Неделя, 2 май, 15:30, "Одаята", среща на Моряците от форума!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Неделя, 2 май, среща на "моряците" от форума!
Смятай ме и мен, може и приятелката ми да дойде с мен 
зелено-бяло написа:Aз мерак имам,да видим дали и душа ще ми остане![]()
Утре съм на мероприятие със злоупотреба на алкохол и след мача с Левски на който ще отида,ако съм в кондиция,ще се домъкна!
срещата е преди мача в 15:30
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Аз пък ще ви кажа едно! Преди мача елате в барчето на залата!
Аз и thebully ще сме там със сигурност,както винаг,останалите ако щете елате!
) 
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Това е мероприятие за запознаване на феновете от форума.Искричка го организира,пита къде да се съберем,идеи общо взето нямаше.Сега-в барчето на залата.И то след като сме го уточнили?Толкова ли е трудно да дойдете до дървеното?Все пак е на около 200 метра от там.Или като всяко нещо в БГ ще го правим по две?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Andy1 написа:Аз пък ще ви кажа едно! Преди мача елате в барчето на залата!Аз и thebully ще сме там със сигурност,както винаг,останалите ако щете елате!
)
аз на тебе и колкото пъти да ти наливам мозък в тиквата явно няма смисъл,като пишеш нещо ще го пишеш от твое име и преди да пишеш вземи прочети коментарите малко,писал съм че съм на работа и директно ще дойда на мача-каква зала те гони и какво барче,вземай се в ръце млади момко докато е време
HASTA DE LA VICTORIA
Veso1913 написа:Това е мероприятие за запознаване на феновете от форума.Искричка го организира,пита къде да се съберем,идеи общо взето нямаше.Сега-в барчето на залата.И то след като сме го уточнили?Толкова ли е трудно да дойдете до дървеното?Все пак е на около 200 метра от там.Или като всяко нещо в БГ ще го правим по две?
не му обръщайте внимание въобще,пише наизуст
HASTA DE LA VICTORIA
Стига сте се карали
Преди малко ходих до кръчмата, направих резервация за 2.04, 15:30h, за 10-15 човека, на името на Велислава
Надявам се да дойдете
Между другото заведението се казва "Одаята" и е денонощно
Преди малко ходих до кръчмата, направих резервация за 2.04, 15:30h, за 10-15 човека, на името на Велислава
Надявам се да дойдете
Между другото заведението се казва "Одаята" и е денонощно
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
Re: Неделя, 2 май, 15:30, "Одаята", среща на Моряците от форума!
Супер! До тук колко човека сме 
Ros3n4o написа:Супер! До тук колко човека сме
Aми 5-6 май.. с мен са още 2-ма, с които ще ходя после на мача. Така, че надявам се минимума да го запълним
Идеално!!! Аз ще съм с още 2-3 човека... Ще ме познаете по това, че най-вероятно лицето ми ще е боядисано в зелено-бяло :}