зеления написа:
Не знам, бе. И аз се чудя. Нали онзи ден Сашко си изтърпя наказанието. Какво става тука?![]()
Новината е дошла с няколко седмици закъснение сигурно

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:
Не знам, бе. И аз се чудя. Нали онзи ден Сашко си изтърпя наказанието. Какво става тука?![]()
Sagittarius написа:Селски мач ще е.Ние пак с 8 защитника,без смислен пас,гостите-яко окопани за 0:0 и чистещи като невидели.Ще е нещо супер грозно и пошло,но уви-така ни е съдбата тоя тежък сезон,ще подкрепяме Черно Море пак....в какъвто и жалък и грозен вид да е представен сега.Да се надяваме поне Румен Николов да е титуляр и печките да не играят
garfild8 написа:Карамфил Илчев като халф до Борносузов.Не бих се учудил на това,както и на третия ни вратар Ив.Маринов,в ролята на Жорката като плеймейкър.
![]()
Като се чуди как да закърпи състава,бих казал на ''Гения Попов'',да взема момчета от дубъла и да ги пуска.С Миньор как можа да ги пусне,а след това единствено Румен Николов.И то за 20 минути със Своге. А не сега,с всички здрави защитници,да прави отбор от 10 полеви играчи.
Veso1913 написа:garfild8 написа:Карамфил Илчев като халф до Борносузов.Не бих се учудил на това,както и на третия ни вратар Ив.Маринов,в ролята на Жорката като плеймейкър.
![]()
Като се чуди как да закърпи състава,бих казал на ''Гения Попов'',да взема момчета от дубъла и да ги пуска.С Миньор как можа да ги пусне,а след това единствено Румен Николов.И то за 20 минути със Своге. А не сега,с всички здрави защитници,да прави отбор от 10 полеви играчи.
Страха е лош съветник,беше казал някой мъдрец.Е,сега сме свидетели на този почин в действие.Как от страх,можеш да разсипеш един добър отбор.Това е тема презентация на Велизар Попов.Имам чувството че треньорството му е хоби.Имах надежди в този човек.Млад,амбициозен...Но явно трябват и качества.А на този явно му липсват.И да вземе да пусне този Ратников поне един мач като титуляр.Знам за проблема,ама този му проблем дали му пречи дса си взема заплатата?Нека играе,а за другото има начини да се оправи.
Veso1913 написа: . . . И да вземе да пусне този Ратников поне един мач като титуляр.Знам за проблема,ама този му проблем дали му пречи дса си взема заплатата?Нека играе,а за другото има начини да се оправи.
venitos написа:Veso1913 написа: . . . И да вземе да пусне този Ратников поне един мач като титуляр.Знам за проблема,ама този му проблем дали му пречи дса си взема заплатата?Нека играе,а за другото има начини да се оправи.
Наистина, какъв проблем има с него!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта