Любима песен / Скандиране

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Любима песен / Скандиране

Мнениеот more » 12 сеп 2010 23:00

MORSKI написа:
more написа:Аз предлагам,защото не заради друго,но трябва да се поработи откъм подкрепа козирка,а и всички останали черноморци и в някои момент да се оставят семките на страна. ;) В смисъл,че агитката си пее песните и си подкрепя отбора постоянно.В този ред на мисли "Запей"...(агитка) и в отговор козирка и всички останали (май много се размечтах) "За моряците" е супер.Козирката може да пее също не е толкова трудно не само еднообразното Тича,Тича или още по-лесното "Оставка"...!Преддлагам лесни скандирания като например "Моряци-юнаци","Черно морееее алееее",за предстоящия мач с "Левски" естествено "Всичко е зелено копелета сини".За ЦСКА всеки знае. :lol:

Това няма как да стане, там средната възраст е 50..... На тях не им се пее, а им се псува :mrgreen:

Истината е някъде по-средата и е така и не е така. ;) На агитката каква ли е средната възраст? :) Мисълта ми е,че не трябва да се делим на агитки,козирки и др.Но май пак се размечтах. :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

MORSKI
Контакти:

Re: Любим песен / Скандиране

Мнениеот MORSKI » 13 сеп 2010 00:56

rosen_1914 написа:Учете се от агитката на Спартак, те са истинска публика.

Ахахахах, хубав виц :mrgreen: Както ти каза колегата, вие тогава се учете от ЦСКА :mrgreen: Много се смея как говориш като хич не си запознат с нещата.... Не ни обяснявай във Варна кой имал публика и кой не и откъде да сме се учили :geek: Както ти не искаш да ти обясняваме какво сте пеели преди време и т.н.... Всеки да си гледа неговото канче!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 13 сеп 2010 10:23

Ето ви една хубава песен! :) http://www.vbox7.com/play:d0d300cb
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 13 сеп 2010 22:18

MORSKI написа:

Ахахахах, хубав виц :mrgreen: Както ти каза колегата, вие тогава се учете от ЦСКА :mrgreen: Много се смея как говориш като хич не си запознат с нещата.... Не ни обяснявай във Варна кой имал публика и кой не и откъде да сме се учили :geek: Както ти не искаш да ти обясняваме какво сте пеели преди време и т.н.... Всеки да си гледа неговото канче!

Кое точно да учим от ЦСКА, как да ходим по 500 човека на мач ли :roll: Щото Спартак на всеки мач имат яка агитка, знамена, пеят, правят шоу. Да не говорим как взеха на суперкоравата ви смешна фракция Green Brats(каквото и да означава) грозното знаме :lol: :lol:

Изображение
Еклер да си братче, обида голяма. Еклер да си братче е срам.

Потребителски аватар
I love Black Sea
Контакти:

Мнениеот I love Black Sea » 13 сеп 2010 23:14

за такива като тях и теб това е важното, че взели знамето или, че са набили някои и никога не са били с яка агитка, а за ЦСКА- може и по 1 човек да е, ама са повече пъти шампиони и не падат от знайни и незнайни отбори, както вие! Да, пожелавам успех на вас и на ЦСКА, нищо че и двата отбора не сте ми симпатични...Ппросто са БГ отбори... Не за друго, ами заради такива като теб стават боища :evil: били големи щот взели знамето? , че после посиняли в буквалния смисъл на думата е друг въпрос :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 сеп 2010 00:01

rosen_1914 написа:
Кое точно да учим от ЦСКА, как да ходим по 500 човека на мач ли :roll: Щото Спартак на всеки мач имат яка агитка, знамена, пеят, правят шоу. Да не говорим как взеха на суперкоравата ви смешна фракция Green Brats(каквото и да означава) грозното знаме :lol: :lol:

Айде да не говорим за грозни знамена, а! Че вашето сини хуни Перник не е по-цвете...А се праскате, че мразите Перник и всичко свързано с него, а седи в Сектор Б :mrgreen:
И ние какво да се учим от Спартак- имали яка агитка? Ти сякаш всяка седмица си във Варна и ги гледаш.... Ама какво съм тръгнал да споря с теб, точно ти мразиш Черно Море, ЦСКА и Миньор повече отколкото обичаш Левски сигурно....
Кат прибавим и факта, че повечето фенове на Спартак подкрепят и симатизират на Левски, картинката е ясна!
А за ситуацията във Варна, казах ти вече- не си запознат не се излагай ;) Ние си знаем минусите и кусурите по-добре от вас...

А и за ГБ, обиждай пред монитора, казвай, че са смешни и т.н, но доколкото ги познавам,макар че не се имам с тях, ако хванат някой като теб хич няма да му простят и са го доказвали! :mrgreen: Така, че нареждай ти, пред монитора всеки е силен, но я се изправи срещу тях и им го кажи :mrgreen:
И престани да нагнетяваш напрежение, аз случайно да влизам във вашия безценен форум и да ви обяснявам колко не сте ми приятни?

