Veso1913 написа:Аз си мисля че новия треньор на Черно море ще се казва Тошко Марев,поради ред причини.На първо място,закриват дубъла и Марата остава ,,безработен".Втората причина е че Марата има лиценз,а Вили няма.Третата причина е че е моряк до мозъка на костите.Четвъртата е че познава до болка,тези които бяха в дубъла до сега и ще е по лесна адаптацията на играчите в мъжкия тим.Петата-Евтин вариант,но разбиращ играта.Единственото което мога да вменя като минус е изключително добрият му нрав.Но Шесто-публиката на Черно море го ОБОЖАВА!Не е обявено като вариант,но аз си мисля че е много вероятно да е той.А за Овчата кратуна-да си ходи с овчата глава в овча купел.Там където овцете се чувстват най-добре.Според мен не е желан на Тича от повечето моряци.Лично аз не мога да забравя преебавката с Локо пд.
Дай боже да си прав за новия треньор, съгласен съм за всичко с теб.Може би ще има известни трудности да се справя с някой нахакани стари футбослисти заради тварде добрият си нрав,но не мисля че това ще бъде голям проблем.