The Sailor Man написа:А като вкарахте 5 на Барселона колко получи отборчето в замяна 8-ка...ОСМОРКА![]()
![]()
.Е,постижение си е да си съдерат задника с 8 парцала
.Дори трябва да се изтъкне
.Отхвърлиха го Арсенал разбира се,как няма да го отхвърлят като мястото на всичките ви еничарчета е само в Турция и никъде другаде...и в крайна сметка Хичо си отиде в Анадола,но е в Галатасарай да вдига Суперкупата на Европа като Жардел,не,отиде в някакво отборче там дори името му не знам
.Междудругото пускам това
Отборно:
* Шампион на Бразилия: 1992, 1993, 1994,1995, 1996
* Копа Либертадорес: 1995
* Копа Судамерикана: 1996
* Суперкупа на Португалия: 1996, 1998, 1999
* Шампион на Португалия: 1997, 1998, 1999, 2002
* Купа на Португалия: 1998, 2000, 2002
* Суперкупа на УЕФА: 2000
* Шампион на Аржентина: 2004
* Купа на Кипър: 2007
Международно
* ФИФА Световно първенство за младежи-Шампион: 1993
Индивидуално
* Голмайстор на Португалия: 1997, 1998, 1999, 2000, 2002
* Златна обувка на Европа: 1999, 2002
* Голмайстор на Шампионската лига: 2000, 2001
* Футболист на Годината в Португалия: 1997, 1999, 2002
Това е визитката на Марио Жардел,световната футболна легенда!Сега напиши ти колко е богата и каква е визитката на Ди Мария,на Кедира и на тем подобни все още нищичко не постигнали играчи,които особено индивидуално НИКОГА няма да имат постиженията на Жардел.Впрочем-напиши визитката на легендарния....Рензо ааахахахахахахахахахаха,да я видим и да се посмеем![]()
![]()
.Междудругото сте канонизирали като светец и сте му кръстили стадион играч завършвал на 8-мо място в класациите,които Жардел печели 2 пъти!!!Или пияндето е по-голям играч от Жардел
Хубаво,че пишеш за Жардел,но не видях "триумфите" на Ч.море в ЕКТ.Нещо финтово ги пропускаш.Ама нейсе.То,всъщност,няма нищо за пропускане,щото тях просто ги няма,нали?Или нещо бъркам?Както се казва:с чужда пита-майчин помен.Между другото,губят ми се постиженията му с национала на Бразилия.А-а-а,ясно-7 мача 1 гол. Малко "тъничко" за "легенда",не ти ли се струва?Сигурен съм,че самите бразилци не са го удостоили с тази "титла".Защото,ако Жардел е "легенда" на бразилския футбол,какви са тогава Зико,Сократес,Фалкао,Ромарио,Роналдо и др.?И така,между другото,можеш ли да ми припомниш колко играча на Ч.море имаше и колко на Левски в отбора от САЩ'94?Ние,"анонимниците",дето вървим на закриване,този сезон ще играем с Найк.Вашите екипи,дето "непрекъснато вървите нагоре",в задния двор на коя шивачница ще ги шият,че не разбрах от форума?