ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: ЖАРДЕЛ: Обиден съм, че ме наричате ДЕБЕЛ, аз съм име..

Мнениеот Sole » 12 авг 2010 21:56

Трябва най-сетне да каже някой на Жардел,че тези които непрестанно го обиждат още от стъпването му в България са единствено жалките сини журналистчета.И пак същите тези журналистчета щяха да пишат денонощно хвалебствени оди за Жардел,ако бе отишъл в Левски. Жарделчо вече разбра,че има само един начин да им запуши л...ните устички,така,че малко търпение ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 22:00

more написа:
deepblue1963 написа:В Италия са му викали Lardel(дебеланкото)!И там ли се е правил на "отворен" и е скочил срещу медиите или всеки смята,че може да дойде в България,да размахва пръст и да ни поучава?Междувпрочем тези писания не са само по нашите медии.Уважението се извоюва на терена,а не с интервюта и голове с/у хлапета!Вкарал на 19-годишни и оревахте орталъка.Що не вкара в Пловдив?

Пази се за "Левски" мъжете.Ти пък кой си да ни казваш колко ще оревем ще е вкарал гол?Той уважението си го е извоювал отдавна по света и се изсква и от нас поне минимално такова.Какво ли ти обяснявам на теб и другите като теб които нямат уважение към нищо извън техния отбор. :(

Защо да нямам?Аз уважавам изключително много Зико,Сократес,Фалкао,Жуниор.А те не са от Левски!Но,когато един наркоман дойде в България и дава акъл е НЕУВАЖЕНИЕ,защото тези,които му плащат заплатата(ТИМ),са направили парите си в ТАЗИ държава,така че -да си мери приказките...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 авг 2010 22:27

deepblue1963 написа:Защо да нямам?Аз уважавам изключително много Зико,Сократес,Фалкао,Жуниор.А те не са от Левски!Но,когато един алкохолизиран наркоман на 100г. и 100кг дойде в България и започне да ни дава акъл какво е уважение и т.н.-това Е обида и НЕУВАЖЕНИЕ,защото тези,които му плащат заплатата(ТИМ),са направили парите си в ТАЗИ държава,така че -да си мери приказките...

Първо не знам какъв ИД трябва да си за да пишеш,че е на 100г. и 100кг.Не се прави на засегнат,а просто е поредния ти опит да докажеш,че не си остроумен.Лека сънища дано заспиш от обидите и неуважението на Жардел. :lol: :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 22:31

more написа:
deepblue1963 написа:Защо да нямам?Аз уважавам изключително много Зико,Сократес,Фалкао,Жуниор.А те не са от Левски!Но,когато един алкохолизиран наркоман на 100г. и 100кг дойде в България и започне да ни дава акъл какво е уважение и т.н.-това Е обида и НЕУВАЖЕНИЕ,защото тези,които му плащат заплатата(ТИМ),са направили парите си в ТАЗИ държава,така че -да си мери приказките...

Първо не знам какъв ИД трябва да си за да пишеш,че е на 100г. и 100кг.Не се прави на засегнат,а просто е поредния ти опит да докажеш,че не си остроумен.Лека сънища дано заспиш от обидите и неуважението на Жардел. :lol: :mrgreen:

За годините го написах,както се казва "образно казано".А за килограмите,ако ги знаеш по-точно от мен,можеш да ме поправиш!Чакам корекцията!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

eighteen

Мнениеот eighteen » 12 авг 2010 22:33

Не се заяждайте. Бъдещето ще покаже ползата от Жардел за Морето! Ако обаче феновете на Тича си го харесват и искат,тяхна си работа. Всеки има право на мнение.Сега феновете на Левски величаят Гарата. Нормално е ! Ако Дембеле беше вкарал 9 гола в 6 мача за Тича примерно щяха да кръстят морската градина на него! Ако Жардел го направи еуфорията ще е пълна. И това е нормално. Всяка публика има своите герои!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 авг 2010 22:37

deepblue1963 написа:
more написа:
deepblue1963 написа:В Италия са му викали Lardel(дебеланкото)!И там ли се е правил на "отворен" и е скочил срещу медиите или всеки смята,че може да дойде в България,да размахва пръст и да ни поучава?Междувпрочем тези писания не са само по нашите медии.Уважението се извоюва на терена,а не с интервюта и голове с/у хлапета!Вкарал на 19-годишни и оревахте орталъка.Що не вкара в Пловдив?

