Вили Вуцов се завръща на "Тича"!!!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

smallmouse
Контакти:

Re: Вили Вуцов се завръща на "Тича"!!!

Мнениеот smallmouse » 26 май 2010 15:19

Veso1913 написа:Аз си мисля че новия треньор на Черно море ще се казва Тошко Марев,поради ред причини.На първо място,закриват дубъла и Марата остава ,,безработен".Втората причина е че Марата има лиценз,а Вили няма.Третата причина е че е моряк до мозъка на костите.Четвъртата е че познава до болка,тези които бяха в дубъла до сега и ще е по лесна адаптацията на играчите в мъжкия тим.Петата-Евтин вариант,но разбиращ играта.Единственото което мога да вменя като минус е изключително добрият му нрав.Но Шесто-публиката на Черно море го ОБОЖАВА!Не е обявено като вариант,но аз си мисля че е много вероятно да е той.А за Овчата кратуна-да си ходи с овчата глава в овча купел.Там където овцете се чувстват най-добре.Според мен не е желан на Тича от повечето моряци.Лично аз не мога да забравя преебавката с Локо пд.

Дай боже да си прав за новия треньор, съгласен съм за всичко с теб.Може би ще има известни трудности да се справя с някой нахакани стари футбослисти заради тварде добрият си нрав,но не мисля че това ще бъде голям проблем.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 26 май 2010 15:53

Veso1913 написа:Аз си мисля че новия треньор на Черно море ще се казва Тошко Марев,поради ред причини.

И аз съм от тези, които го обожават, но.. не е ли твърде мек в методите си, в отношението си към играчите?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 май 2010 17:19

ЧерноМореВарна написа:
Veso1913 написа:Аз си мисля че новия треньор на Черно море ще се казва Тошко Марев,поради ред причини.

И аз съм от тези, които го обожават, но.. не е ли твърде мек в методите си, в отношението си към играчите?

И аз си мисля че това е според мен единствения му минус.Но си мисля надявам се с основание,че в тандем с Велизар,нещата ще се получат.Прилича ми на много вероятна супер симбиоза.дано съм прав и дано шефовете мислят като нас,феновете,поне в този случай.Защото Попов,така или иначе,няма ПРО лиценз.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 май 2010 19:54

За Велизар Попов-твърдо съм зад нашия наставник показал,че не цепи басма на "грандовете",без значение от име и цвят Черно Море ги дереше мъжката.Просто късата скамейка и безкрайното много контузени не позволиха да бъдем постоянни.Освен това показваме много хубав футбол дори само с Юруков на терена,а помним есента какви мачове изнесахме.
За Велислав Овчия-не мога да повярвам в късопаметността на някои хора.Нямате лоши спомени от Овчо а?А когато Овчо с пачките и обещанията на Жоро Илиев(покойния президент на Локо Пд) спретна бойкот довел до най-позорния мач в историята на А група за Черно Море - децата и 1:8 от Локо Пд?Не помните?А помните ли уредения мач за точен резултат с Нафтекс(2:2) между Овчо и Херо?Пак не?Еми значи не сте били фенове тогава,за което аз не мога да ви помогна,но Овчия боклук на Тича не!Да стои далеч от Черно Море,чието име опетни многократно и по чието име после бая плю.
За Тодор Марев - твърдо против съм да става треньор,защото по някое време на фона на 422 му мача за Черно Море само на ниво А група и над 19 години служба за нашия отбор,18 мача за България...на фона на всичко това тази истинска зелено-бяла легенда ще бъде псувана,плюта,ругана и замеряна със шишета,семки...понякога просто храчки от шепата ахмаци стоящи сега и плюещи Велзиар Попов
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 26 май 2010 20:14

Не им ли омръзна да пишат постоянно глупости, вече не знам кой поред треньор си измислят, че ще идва
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 май 2010 20:27

