Как Черно море може да излезе от игровата криза?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Как Черно море може да излезе от игровата криза?

Мнениеот ShooterMan » 10 окт 2011 21:14

За Локо Сф нека разсъдим ТРЕЗВО.Гости сме,като нищо можеха да ни бият!Да не бъдем елементарно мислещи...3 поредни загуби имахме до това ГОСТУВАНЕ...целта беше да СПРЕМ черната серия,не да наредим 4-тата...Вярно,че ефект нямаше после с Черноморец.Просто си влязахме в криза,Сър-а е длъжен да ни извади.Това си е игрова криза,срещу Черноморец бяхме пълни палячовци,направо ни смачкаха хората...Аз се надявам това да е било дъното и от тука-само нагоре!Що пък да не бием на Лаута?Що да не бием пак ЦСКА?Да се стягаме и за десант в Каварна,то там още ще се види излизаме ли от кризата или потъваме...ако не бием в Каварна мога да кажа,че потъваме супер здраво...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 10 окт 2011 21:22

По друг начин казано : Моето мнение е,че с това треньорско ръководство сме до тук.То вече се изчерпа.Играчите са почти същите от миналата година и не се подреждат правилно.Най-вече няма мотивация !

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 10 окт 2011 21:26

piconero написа:По друг начин казано : Моето мнение е,че с това треньорско ръководство сме до тук.То вече се изчерпа.Играчите са почти същите от миналата година и не се подреждат правилно.Най-вече няма мотивация !

Аз мисля,че отгоре трябва да се поставят ЦЕЛИ и да бъдат попритискани да ги гонят
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 10 окт 2011 21:31

ShooterMan написа:
piconero написа:По друг начин казано : Моето мнение е,че с това треньорско ръководство сме до тук.То вече се изчерпа.Играчите са почти същите от миналата година и не се подреждат правилно.Най-вече няма мотивация !

Аз мисля,че отгоре трябва да се поставят ЦЕЛИ и да бъдат попритискани да ги гонят

5 милиона значи 4-5 място като бюджет.Ако направят стадиона и отпуснат пари..може да мислим за 3ката..

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 окт 2011 21:46

Има поставена цел, пише го в доклада за годишният отчет. Целта е да сме в петтицата + борба евентуално за участие в турнирите.
Доклада е на страницата на дружеството в търговския регистър.

palio_morqka
Контакти:

Мнениеот palio_morqka » 10 окт 2011 21:55

За мен кризата си я правят сами играчите,не играят така надъхано както със ЦСКА и Левски и срещу другите отбори ,било то шампиона на България или направилия хитова селекция Лудогорец,Локото ги изтървахме -а бяха УЖАСНО слаби , Черноморец работота е ясна -голям карък са ни .Важно е да бием Калиакра после с ЦСКА ще е шоу-първат им загуба ще е.Това мога да кажа аз ..........НАЗДРАВЕ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 окт 2011 00:39

Такива МАЛОУМНИ цели като класиране в 5-цата,10-ката,6-цата...аз НЕ признавам за цели.Това не е цел,а животуркане.След като взехме медал и играхме финали за купата от тука насетне цел могат да ни бъдат минимум 1,2,3 място в Шампионата и спечелване на Купата на България....е,може и да не се реализират,но пък класиране в Европа-задължително.Като се говори за тези цели,то и играчите ще си дават маааааалко повече зор и стръв в мачове като тоя с Лудогорец,с Литекс или с Черноморец,както и Локо Сф.Ще излизат за 3 точки,задължителни,важни 3 точки,а не....да се мърдосват,щото стартирали добре.Извода-из*раха се на добрия старт,а хубавата победа над Левски я ОБЕЗЛИЧИХА със смехотворната си игра в домакинските мачове с Лудогорец и Черноморец.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 12 окт 2011 10:45

Готвачо, никак не съм съгласен с твоята аналогия с ресторанта. Напълно възможно е да хапнеш вкусна манджа в евтин и скромно направен ресторант, както и да ядеш буламач в скъпо натруфено заведение, при това гарнирано с ужасно обслужване. Случвало ми се е неведнъж и в България, и в чужбина.

Както във всеки един бизнес, и във футбола парите не са гаранция за успех, а само предпоставка. Виж какво се случи с Бърмингам Сити и Уест Хем миналия сезон. Или къде е Лестър сега. Даже ако се ограничим в А група, през последните сезони трофеите не ги обират отборите с най-големи инвестиции в първия отбор (заплати + трансфери).

