Черно море - Виктория Бранещ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Черно море - Виктория Бранещ

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2010 16:37

The Sailor Man написа:А като вкарахте 5 на Барселона колко получи отборчето в замяна 8-ка...ОСМОРКА 8-) 8-) 8-) .Е,постижение си е да си съдерат задника с 8 парцала :lol: .Дори трябва да се изтъкне :lol: .Отхвърлиха го Арсенал разбира се,как няма да го отхвърлят като мястото на всичките ви еничарчета е само в Турция и никъде другаде...и в крайна сметка Хичо си отиде в Анадола,но е в Галатасарай да вдига Суперкупата на Европа като Жардел,не,отиде в някакво отборче там дори името му не знам :oops: .Междудругото пускам това
Отборно:

* Шампион на Бразилия: 1992, 1993, 1994,1995, 1996
* Копа Либертадорес: 1995
* Копа Судамерикана: 1996
* Суперкупа на Португалия: 1996, 1998, 1999
* Шампион на Португалия: 1997, 1998, 1999, 2002
* Купа на Португалия: 1998, 2000, 2002
* Суперкупа на УЕФА: 2000
* Шампион на Аржентина: 2004
* Купа на Кипър: 2007

Международно

* ФИФА Световно първенство за младежи-Шампион: 1993

Индивидуално

* Голмайстор на Португалия: 1997, 1998, 1999, 2000, 2002
* Златна обувка на Европа: 1999, 2002
* Голмайстор на Шампионската лига: 2000, 2001
* Футболист на Годината в Португалия: 1997, 1999, 2002

Това е визитката на Марио Жардел,световната футболна легенда!Сега напиши ти колко е богата и каква е визитката на Ди Мария,на Кедира и на тем подобни все още нищичко не постигнали играчи,които особено индивидуално НИКОГА няма да имат постиженията на Жардел.Впрочем-напиши визитката на легендарния....Рензо ааахахахахахахахахахаха,да я видим и да се посмеем :lol: :lol: :lol: .Междудругото сте канонизирали като светец и сте му кръстили стадион играч завършвал на 8-мо място в класациите,които Жардел печели 2 пъти!!!Или пияндето е по-голям играч от Жардел :?:

Хубаво,че пишеш за Жардел,но не видях "триумфите" на Ч.море в ЕКТ.Нещо финтово ги пропускаш.Ама нейсе.То,всъщност,няма нищо за пропускане,щото тях просто ги няма,нали?Или нещо бъркам?Както се казва:с чужда пита-майчин помен.Между другото,губят ми се постиженията му с национала на Бразилия.А-а-а,ясно-7 мача 1 гол. Малко "тъничко" за "легенда",не ти ли се струва?Сигурен съм,че самите бразилци не са го удостоили с тази "титла".Защото,ако Жардел е "легенда" на бразилския футбол,какви са тогава Зико,Сократес,Фалкао,Ромарио,Роналдо и др.?И така,между другото,можеш ли да ми припомниш колко играча на Ч.море имаше и колко на Левски в отбора от САЩ'94?Ние,"анонимниците",дето вървим на закриване,този сезон ще играем с Найк.Вашите екипи,дето "непрекъснато вървите нагоре",в задния двор на коя шивачница ще ги шият,че не разбрах от форума?
Последна промяна от blue avalanche на 17 юли 2010 16:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 17 юли 2010 17:01

Аз чета и препрочитам поста на лавинТа и не мога да разбера едно нещо - абе ти как така намери за уместно да намесиш Реал Мадрид и тяхната селекция?Май нещо не си в час с главата.Говори се за Жардел и положителния ефект, който ще донесе на отбора, а ти ми говориш за Реал М.Да не би Флорентино Перес да е купил подуянските динамовци???И вчера те питах, ще те питам и сега - кога вие (синята сган) ще спечелите КЕШ или ЛЕ?Нали сте водещия отбор на България бе, ОТБОРЯ НА НАРОДА?Начи сички водещи отбори от Балканите имат огромни успехи само лавинТа и кочиньТа нямат и срамят България.На запад от Калотина те питах - кой е чувал за Левски, Ромзо?Защо ви бутаха за 50 години комунизъм да печелите титли и да играете в Европа, където само сте ни срамили?Защо?Защо?Докога ше се криете?Сега се сещам, че вие бяхте първия бг отбор хвърлял тъч в ШЛ, както тръбяха коментаторите.Е постижение си е.Сравнено с КЕШ титлата на Стяуа, Червена Звезда, двата загубени финала на Панатинайкос, УЕФА титлата на Галатасарай.Свърши ви времето, комунисти гадни.Тая година я лески, я цесекату са изгорели и нема да играят в Европа.С отбори като Черноморец, Литекс, Черно Море ше берете много ядове....

