Литекс - Черно море 2:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Литекс - Черно море 05.10 събота 18.00 Нюз7

Мнениеот ShooterMan » 05 окт 2013 20:21

chelseabg написа:Ей тоя Гонзо не се научи бе..още като вкара Росен Колев казах че падаме..
Как как може тоя Бакари след 70 мин не играеше,като се зачудя май и преди това трябваше да се смени.
Значи казвам за 2-3 път- Бекир Расим не показва нищо ама почти нищо а съм го гледам вече 5 мача..стига.
Изобщо Литекс изтърваха 5 гола и логично победиха.Да не се оправдаваме с контузените а да намерим и качествени смени.
Паланков е слаб но днес игра добре-става за смяна.Бекир и тоя Наско Петров ли е 1.90 а скача 10 см..трагедия..не съм сигурен и в Добруджа дали ще ги искат.

Слаб мач но да кажем нещо добро - много ми хареса Венков,добри централни защитници,Еденилсон добре и Паланков добре.
Кофти впечетление направи че Манолов се изкефи на гола,но все пак му е 1ви гол

Значи вземи се успокой!!!Бекир Расим момчето влезе в 88 минута,както и Наско Петров!Тях ли ще критикуваш???При все и,че единствената лека възможност за нещо беше именно здравото воле на Бекир,което се отби в гръб на защитник!Единствения,който днес не игра и за пореден път повтарям е Еденилсон!ПОРЕДЕН СТРАШНО СЛАБ МАЧ и 2 УНИКАЛНО груби грешки,дори 3!При две от тях си изтърва хората при еленетарни центрирания и само шанса ни покри,а при гола за 2:1 беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО брутална грешката му още в зародиша на атаката на Литекс!Когато нямаш картон и тръгва голова контра си ДЛЪЖЕН не да пробваш разни трикчета,а да проснеш директно противника долу,дори и да му скъсаш фанелката ако трябва!Няма да говоря за десетките му дежурни неточни подавания направо в играчите на Литекс,те са си давност,но повтарям за всички - докато дърводелеца Еденилсон е на терена ще получаваме такива елементарни голове,а впрочем днес трябваше и да получим още 2-3 гола.Също и Бакари,другия бездарник!Дето ми повтаряха колко помагал в защита,нищожество.Колко помогна днес се видя,щом Ваюши,лявото крило си направи мача на живота е ясно колко помогна за ПОРЕДЕН път пешеходеца Бакари.За следващия мач Бакари и Еденилсон ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на пейката,защото ми писна всички голове които получаваме да са по вина на едни и същи хора,всички ЕЛЕМЕНТАРНИ грешки граничещи направо с простотия идват от некъдърните пасове на Еденилсон от които противниците винаги правят контри,от некъдърното му пласиране в нашето поле,когато РЕДОВНО и ПЕРМАНЕНТНО изпуска хората си.Вярно е,че имаме кадрови проблеми,но знаем,че и да нямахме именно Бакари и Еденилсон щяха да са 100% на терена и пак да ни провалят.АМАН,наистина АМАН.Към другите претенции не може да имаме,много силен мач на Венков и Коконов,като ако Венков неше спасил онзи 100% чист гол за Литекс още в 1 минута и Китанов щях да посоча за поредния му слаб мач,защото от мача с Локо Сф започна да ги пуска доста лековати голове.

И сега истинския виновник за загубата - Георги Иванов!Безумно пак седеше безучастен към случващото се на терена 88 минути!Както и с Локо Сф сигналната лампичка светеше ли светеше,пропуските на Джордан и Славчев не бяха достатъчни да се сети,че сме притиснати до стената и,че Еденилсон прави най-слабия си мач.Не само,че остави бразилския дървар на терена,за да го подминат като колче за домати при гола за 2:1,а направи и една направо самоубийствена смяна - Росен Колев.Който ОТНОВО влезе на мястото на халф-Дани Г,който и 1 патерица да му дадем е 100000 пъти повече играч от дървото Росен.Защитник за халф,точно както и срещу Локо Сф,същата смяна,пак някъде около 80 минута...резултата винаги беше един и същ!Не знам кога ще се свести Гонзо,че такива малоумия му подкопават авторитета като треньор!Още като изравниха Литекс смените бяха нарисувани - Еденилсон вън,Бекир вътре,бакари вън - Наско вътре.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 05 окт 2013 20:30

