях ли ще критикуваш???При все и,че единствената лека възможност за нещо беше именно здравото воле на Бекир,което се отби в гръб на защитник!Единствения,който днес не игра и за пореден път повтарям е Еденилсон!ПОРЕДЕН СТРАШНО СЛАБ МАЧ и 2 УНИКАЛНО груби грешки,дори 3!При две от тях си изтърва хората при еленетарни центрирания и само шанса ни покри,а при гола за 2:1 беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО брутална грешката му още в зародиша на атаката на Литекс!Когато нямаш картон и тръгва голова контра си ДЛЪЖЕН не да пробваш разни трикчета,а да проснеш директно противника долу,дори и да му скъсаш фанелката ако трябва!Няма да говоря за десетките му дежурни неточни подавания направо в играчите на Литекс,те са си давност,но повтарям за всички - докато дърводелеца Еденилсон е на терена ще получаваме такива елементарни голове,а впрочем днес трябваше и да получим още 2-3 гола.Също и Бакари,другия бездарник!Дето ми повтаряха колко помагал в защита,нищожество.Колко помогна днес се видя,щом Ваюши,лявото крило си направи мача на живота е ясно колко помогна за ПОРЕДЕН път пешеходеца Бакари.За следващия мач Бакари и Еденилсон ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на пейката,защото ми писна всички голове които получаваме да са по вина на едни и същи хора,всички ЕЛЕМЕНТАРНИ грешки граничещи направо с простотия идват от некъдърните пасове на Еденилсон от които противниците винаги правят контри,от некъдърното му пласиране в нашето поле,когато РЕДОВНО и ПЕРМАНЕНТНО изпуска хората си.Вярно е,че имаме кадрови проблеми,но знаем,че и да нямахме именно Бакари и Еденилсон щяха да са 100% на терена и пак да ни провалят.АМАН,наистина АМАН.Към другите претенции не може да имаме,много силен мач на Венков и Коконов,като ако Венков неше спасил онзи 100% чист гол за Литекс още в 1 минута и Китанов щях да посоча за поредния му слаб мач,защото от мача с Локо Сф започна да ги пуска доста лековати голове.
И сега истинския виновник за загубата - Георги Иванов!Безумно пак седеше безучастен към случващото се на терена 88 минути!Както и с Локо Сф сигналната лампичка светеше ли светеше,пропуските на Джордан и Славчев не бяха достатъчни да се сети,че сме притиснати до стената и,че Еденилсон прави най-слабия си мач.Не само,че остави бразилския дървар на терена,за да го подминат като колче за домати при гола за 2:1,а направи и една направо самоубийствена смяна - Росен Колев.Който ОТНОВО влезе на мястото на халф-Дани Г,който и 1 патерица да му дадем е 100000 пъти повече играч от дървото Росен.Защитник за халф,точно както и срещу Локо Сф,същата смяна,пак някъде около 80 минута...резултата винаги беше един и същ!Не знам кога ще се свести Гонзо,че такива малоумия му подкопават авторитета като треньор!Още като изравниха Литекс смените бяха нарисувани - Еденилсон вън,Бекир вътре,бакари вън - Наско вътре.