Относно мача - май никъде няма да го дават...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 юли 2010 18:19

Mussolini написа:Аз чета и препрочитам поста на лавинТа и не мога да разбера едно нещо - абе ти как така намери за уместно да намесиш Реал Мадрид и тяхната селекция?Май нещо не си в час с главата.Говори се за Жардел и положителния ефект, който ще донесе на отбора, а ти ми говориш за Реал М.Да не би Флорентино Перес да е купил подуянските динамовци???И вчера те питах, ще те питам и сега - кога вие (синята сган) ще спечелите КЕШ или ЛЕ?Нали сте водещия отбор на България бе, ОТБОРЯ НА НАРОДА?Начи сички водещи отбори от Балканите имат огромни успехи само лавинТа и кочиньТа нямат и срамят България.На запад от Калотина те питах - кой е чувал за Левски, Ромзо?Защо ви бутаха за 50 години комунизъм да печелите титли и да играете в Европа, където само сте ни срамили?Защо?Защо?Докога ше се криете?Сега се сещам, че вие бяхте първия бг отбор хвърлял тъч в ШЛ, както тръбяха коментаторите.Е постижение си е.Сравнено с КЕШ титлата на Стяуа, Червена Звезда, двата загубени финала на Панатинайкос, УЕФА титлата на Галатасарай.Свърши ви времето, комунисти гадни.Тая година я лески, я цесекату са изгорели и нема да играят в Европа.С отбори като Черноморец, Литекс, Черно Море ше берете много ядове....

Относно мача - май никъде няма да го дават...

1.Аз,пък,не можах да разбера,защо непрекъснато ми "бутате" всякакви други отбори,а не ме "разгромите" с вашия любим Ч.море?Дали не е защото просто няма как да стане?
2.Реал М и селекцията им ги намесих,защото от вашия форум ми стана "ясно",че всички отбори,които това лято НЕ са купили "легендата" Жардел,направо са си обезмислили съществуванието си.А твоят "колега" ме "разнищи" с тезата си,че Реал М,Милан и други такива,направо са се загробили със закупуването на "анонимниците" Леон,Ди Мария,Кедира,Папа-ала-бала.
3."Начи сички водещи отбори от Балканите имат огромни успехи.."
(З)НАЧИ не (В)СИЧКИ "водещи" отбори от Балканите имат "огромни" успехи.Или,според теб,в Румъния освен Стяуа и в Турция освен Галатасарай,няма други водещи отбори?А доколко успехите им са "огромни" оставям на твоята съвест.Аз си мислех,че името на отбора е Цървена Звезда,но щом ти казваш...

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 юли 2010 18:38

Ами да,Ди Мария и Кедира са много много далече от постиженията на Жардел.Факт.За Леон няма да говоря изобщо,той си е баш пълен анонимник,който едва сега чух защото отива в Реал М.Факт ли е,че няма нищо във визитката си?Факт е,еми значи е анонимник.Освен това ние нищо не ви бутаме,това е нашия си форум и спокойно може да отидеш във вашия,да не четеш нашия и няма да ти се бута нищо.Успехите на Галатасарай са наистина огромни с 1 купа на УЕФА и 1 Супер Купа на Европа!!!Знаеш ли кога селския ФК Подуене или ФК Панчарево ще имат 2 европейски трофея?НИКОГА!Книжни лъвчета мои,ще си останете като смешниците на Балканите пърчейки се като цървули с някакви си 1/4 финали и 1/2 финали - аааахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха,ако това е успех,то Галатасарай е колос от величината на Бразилия в световния футбол.А...относно Жардел и Национала и 7 мача с 1 гол.Да,малко е,но по времето на Жардел Бразилия имаше по-големи играчи от него в нападение.Да,Роналдо феномена беше и е най-великия нападател който аз съм гледал примерно,него няма как да го изместиш от титулярното място.Нито пък Ромарио,или Ривалдо.Жардел не уцели на момент,ако сега беше ситуацията със сигурност от него Дунга прагматика щеше да си реди отбора,но тогава времената бяха други и селесао имаше друго верую.Но дай да говорим за наистина големи играчи и легенди...какво прави Рензо?Записа ли вечерно 9-ти клас :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 17 юли 2010 18:44

3 та минута 0-1 :lol: мачкай Тича мачкай :)

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 юли 2010 18:46

https://www.sportingbet.com/t/inplay/In ... id=1416070

Дайте и друг линк,да видим състави и голмайстор
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 17 юли 2010 18:48

sportingbet на лайфа или 7m.cn

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 17 юли 2010 18:49

0:2 :lol:

Andriano77
Контакти:

Мнениеот Andriano77 » 17 юли 2010 18:52

0-2 Това ме навява на мисалта че Жардел играе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Черно море”