Писмо и молба до... медиите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Писмо и молба до... медиите

Мнениеот deepblue1963 » 19 фев 2010 21:14

Sagittarius написа:Отбора на ченгетата,милиционерите,агентите,комунистите и Държавна Сигурност пак посяга към свещения клуб Черно Море.Типично по ченгесарски низките хорица дето ги пребихме с 4:1пак говорят за съдията и неговия принос.Добре,че беше съдията да им признае гола от засада,че инаше щяха да паднат с 4:0 и това щеше да им е малко.Няма по-низки хора,а тези дето лаеха по медиите(Батков и Марков) като помияр-псе след жигулка излязаха в пълния си блясък на агенти-доносници.Но не,те се вписват идеално в клуба от Подуене,перфектно пасват и на феновете там с болните мозъци.А дали бракуваните моряци Ричард,Темиле,Букарев,Лусио Вагнер не бяха гръбнака на Подуене доскоро?Мълчание... :mrgreen:

Айде по-полека."Бракуваните моряци" Ричард и Темиле бяха преотстъпени от Левски в Ч.море.Като сте много "отворени" по добрите играчи,защо "бракувахте" Букарев и Вагнер?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 фев 2010 21:23

Тцъ!Не сме ги бракували.Приложихте ни пак ченгеджийските си номера.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 19 фев 2010 22:36

Не ни занимавайте повече с вашите левскарски работи.Слабо ни вълнуват проблемите ви.Това е форум на Черно Море,а не милиционерски участък или Главно управление на Държавна Сигурност,или пък УБО,местата където се чувствате във ваши си води :mrgreen: .Пиши доноси там и не ме занимавай,нито мен,нито останалите моряци.Не нападай Черно Море и играчите му,ако ще да са бракувани от спеца Тройчо Торпедото-после същите го нашмулиха на ЦСКА и затова,повтарям-само заради онова 1:0 и подсечката на Армията 1:1 в полицейския участък агент Николай и агент-доносник Борат вдигнаха титлата заедно с верните си поддръжници(вас и клакьорите им в енигматичния Сектор с дрогата и канабиса).Пак повтарям - тук е форум на Черно Море,не е милиционерския участък или 6-то главно Управление на ДС :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 фев 2010 14:33

Не съм броил колко хора ви казаха че не сте желани тук.Но вие сте по нахални и от конски мухи.Разберете,че никой не се интересува от мнението на фенове на Левски.Имате си достатъчно теми,пишете си там.А специално дийпблуто не е долюбван и от сините фенове.Няма тема дето не се е изакал,и където не са го оплюли.Мисля си след прочетеното от мен,че е от платените клакьори на Батков.Т.е. най-малкото с мислене на доносник,ако не и настоящ такъв.И не знам кой трябва да си пие хаповете.Ние нормалните фенове на Черно море,или досадника НЕХАРЕСВАН от никого.НАВЛЕК!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 20 фев 2010 14:41

Във всяка тема за Черно Море идват по 2-3 нещатни сътрудници на ДАНС и милицията да ни дразнят :mrgreen: .Сигурен съм,че после пишат доноси до модераторите,за да получаваме банове :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 14:57

Veso1913 написа:А специално дийпблуто не е долюбван и от сините фенове.

Как ме разкри само!Да не си правил анкета? :oops: :oops: :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 20 фев 2010 15:25

deepblue1963 написа:
Veso1913 написа:А специално дийпблуто не е долюбван и от сините фенове.

Как ме разкри само!Да не си правил анкета? :oops: :oops: :oops:

Tи го плюеш,то си мисли че дъжд вали!
Ти му викаш недей ела,то пак ела!
Тодор Батков и той ГОРД с агентурното си минало!
Ей,ти си DEEPНАХАЛЕН!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 фев 2010 16:11

Защо м се вързвате- както казахте , той е недолюбван не само от сините фенове, но и от доста други потребители във форума...
Дийпи , барт- не е нужна анкета, то си личи по коментарите и отношението към теб, което си си залсуижил!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 16:48

MORSKI написа:Защо м се вързвате- както казахте , той е недолюбван не само от сините фенове, но и от доста други потребители във форума...
Дийпи , барт- не е нужна анкета, то си личи по коментарите и отношението към теб, което си си залсуижил!

Във вашия форум по всички левскари се плюе.То си е принципна политика тука.Айде чао!Що се отнася до някои лумпени в нашия форум,ако почнат да ме харесват,по бих се притеснил.Предпочитам да ме ругаят.Не съм един от "техните" и никога няма да бъда.

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 20 фев 2010 16:56

deepblue1963 написа:...Айде чао!...

Ихааааааааааа, де тоз късмет - да ни освободи от присъствието си forever :mrgreen:

Върни се в “Черно море”