Единствения,който днес не игра и за пореден път повтарям е Еденилсон!ПОРЕДЕН СТРАШНО СЛАБ МАЧ и 2 УНИКАЛНО груби грешки,дори 3!При две от тях си изтърва хората при еленетарни центрирания и само шанса ни покри,а при гола за 2:1 беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО брутална грешката му още в зародиша на атаката на Литекс!Когато нямаш картон и тръгва голова контра си ДЛЪЖЕН не да пробваш разни трикчета,а да проснеш директно противника долу,дори и да му скъсаш фанелката ако трябва!Няма да говоря за десетките му дежурни неточни подавания направо в играчите на Литекс,те са си давност,но повтарям за всички - докато дърводелеца Еденилсон е на терена ще получаваме такива елементарни голове,а впрочем днес трябваше и да получим още 2-3 гола.Също и Бакари,другия бездарник!Дето ми повтаряха колко помагал в защита,нищожество.Колко помогна днес се видя,щом Ваюши,лявото крило си направи мача на живота е ясно колко помогна за ПОРЕДЕН път пешеходеца Бакари.

Пий си хапчетата, приятел - може и да ти помогнат. :arrow: Иначе за някои други неща може би си прав, но точно този цитат показва колко си необективен, изхвърляш се и пресилваш нещата.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 окт 2013 20:35

ShooterMan написа:
chelseabg написа:Ей тоя Гонзо не се научи бе..още като вкара Росен Колев казах че падаме..
Как как може тоя Бакари след 70 мин не играеше,като се зачудя май и преди това трябваше да се смени.
Значи казвам за 2-3 път- Бекир Расим не показва нищо ама почти нищо а съм го гледам вече 5 мача..стига.
Изобщо Литекс изтърваха 5 гола и логично победиха.Да не се оправдаваме с контузените а да намерим и качествени смени.
Паланков е слаб но днес игра добре-става за смяна.Бекир и тоя Наско Петров ли е 1.90 а скача 10 см..трагедия..не съм сигурен и в Добруджа дали ще ги искат.

Слаб мач но да кажем нещо добро - много ми хареса Венков,добри централни защитници,Еденилсон добре и Паланков добре.

Значи вземи се успокой!!!Бекир Расим момчето влезе в 88 минута,както и Наско Петров!Тях ли ще критикуваш???При все и,че единствената лека възможност за нещо беше именно здравото воле на Бекир,което се отби в гръб на защитник!Единствения,който днес не игра и за пореден път повтарям е Еденилсон!ПОРЕДЕН СТРАШНО СЛАБ МАЧ и 2 УНИКАЛНО груби грешки,дори 3!При две от тях си изтърва хората при еленетарни центрирания и само шанса ни покри,а при гола за 2:1 беше ИЗКЛЮЧИТЕЛНО брутална грешката му още в зародиша на атаката на Литекс!Когато нямаш картон и тръгва голова контра си ДЛЪЖЕН не да пробваш разни трикчета,а да проснеш директно противника долу,дори и да му скъсаш фанелката ако трябва!Няма да говоря за десетките му дежурни неточни подавания направо в играчите на Литекс,те са си давност,но повтарям за всички - докато дърводелеца Еденилсон е на терена ще получаваме такива елементарни голове,а впрочем днес трябваше и да получим още 2-3 гола.Също и Бакари,другия бездарник!Дето ми повтаряха колко помагал в защита,нищожество.Колко помогна днес се видя,щом Ваюши,лявото крило си направи мача на живота е ясно колко помогна за ПОРЕДЕН път пешеходеца Бакари.За следващия мач Бакари и Еденилсон ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на пейката,защото ми писна всички голове които получаваме да са по вина на едни и същи хора,всички ЕЛЕМЕНТАРНИ грешки граничещи направо с простотия идват от некъдърните пасове на Еденилсон от които противниците винаги правят контри,от некъдърното му пласиране в нашето поле,когато РЕДОВНО и ПЕРМАНЕНТНО изпуска хората си.Вярно е,че имаме кадрови проблеми,но знаем,че и да нямахме именно Бакари и Еденилсон щяха да са 100% на терена и пак да ни провалят.АМАН,наистина АМАН.Към другите претенции не може да имаме,много силен мач на Венков и Коконов,като ако Венков неше спасил онзи 100% чист гол за Литекс още в 1 минута и Китанов щях да посоча за поредния му слаб мач,защото от мача с Локо Сф започна да ги пуска доста лековати голове.

