Мнениеот Adramelech » 15 дек 2009 00:56
Четох, четох и днес се начетох на много глупости тук, та за това реших да си направя регистрация (както може да видите това е първото ми мнение) и да си кажа мнението!
Това феновете на Черно Море сте странни. Значи като ви ощетят вас имате право да се оплаквате, а когато ощетят другият отбор (в случая Левски) - нямате право да се оплаквате и давате примери с мача от миналия сезон. Е да, но мач с мач не си прилича! Трябва да сте много, ама изключително много заблудени, за да си мислите, че Левски са причината Димо да го махнат днес! Ако беше заради Левски, бихте ли ми казали защо заместника му - Гергинов (ако не се лъжа така се казваше) каза, че претенциите на Левски и на Литекс, че и на Локото са основателни? Сигурно Батков е казал на Боби, махни го този, но накажи и съдията на мача ЦСКА - Литекс, за да не излгежда, че ние сме виновни. Сигурно Левски е виновен, че всеки кръг някой от отборите се оплаква от съдията и казва, че е ощетен? И само за сведение Левски не бе ощетен само при гола. Казвате е нямаше да паднете с 4:1, а с 4:2. Я да ви питам аз тогава, че май сте наследници на баба Ванга .... какво щеше да стане ако съдията бе изгонил Ели Маркес за удара срещу Веско Минев? Какво щеше да стане ако бе дал картоните за влизанията на ваши играчи до момента когато Рабех го изгониха? Бихте ли ми отговорили на тези въпроси?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]