Пази се за "Левски" мъжете.Ти пък кой си да ни казваш колко ще оревем ще е вкарал гол?Той уважението си го е извоювал отдавна по света и се изсква и от нас поне минимално такова.Какво ли ти обяснявам на теб и другите като теб които нямат уважение към нищо извън техния отбор. :(

Защо да нямам?Аз уважавам изключително много Зико,Сократес,Фалкао,Жуниор.А те не са от Левски!Но,когато един алкохолизиран наркоман на 100г. и 100кг дойде в България и започне да ни дава акъл какво е уважение и т.н.-това Е обида и НЕУВАЖЕНИЕ,защото тези,които му плащат заплатата(ТИМ),са направили парите си в ТАЗИ държава,така че -да си мери приказките...

Ако трябва да има обидени от думите на Жардел,това трябва да са хората които дават заплатата му,а не фен на отбор .Защо не нападаш европейската преса която наистина ви обиди,а се занимаваш с човек,чиято единствена простъпка е това,че не търпи някакви лумпени със сини пера да го маскарят.Него-човека покорил толкова високи върхове,колкото тези плювалници не могат да достигнат с поглед,камо ли по някакъв друг начин.И както е казал класика-,,Родените да пълзят,не могат да летят."Затова сини приятелки пълзете в краката на Жардел и не се опитвайте да летите,защото не сте родени за полет.Продължавайте да трупате вашите клевети.Те никога няма да достигнат върха на нашето презрение!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 авг 2010 22:54

Не не левскарче.Не плюе БЪЛГАРСКАТА преса.Плюе левскарската преса.Тази,вашата казионна такава,която изкарва от черното бяло.И не!Не е дебел.Дебел беше на времето Герд Мюлер.170см=98 кгТова е дебел футболист.А Жардел има малко повече килограми от допустимите,кото заминават със голяма скорост.И остава това което искаме да видим всички.Истинският Жардел.Но това на вас не ви се иска и давайте да го омаскарим ,защото после ще е късно!Знаем че ги умеете тези неща.Не е необходимо да ги доказвате всеки ден.Скрийте се на сянка,пийте си биричката,радвайте се на Гаррата и не се занимавайте с ,,дебели алкохолизирано-наркоманизирани" играчи които не са от вашия отбор.А ако случайно искате д си говорите за алкохолици-моля,приказвайте си за Рабех!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 12 авг 2010 22:56

А и щом можехте да си кривите душите и да наричате дървета като Гонзо,Миро,Пеньо големи играчи,защо да не си изкривите малко душите и за Жардел и да се правите че не виждате няколкото килограма в повече?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 12 авг 2010 22:59

Излизам от форума,защото се срещнах с МОРСКИ-я и не искам да го нападате,заради мен!Последния ми "пост" тук за мно-о-о-го дълго време.Извинявам се,ако някой се е почуствувал лично обиден.Не съм го искал.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 12 авг 2010 23:35

Втрещен съм как една тема може да е толкова пълна със спам, обиди, заяжданици и т.н...
В случая левскарите прекалихте- ок, изказвайте мнение, но не го натрапвайте... Още в началото го нарекохте прасе, дебелан и т.н? Е, какво очакавате - моряците да ви посрещнат с добро отношение ли? Това е малоумно, ако го очаквате....
Все едно аз да вляза във вашия форум и да кажа , че Дембеле е по-черен от нощта, че Ясен Петров е ....., че Гонзо е...... и т.н... Я да видим дали няма да ме нападнете, а! За мен това може да са истини, но за вас ще е заяждане и повярвайте ми- това, наситина ще е заяждане!
Не съм баннал никой - нито моряк, нито левскар, но видя ли втора такава тема- няма да се церемоня и ще изпозлвам какот казва Черно Море(потребителя) брадвата! То не се търпи.....

Върни се в “Черно море”