И сега истинския виновник за загубата - Георги Иванов!Безумно пак седеше безучастен към случващото се на терена 88 минути!Както и с Локо Сф сигналната лампичка светеше ли светеше,пропуските на Джордан и Славчев не бяха достатъчни да се сети,че сме притиснати до стената и,че Еденилсон прави най-слабия си мач.Не само,че остави бразилския дървар на терена,за да го подминат като колче за домати при гола за 2:1,а направи и една направо самоубийствена смяна - Росен Колев.Който ОТНОВО влезе на мястото на халф-Дани Г,който и 1 патерица да му дадем е 100000 пъти повече играч от дървото Росен.Защитник за халф,точно както и срещу Локо Сф,същата смяна,пак някъде около 80 минута...резултата винаги беше един и същ!Не знам кога ще се свести Гонзо,че такива малоумия му подкопават авторитета като треньор!Още като изравниха Литекс смените бяха нарисувани - Еденилсон вън,Бекир вътре,бакари вън - Наско вътре.

Винаги съм харесвал постовете ти но:
За Бекир разбирам че е талант разбирам че трябва търпение но лично аз не виждам игра от него.Наско Петров съм го гледал няколко мача също и за него мнението ми е непоклатимо - чиста трагедия.Някой неща си личат още по походката,по маниера и по изражението ако щеш.Не знам дано ме опровергаят..
Коконов за първи път показа нещо днес,а Бакари го забравих наистина бяга 70 мин като муха без глава,определено не е човека който искаме..

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 окт 2013 20:42

Виж какво,аз от много време не харесвам играта на Еденилсон,но някои казват - черна работа вършел,добре играел.ОК,реших няколко пъти да го гледам под лупа(защото си е незабележим).Половината му подавания грешни,безобразни - някои прекъсват атаките ни,други направо стартират противникови контри,а знаем в тази зона грешен пас какво значи.Всеки корнер за противника,подчертавам го - ВСЕКИ...Еденилсон е някакъв свободен електрон,винаги,не,ВИНАГИ си изпуска хората,днес Симеон Славчев,противниковия плеймейкър скочи с глава?! в нашето поле и можеше да вкара 2 гола,докато бразилския звездоброец си бъркаше в носа някъде и той не знаещ къде.А поведението му при гола на Литекс беше някакво тотално бездарие,тактически провал отвсякъде.Не може ти да виждаш,че тръгва голова контра,да нямаш картон,да виждаш,че защитниците ти са в чуждото поле да скачат...и да оставяш да те финтират като първокласник,най-малкото директно дърпаш противника и го сваляш на земята.Просто НЯМА такова безхаберно поведение като неговото.За чернилката Бакари не ми се комнетира изобщо,този е по-зле и от Еденилсон,където и да играе - крило,нападател,пълен смешник.Викаха не бил крило,нападател бил....айде,пуснаха го напред...палячо е и това е и Наско е 100 пъти по-добър,поне топката може да овладява,същото важи и за Бекир съпоставен с дърварина Еденилсон.Дето викаха някой искали да видят палячото Бергонси напред.Ето,видяхме го и напред,че е някакво тотално недоразумение.Чужденците при нас са най-слабите играчи,най-слабите.И Окоро е същата смешка,беше тотална дупка в мачовете в които игра.Вместо да дават класа на отбора заради тези некъдърници играем всеки мач в намален състав и започна да ми писва вече.