Sagittarius написа:За Велизар Попов-твърдо съм зад нашия наставник показал,че не цепи басма на "грандовете",без значение от име и цвят Черно Море ги дереше мъжката.Просто късата скамейка и безкрайното много контузени не позволиха да бъдем постоянни.Освен това показваме много хубав футбол дори само с Юруков на терена,а помним есента какви мачове изнесахме.
За Велислав Овчия-не мога да повярвам в късопаметността на някои хора.Нямате лоши спомени от Овчо а?А когато Овчо с пачките и обещанията на Жоро Илиев(покойния президент на Локо Пд) спретна бойкот довел до най-позорния мач в историята на А група за Черно Море - децата и 1:8 от Локо Пд?Не помните?А помните ли уредения мач за точен резултат с Нафтекс(2:2) между Овчо и Херо?Пак не?Еми значи не сте били фенове тогава,за което аз не мога да ви помогна,но Овчия боклук на Тича не!Да стои далеч от Черно Море,чието име опетни многократно и по чието име после бая плю.
За Тодор Марев - твърдо против съм да става треньор,защото по някое време на фона на 422 му мача за Черно Море само на ниво А група и над 19 години служба за нашия отбор,18 мача за България...на фона на всичко това тази истинска зелено-бяла легенда ще бъде псувана,плюта,ругана и замеряна със шишета,семки...понякога просто храчки от шепата ахмаци стоящи сега и плюещи Велзиар Попов

Напълно съм съгласен с абсолютно всичко, което написа. ;)

smallmouse
Контакти:

Мнениеот smallmouse » 26 май 2010 20:31

Май прекалихме малко,откога добрият характер се смята за недостатък?А и не виждам какво общо има отношението към Велизар с бъдещото отношение към Марев,мисля че сравнението между двамата е меко казано неуместно.

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 26 май 2010 20:38

Вие май наистина имате къса памет. А Илиан, а Кольо? Забравихте как ги псувахте и изгонихте от Тича. Сега и с най-голямата ни легенда ли трябва да стане същото. Върхът беше с Кольо, първата година се скъсахте да го псувате и да викате оставка, а пък като изгониха, нека да се върнел на мястото на Велизар. :roll:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 май 2010 20:44

smallmouse написа: не виждам какво общо има отношението към Велизар с бъдещото отношение към Марев,мисля че сравнението между двамата е меко казано неуместно.

А аз не виждам причина олигофрените псевдо-фенове да не излеят злъчта си и върху Тошко Марев.Псуваха Божил Колев,псуваха Илиан Илиев,все легенди на Черно Море,псуваха Ясен Петров и Сашо Станков,псуваха Мастиката и Велизар.Е,има ли треньор,който да не е получавал "любовта" на феновете зад гърба си?Е,идиота Вили Вуц май им беше любимец,но то е защото като говори плюе плюнки,дръжи се като простак или ненормален според случая...т.е. най-много прилича на наш'те пичове.Та просто исках да кажа,че Тошко Марев,един чистокръвен ариец,моряк не обличал чужд екип,носил нашия цели 19 години!!!,бивш национал на България и с 422 мача в А група...за мене най-големата ни легенда ще бъде подложен на същата канонада каквато изпитаха Илиан и Божо.Трябва ли?По-точно...налага ли се?Мене ще ме е срам адски ако видя подобни сцени на хвърчащи шишета и семки към Марата...
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 26 май 2010 21:29

Sagittarius написа:
smallmouse написа: не виждам какво общо има отношението към Велизар с бъдещото отношение към Марев,мисля че сравнението между двамата е меко казано неуместно.

А аз не виждам причина олигофрените псевдо-фенове да не излеят злъчта си и върху Тошко Марев.Псуваха Божил Колев,псуваха Илиан Илиев,все легенди на Черно Море,псуваха Ясен Петров и Сашо Станков,псуваха Мастиката и Велизар.Е,има ли треньор,който да не е получавал "любовта" на феновете зад гърба си?Е,идиота Вили Вуц май им беше любимец,но то е защото като говори плюе плюнки,дръжи се като простак или ненормален според случая...т.е. най-много прилича на наш'те пичове.Та просто исках да кажа,че Тошко Марев,един чистокръвен ариец,моряк не обличал чужд екип,носил нашия цели 19 години!!!,бивш национал на България и с 422 мача в А група...за мене най-големата ни легенда ще бъде подложен на същата канонада каквато изпитаха Илиан и Божо.Трябва ли?По-точно...налага ли се?Мене ще ме е срам адски ако видя подобни сцени на хвърчащи шишета и семки към Марата...

За съжаление в случая си прав.И мен ще ме е срам.Но тези които птъпват така,са оперирани от това чувство.Но от друга страна,заради група олигофрени да не искаме начело на отбора нашата легенда е малко...Може и Ильо да се върне в тандем с Попов.Но който и да е,Попа няма да е старши заради тапията.Може и да е поставено лице треньора,но трябва да има някой с лиценз.А добрият характер в обстановка като тази във съблекалните просто пречи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”