Вярно е, че футболът вече не е това, което беше и е силно зависим от вложените средства, но все пак съм убеден, че и със сравнително малко пари можем да играем добър футбол.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 15 окт 2011 13:41

"Готвачо, никак не съм съгласен с твоята аналогия с ресторанта. Напълно възможно е да хапнеш вкусна манджа в евтин и скромно направен ресторант, както и да ядеш буламач в скъпо натруфено заведение, при това гарнирано с ужасно обслужване. Случвало ми се е неведнъж и в България, и в чужбина.

Както във всеки един бизнес, и във футбола парите не са гаранция за успех, а само предпоставка. Виж какво се случи с Бърмингам Сити и Уест Хем миналия сезон. Или къде е Лестър сега. Даже ако се ограничим в А група, през последните сезони трофеите не ги обират отборите с най-големи инвестиции в първия отбор (заплати + трансфери).

Вярно е, че футболът вече не е това, което беше и е силно зависим от вложените средства, но все пак съм убеден, че и със сравнително малко пари можем да играем добър футбол."
Ами какво да ти кажа.Това че не си съгласен го разбирам,защото всеки има право на мнение и аз не се опитвам да налагам моето.Но аз от своя страна не мога да се съглася че си чел внимателно написаното от мен.Аз ти говоря за нещо направено с бюджет и акъл/умишлено използвам турцизма/.Не за моментен проблясък,а за нещо построено с мисъл за бъдещето.Вярно е че има малки кръчми с добра кухня,но обикновена обстановка и големи такива с лоша кухня.И в двата случая обаче ще липсва публика.В единия защото няма да има достатъчно места,а в другия е ясно защо.Но аз съм задал задание на мениджъра да направи нещо красиво,стойностно и атрактивно-никъде не съм искал лоши сервитьори и готвачи,или лоша обстановка.А ти ми казваш че има вкусна манджа в евтин ресторант.Аз си спомням навремето Добруджа с треньор Илия Илиев,които играеха основно с млади играчи страхотен футбол.Но за един сезон!!!Виж Литекс и проекта Черноморец и Разград.Това е истината.На първо място базата и добрите играчи,после ще дойдат и добрите игри и публиката.Но ще има хората къде да си оставят колите,къде да седнат,къде да се изпикаят,къде да хапнат нещо...И ще има какво да видят на терена.За това говоря аз,не за болни амбиции да станем шампиони на 100%,а за добра игра,на добър стадион,където няма да ме е срам и страх да си заведа децата и внуците.И където ще има какво да видят и да запомнят.И тогава е много вероятно да има слаби игри и мини кризи,но във футбола е така.Говоря за истинския футбол,разбира се.
А относно примерите които си дал,още повече изпадаш в противоречие.Защо в Англия има ГОЛЯМА ЧЕТВОРКА?И моментни проблясъци на отбори които през следващия сезон вече никой не ги помни,освен техните собствени фенове.А и какво толкова са постигнали посочените от теб отбори?Едно голямо нищо.А ние не искаме това за Черно море,нали?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 15 окт 2011 14:24

А ние какво сме постигнали?
Едно 3то място, 2 финала ..и няколко достойни загуби-ако има нещо достойно в това.Тоа са най-големите успехи от 30 години ..ако не и от 50 60
Това вече се забрави..незнам защо трябва да лежим на стари лаври това е типично българска черта.
От малък се надявам на това да видя Черно море шампион.още когато бяхме в Б,а и когато Левски и ЦСКА ни слагаха по 3-4 гола. за здрасти.Преди 2-3 години изглеждаше съвсем реално от тогава пулна незаинтересованост.Варна го заслужава според мен.
Аз съм малко максималист и съм съгласен с Стрелеца че цели от типа на 6то място 5-4 не са цели.
Цел мога да приема влизане в Групите на ШЛ или класиране на световното нищо че е турнир с купа.
НО цел заради самата цел,колкото да си поставиш такава е много голяма глупост.По добре кажи играем винаги за победа каквото стане
Не критикувам собствениците не ме разбирайте така,защото можеше и да сме в А окръжна,но е кофти когато имаш голяма сила зад гърба си а на терена и в приказките мишкуваш.Единствено нашия отбор почти винаги няма позиция за нищо.Точнокато селски тим а това никак не отива..
Едно от малкото положителни работи които се случиха в футбола ни е че разбиха хегемониоята на Левски и ЦСКА.Мисля си че от тук на татък полека ще изчезне двуполюсния модел.От няколко години и съдийте се пооправиха.Ако и ние се намесим тази другата година по сериозно в битката за Първите места ще е много добре

Върни се в “Черно море”