ПС:А ти пич - момчетата влязаха в 88 минута,разбираш ли?Когато вече играта беше каква?Китанов рита в противниковото поле и толкова.Нали се сещаш,че точно Бекир трудно ще взема тези първи топки,нали?А и за 5 минути какво да направят с Наско?Това което СМЕШНИЦИТЕ,С-М-Е-Ш-Н-И-Ц-И-Т-Е и АНТИФУТБОЛИСТИ Бакари и Еденилсон не направиха за 88 минути ли?И пак - когато Бекир получи една топка се обърна добре и си нацепи волето както си трябва,просто имаше стена от защитници и нямаше как да мине.Колкото до Наско - просто НЯМА как да е по-зле от инвалида Бакари,няма как.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 05 окт 2013 20:44

Бакари съм съгласен, че изчезна последните 20-25 минути, а нещо за Дани Младенов да кажете? А за иначе "желязната" ни защита, която допусна немалко грешки тоя мач (като изключим Венков)? Как двама души надиграха 6 или 7 при изравнителния гол?

P.S При втория гол има колективна грешка, не е само Еденилсон виновен. Иначе съм съгласен, че и Гонзо не може да си подрежда добре хората (Бакари на фланга си е някакво недоразумение, смяната на Росен също обърква състава)
Последна промяна от stanleys на 05 окт 2013 20:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 окт 2013 20:47

ShooterMan написа:

Явно с теб сме гледали два различни мача. Бергонси беше си беше на достатъчно високо ниво. Проблема наистина е в Гонзо. Не, в никакъв случай не го плюя, но за пореден мач направи фатални грешки с пускането на N на брой централни защитници, с което разстрои играта на титулярните такива. Но нищо. Така тренера се учи и със следващите мачове ще го доказва. Лично аз заставам зад Гонзо въпреки грешките му! Ако успеем да се отървем от набедения Бакари през зимната пауза ще трябва да почерпим. Не става!!! Да си ходи от където е дошъл. След излекуването на титулярите ще ни липсва само един истински нападател. Тук, в тоя форум разни смешници плюха и храчиха по Жоро Божилов, ама сега мълчат като дупета. Върнат ли се в игра двамата Жоровци отбора ще бъде с поне 2 класи отгоре.
Мачкай Тича, мачкай!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Re: Литекс - Черно море 2:1

Мнениеот ShooterMan » 05 окт 2013 20:57

Желязната защита се пропуква заради човека пред тях,некъдърника и бездарник Еденилсон,който елегантно сервира топката директно на противниците и те остават в числен паритет с нашите отзад,при такава ситуация защитата винаги губи.Другата причина е Китанов,който от няколко мача е в много слаба форма,но като знаем Емил Михайлов колко е вратар няма нужда просто да говорим за Жорката (малкия).Дани Младенов нищо не направи,то и Дани Г днес не направи нищо де,но поне не пречеха,разбираш ли?А малоумията на Еденилсон ни струваха точката,това е и гол по негова вина,изцяло по вина на ЕДИ както му викат някои можеше да падне 3 пъти преди това.Сетете се какъв беше на този пост Борносузов,че дори и Шабленския смешник никога не би позволил да го преминат така смехотворно,така лековато,като колче за доматки.Просто или идват КЛАСНИ чужденци - или няма да идват.И още отсега да се гони нигерийския Меси(смешно звучи да споменават дори името на аржентинежа).Няма нужда и другата маймуна да го гледаме поне 15 мача как рие по терена като киртик,Петко Цанков да получи шанс като няма играчи за този пост.

ПС:Зелен,брато,разбери,дефанзивния халф НЯМА право на грешен пас,НЯМА право да не участва при корнерите в собственото поле,НЯМА право на поведение,кето това на ЕДИ в 85 минута,просто един уважаващ себе си деф.халф НИКОГА не би допуснал такава свирепа простотия дори и да има картон,а наш Еди и картон нямаше,просто се показа тактически тотално неграмотен.И не му е за първи път.Просто се сети за Борносузов,та дори за Шабленския,абе дори и Гравесена....и Камазола,просто такива неща няма.И те можеха да подават,при това точно.Коконов 3 пъти се караше на ЕДИ,сети се,човека тръгва,просто трябва да копне топката и Коконката излизаше очи в очи,нооооо следваше пас към играч на Литекс и стандартната позичка с ръцете показващи неразбиране към виковете на Коконов.Сега се сети и,че Камазола по едно време беше станал рекордьор по асистенции с дълги подавания,а за Борносузов просто няма да коментираме.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 окт 2013 21:02

А Гонзо има и моята подкрепа,защото може,но това нещо - да вкарваш защитник за халф трябва да си го избие от главата!Първо да си запише мача с Лил,,където вкара Иво Главата и последва почти моментален автогол на същия.Мача с Локо Сф - влиза Роско - почти веднага започнаха мелета и анархии и логичен гол след това.Днес - влиза пак Роско - и пак,никой в средата на терена,анархия,логичен гол.Този ход е самоубийствен,не знам колко пъти ще го прави,наистина не знам,но шефовете трябва да изгонят Живо и Росен още зимата и да НЕ привличат защитник,това е!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 05 окт 2013 21:06

[quote=]

Мене започна сериозно да ме дразни пък станалата традиция вече, при благоприятен за нас резултат, около 70-тата мин. смяна на халф и вкарване в игра на трети централен защитник?!? Явно отчаян опит за заздравяване на защитата, а всъщност с такава смяна се получава дазориентация в тима ни, започват да си пречат, отбора интуитивно се дръпва отзад, започват едни мелета, едно кюскане на топката безогледно напред. И ако до този момент сме стояли равностойно на противника, стабилна защита, правилно разиграване в средата и опасни контри напред, то сега вече всичко отива по дяволите и като някои опълченци джаскаме и кютаме някъде напред горката топка!?! Не мога да си обясня как Гонзо от мъжкаря, в тези ситуации се показва като страхливец?!?! И не е ли по-добре вместо да влиза Росен на мястото на Дани Г., да влезе например Бекир, да изнесем топката в средата, да я разиграваме и играем футбол, а не опълченците на Шипка???! Не знам вие какво мислите, но мен наистина сериозно започна това да ме дразни и никак не ми харесва! Излагаме се. Така мисля аз... Иначе мача не беше лош за нас, играхме сравнително добре, имайки в предвид липсата на толкова основни играчи.[/quote]

+1 Определено Литекс бяха по-добрия отбор и им честитя победата. Отново грешен ход на Гонзо. Силата на Бергонзи е като дефанзивен халф, а не да гради играта, така че нападките срещу него са неоснователни, все едно да сложиш Паланков примерно да ти прави атаките. А срещу бързи и технични футболисти, натоварен и с това да помага на нападателя напълно естествено е да не се получават нещата. Това са ни силите в момента, естествено с малко късмет и с правилните смени можеше дори да си тръгнем с трите точки, особенно както се разви мача през първото полувреме. Гледаме напред и се надяваме на по-добри дни.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 окт 2013 21:12

ShooterMan написа:А Гонзо има и моята подкрепа,защото може,но това нещо - да вкарваш защитник за халф трябва да си го избие от главата!Първо да си запише мача с Лил,,където вкара Иво Главата и последва почти моментален автогол на същия.Мача с Локо Сф - влиза Роско - почти веднага започнаха мелета и анархии и логичен гол след това.Днес - влиза пак Роско - и пак,никой в средата на терена,анархия,логичен гол.Този ход е самоубийствен,не знам колко пъти ще го прави,наистина не знам,но шефовете трябва да изгонят Живо и Росен още зимата и да НЕ привличат защитник,това е!

А ако се контузи или получи наказание заради картони някой от Александров или Котев?!! Никой от състава не трябва да се освобождава с изключение на Бакари.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”