Черно море - Локо Мездра

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Локо Мездра

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2010 14:29

зеления написа:
bober написа:http://ole-bg.com/155687.html
Някой знае ли за какво става въпрос :?

Не знам, бе. И аз се чудя. Нали онзи ден Сашко си изтърпя наказанието. Какво става тука? :o

Новината е дошла с няколко седмици закъснение сигурно :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 13 апр 2010 15:09

Баш си е наказан сигурно за жълти картони

"А" група

С лишаване от състезателни права

Александър Ем. Александров ПФК"Черно море" 2, 200
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 апр 2010 18:28

Селски мач ще е.Ние пак с 8 защитника,без смислен пас,гостите-яко окопани за 0:0 и чистещи като невидели.Ще е нещо супер грозно и пошло,но уви-така ни е съдбата тоя тежък сезон,ще подкрепяме Черно Море пак....в какъвто и жалък и грозен вид да е представен сега.Да се надяваме поне Румен Николов да е титуляр и печките да не играят
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 апр 2010 01:25

Sagittarius написа:Селски мач ще е.Ние пак с 8 защитника,без смислен пас,гостите-яко окопани за 0:0 и чистещи като невидели.Ще е нещо супер грозно и пошло,но уви-така ни е съдбата тоя тежък сезон,ще подкрепяме Черно Море пак....в какъвто и жалък и грозен вид да е представен сега.Да се надяваме поне Румен Николов да е титуляр и печките да не играят

Танко Дяков, Адемар и Даниел Димов под въпрос, а Сашо-Алвеша наказан за два мача, може и да видим Карамфил Илчев като халф до Борносузов, играчи не останаха :lol: другия път да мислят като правят селекция, а относно мача, мисля че ще ни е много трудно да бием, възможно е да завърши 0:0
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 09:12

Карамфил Илчев като халф до Борносузов. :lol: Не бих се учудил на това,както и на третия ни вратар Ив.Маринов,в ролята на Жорката като плеймейкър. :o
Като се чуди как да закърпи състава,бих казал на ''Гения Попов'',да взема момчета от дубъла и да ги пуска.С Миньор как можа да ги пусне,а след това единствено Румен Николов.И то за 20 минути със Своге. А не сега,с всички здрави защитници,да прави отбор от 10 полеви играчи. :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 апр 2010 10:07

garfild8 написа:Карамфил Илчев като халф до Борносузов. :lol: Не бих се учудил на това,както и на третия ни вратар Ив.Маринов,в ролята на Жорката като плеймейкър. :o
Като се чуди как да закърпи състава,бих казал на ''Гения Попов'',да взема момчета от дубъла и да ги пуска.С Миньор как можа да ги пусне,а след това единствено Румен Николов.И то за 20 минути със Своге. А не сега,с всички здрави защитници,да прави отбор от 10 полеви играчи. :roll:

Страха е лош съветник,беше казал някой мъдрец.Е,сега сме свидетели на този почин в действие.Как от страх,можеш да разсипеш един добър отбор.Това е тема презентация на Велизар Попов.Имам чувството че треньорството му е хоби.Имах надежди в този човек.Млад,амбициозен...Но явно трябват и качества.А на този явно му липсват.И да вземе да пусне този Ратников поне един мач като титуляр.Знам за проблема,ама този му проблем дали му пречи дса си взема заплатата?Нека играе,а за другото има начини да се оправи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 апр 2010 10:16

Veso1913 написа:
garfild8 написа:Карамфил Илчев като халф до Борносузов. :lol: Не бих се учудил на това,както и на третия ни вратар Ив.Маринов,в ролята на Жорката като плеймейкър. :o

Страха е лош съветник,беше казал някой мъдрец.Е,сега сме свидетели на този почин в действие.Как от страх,можеш да разсипеш един добър отбор.Това е тема презентация на Велизар Попов.Имам чувството че треньорството му е хоби.Имах надежди в този човек.Млад,амбициозен...Но явно трябват и качества.А на този явно му липсват.И да вземе да пусне този Ратников поне един мач като титуляр.Знам за проблема,ама този му проблем дали му пречи дса си взема заплатата?Нека играе,а за другото има начини да се оправи.

Добре де какъв е тоя проблем?И ако е медицински,защо не са го установили като го взехме..в големите отбори и зъбите им преглеждат..

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 14 апр 2010 11:45

Veso1913 написа: . . . И да вземе да пусне този Ратников поне един мач като титуляр.Знам за проблема,ама този му проблем дали му пречи дса си взема заплатата?Нека играе,а за другото има начини да се оправи.

Наистина, какъв проблем има с него!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 апр 2010 11:56

venitos написа:
Veso1913 написа: . . . И да вземе да пусне този Ратников поне един мач като титуляр.Знам за проблема,ама този му проблем дали му пречи дса си взема заплатата?Нека играе,а за другото има начини да се оправи.

Наистина, какъв проблем има с него!

Какъвто и да е проблема щом може да играе в дубъла не виждам причина да не играе и в основния състав.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 апр 2010 12:08

Проблема на Ратников е ''Гения Попов''.Дето го взе в отбора,а сега се оказва че,е най-доброто попълнение(чуждестранно при това) на дубъла.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”