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 14 сеп 2010 09:18

Това за сините хуни беше най-тъпото нещо, което съм чувал :lol: Ми като има фенове, направили са си знаме и са го сложили. Точно тия сините хуни са си големи левскари, кво като са от перник :?:
Вас да ви мразя?! Че кои сте пък вие да ви мразя? Абсолютно безразлични сте ми, просто самите хора сте дразнещи, защото си мислите, че отбора ви е нещо, а той реално не е.
Това за Спартак не го знаех, ама то е нормално за фенове на малки отбори като вас и Спартак да подкрепят и други отбори освен локалните :lol:

Оха колко са опасни "ГБ" :lol: :lol: :lol: Нямали да ми простят ако ме видят :lol:
Обещавам другата година като идвам във варна ще ги намеря да им кажа колко са смешни :lol:
Имайки впревдив, че са ви най-силната фракция, то вие сте жалка картинка :lol: Знамето им сигурно е гепено от сам човек с раница, нали? Така винаги се оправдават като им вземат знамето смешниците :lol:

I love Black Seа, а вие колко титли и евроуспехи имате та си отваряш устата на тая тема?

zeleniq
Контакти:

Мнениеот zeleniq » 14 сеп 2010 11:50

rosen_1914 написа:
MORSKI написа:

Изображение

Ххахахахахахах, какви знамена, какво шоу, какви 5 лв. Спартак като бяха в "А" ходеха няма и 500 човека на мач с пенсиите под козирката. На дебритата палеха само някакви измислени факли и даже на коритото бяха по-малко от нас. Случката със знамето на ГБ даже няма да си правя труда да я коментирам :lol: .... Сега като ги изритаха във "В" изведнъж станаха много верни, че и нашите гостувания да бяха тука из варненските села, и ние щяхме да ходим не 200, а 500 човека. Ако бяха толкова "верни" и в "А" група може би нямаше сега да са на тоя хал...

djikata
Контакти:

Мнениеот djikata » 14 сеп 2010 14:10

rosen_1914 написа:Това за сините хуни беше най-тъпото нещо, което съм чувал :lol: Ми като има фенове, направили са си знаме и са го сложили. Точно тия сините хуни са си големи левскари, кво като са от перник :?:
Вас да ви мразя?! Че кои сте пък вие да ви мразя? Абсолютно безразлични сте ми, просто самите хора сте дразнещи, защото си мислите, че отбора ви е нещо, а той реално не е.
Това за Спартак не го знаех, ама то е нормално за фенове на малки отбори като вас и Спартак да подкрепят и други отбори освен локалните :lol:

Оха колко са опасни "ГБ" :lol: :lol: :lol: Нямали да ми простят ако ме видят :lol:
Обещавам другата година като идвам във варна ще ги намеря да им кажа колко са смешни :lol:
Имайки впревдив, че са ви най-силната фракция, то вие сте жалка картинка :lol: Знамето им сигурно е гепено от сам човек с раница, нали? Така винаги се оправдават като им вземат знамето смешниците :lol:

I love Black Seа, а вие колко титли и евроуспехи имате та си отваряш устата на тая тема?

Какъв си ти да казваш кой отбор е нещо и кой не е. Ако за теб "нещо" е 45 години да бъдете малката к***а на МВР - ок, с това съм съгласен. Ако за теб "нещо" е да бъдете най-грозно подпирания отбор от съдиите в България - ок, пак не мога да споря. Ако за теб "нещо" е да бъдете наричани от цяла Европа "евроидиотите", пак не мога да споря. Живей си със заблудата, че ние сме някакви си двойни фенове и, че е нормално да подкрепяме и друг отбор освен местния. Нормално е да живееш с нея при положение, че не си стъпвал на мач извън София. Помним ви по колко ходихте на мач, когато отбора ви не вървеше. Как най-вярната публика едва събираше хора колкото плебеите, когато изпадаха. Не мисля да се учим от тях или от вас. А за ГБ, както виждаш на снимката колко са големи момчетата, така могат реално да ти счупят главата ако се покажеш извън София на мач. Ти им се смееш, че са им взели знамето. А ти псевдо-фене, колко знамена имаш ве? Като си толкова голям, кажи какво си направил за отбора си. Няма ли да бъдеш първия, който ще спре да ходи на стадиона, ако отбора не върви. Повярвай ми, имам много приятели левскари, които ми твърдят постоянно, че са най-вярната публика, а пролетта на тази година отидоха на толкова мача, колкото знамена си направил ти през живота си форумен хулиганино. А за титлите и евроуспехите, виж колко титли имате преди комунизма. И недей да ми изкачаш със смешния въпрос, защо след 89 сте били с най-много титли. Едно жокерче да ти дам, в единия от сезоните, когато станахте 3ти, при една грешка на съдиите цялата журналистическа пасмина начело с т.р. орева света да сменят шефа на съдиите. И си мълчаха като женски полови органи, при най-смешната дузпа, дадена за тях, при един мач игран на един от малкото хубави БГ стадиони. Toгава всички си траехте. Ей тези два мача показват вашето разбиране за играта и правилата, според, които е нормално да се играе.

пс Успех срещу Гент.

Потребителски аватар
rosen_1914

Мнениеот rosen_1914 » 14 сеп 2010 14:41

I love Black Sea написа:
rosen_1914 написа:Това за сините хуни беше най-тъпото нещо, което съм чувал :lol: Ми като има фенове, направили са си знаме и са го сложили. Точно тия сините хуни са си големи левскари, кво като са от перник :?:

смешен замълчи щот в БГ ако не са съдиите ще ядете Х*Я а кво ми пука колко титли имаме и поне в европа не падаме от смешници а от класни отбори ама не като Бате Тате и тем подобни затова се махаи от форума щот се заяждаш .. и чесно не ми пука дали сме ти безразлични

Е как няма да падате от силни отбори, като нямате коефициент да играете със слаби хаха

djikata, как успя в 1 пост да напишеш толкова безмислици и глупости, чак да не ми се занимава да ти отговарям

Върни се в “Черно море”