първото ни ново попълнение :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

filev
Контакти:

Re: първото ни ново попълнение :)

Мнениеот filev » 27 май 2010 13:04

Не знам дали сте чули,но Ели Маркес заминава.Аз лично съжалявам.А иначе е време да сменим доктора.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 27 май 2010 14:10

Veso1913 написа:Днес пише относно лечението на Миро.Започнал да ходи нормално???А в края на месеца ще ходи в Барселона на лекар,за да видят какво му е състоянието.Днес ще запаля една свещ за негово здраве.Това момче направо го объркаха лекарите.Уж специалисти,а резултата-до сега 1 година извън игра.

Сетиха се, в Барселона трябваше да го пратят за операцията, а не в Щутгарт, това е добра новина, в Барселона са най-добрите спецалисти по подобни контузии, но сигурно за да спестят някой лев са предпочели да не го пращат там, а както често става, скъпото си е най-качественото
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 май 2010 14:33

Thiago Sales в действие, ако е нашия човек разбира се :mrgreen: :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DAf7oldjpvs[/youtube]

Медиината политика на отбора ни е направо трагедия, то бива бива информационно затъмнение, това на нищо не прилича.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 27 май 2010 15:17

Брях, честно казано нещо взе да ме съмнява да е този Тиаго.... в смисъл май прекалено добър изглежда, за да го вземем точно него. Наистина изглежда бърз и повратлив, така че може да играе отляво, играе супер с глава, вкарва голове... включва се напред, струва ми се, че и напред и назад играе добре. Ако го вземем точно този Тиаго май ще съм щастлив, ама нещо ми е съмнително :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 27 май 2010 15:32

Голямата пародия според мен е аматйорщината на варненските журналисти.Как така от два дена имаме вече нов футболист ,който е във варна(пробвал терена на тича) и нито една медия до момента не излиза да каже футболиста е едисикой от едисикаде,а те кво бразилец играл в европа на ВИДИМА възраст едисиколко, :shock: майко мила
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 май 2010 19:42

Ако аз ви правя клип за отиграванията на Радо Бачев и Мишо Лазаров,ще си помислите че гледате някоя от звездите на свтовния футбол.Според мен доста смешни отигравания и само две-три наистина стойностни неща от цял клип.Ако нашите са се вързали на клипа да го вземат,направо не ми се мисли.Дано някой е имал директни впечатления от играта му.Примерно скритата лимонка бате ви Кольо.Той показа че разбира от бразилци и португалци.Дано е попадение.А относно варненските журналя,да ви кажа че и не те,а от CNN да бяха,пак нямаше да разберат нищо.Военна тайна.При нас се работи така. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 27 май 2010 20:29

Veso1913 написа:Ако аз ви правя клип за отиграванията на Радо Бачев и Мишо Лазаров,ще си помислите че гледате някоя от звездите на свтовния футбол.Според мен доста смешни отигравания и само две-три наистина стойностни неща от цял клип.Ако нашите са се вързали на клипа да го вземат,направо не ми се мисли.Дано някой е имал директни впечатления от играта му.Примерно скритата лимонка бате ви Кольо.Той показа че разбира от бразилци и португалци.Дано е попадение.А относно варненските журналя,да ви кажа че и не те,а от CNN да бяха,пак нямаше да разберат нищо.Военна тайна.При нас се работи така. ;)

Подкрепям те напълно! Относно военната тайна направо ме разсмя, но си е живата истина. Ние ЦРУ ли сме, ФБР ли сме, или май сме ВКР от татово време. Спомням си фатмаците от времето на моята служба. Дори часът на чистенето на кенефите беше строга военна тайна. :lol: :lol: :lol:. По АБСОЛЮТНО същия начин действа и нашето ръководство. Абе то, ръководството защо е толкова безхаберно? Не гледат ли европейския и световния, че и нашия футбол? Хората като вземат нов играч се късат от хвалби и реклами, ама ние НЕ - ще научите всичко "когато му дойде времето". Абе тараланкоолу, не знаете ли, че отбора се състои от:
1. Играчи;
2. Треньорски щаб;
3. Ръководство ( собственик );
4. ФЕНОВЕ!!!!!!!!!!!!!
Аз мисля, че в големия си процент от привържениците на Черно море заслужават поне малко уважение от ръководството на отбора. То е голям длъжник на нас феновете и е крайно време да престане с това информационно затъмнение!!!

А КАКВО СТАВА СЪС СТАДИОНА???
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 май 2010 21:03

Подкрепям те,Зелен.А,за стадиона не знам какво става,знам само какво е.Един огромен кратер.
Само Черно море.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 май 2010 22:06

Момчета стадиона ни е готов за игра :mrgreen: !

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 май 2010 22:49

А,готов е за игра...ама на фунийки и войници. :mrgreen:
Само Черно море.