Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: нападателите в отбора???

Мнениеот MORSKI » 01 фев 2010 15:48

ОПРАВИ СИ ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА - кой е този отбор, кои с атези нападатели, кой липсва и т.н....Сега нарушаваш точка 5! Ако не промениш темата ще трябва да я заключа!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Re: Вероятна стартова 11-ка на Черно море и резервите

Мнениеот gambara » 01 фев 2010 16:02

Божилов е точно нападател тип "таран" ,незнам защо все се чудите къде е тарана,вие какво икате ибрахимович ли да вземем или ....... я си застанете най накрая на задните части и се кротнете.те момчетата още не са почнали вие нестават.
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 01 фев 2010 16:05

4MVN написа:
Alexandrov93 написа:Как смятате?Селекцията почти приключи,чака се един нападател само..засега аз смятам следното :

Илко Пиргов(Карамфил Илчев)

Сашо Александров(Мамуту Кулибали)
Танко Дяков(Някой младок)
Никола Домакинов(Мишо Лазаров)
Адемар(Радо Бачев)

Ели Маркес(Георги Аврамов)
Дани Димов(Наско Борносузов)
Жоро Илиев
Даниел Ратников(Тошко Колев,Дани Георгиев)

Миро Манолов(Герасим Заков)
Данчо Юруков(Георги Божилов)

Кръстев,Стоянов(колкото и да е дал за клуба вече не става според мен :( ),Милен Петков трябва да се махнат от клуба !На Милен и Стънката може да се даде работа в клуба.Нов нападател лично според мен не ни трябва,ако ще има нов трансфер ни трябва защитник.Защото нямам вяра в Мишо Лазаров,въпреки че попринцип е централен защитник,а ако не продадем Сашко Александров ще е най-добре..за клуба :)

Цъгласен съм с теб ,но само махни Сашко той вече не е при нас ,,и не отписвай Стоянов..за нападател включи и Заков

За 2ри път казвам,че говоря за Сашо от Берое :)

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Re: нападателите в отбора???

Мнениеот avitohola » 01 фев 2010 17:13

ogrizko написа:
cska_90 написа:
ogrizko написа:Няма страшно, отляво Данчо Юруков ще оперира като Тиери Анри, отдясно Миро Манолов ще бъде като Меси, а Божилов ще бъде нещо като Ибрахимович и Ето'о взети заедно. Ако не продадем Миро Маноло Месич в Шериф лятото, може да успеем да спечелим 7 трофея в един сезон и да надминем постижението на Барселона :geek:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Само Иниеста ви липсва!! :lol:

Просто темата беше за нападателите... иначе ако вземем Ратников стават две Иниести заедно с Дани Георгиев и един Шави - Жоро Илиев :twisted:

Бими било интересно да ги видя този състав заедно но надали ще стане някога!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 фев 2010 18:27

Съгласен съм с този състав предложен от Александров 93!
Само си мисля че Дани Георгиев може да е титуляр!
Отделно от това съм категоричен че Стънката трябва да остане в клуба на всяка цена,под каквато и да е форма!!!!!!!!!!!!Треньор,скаут....каквото и да е,(подходящо за човека все пак),но той е най-нашия човек след Тошко Марев и Барона!
Искам също така да използвам случая,и да кажа-ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ТЕЗИ КОИТО СА СЕ РАЗДАВАЛИ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Какъв гол вкара Барона на Левски,а?
Почти от центъра!
АВАНТИ РАГАЦИ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 фев 2010 08:41

Жалко за Барона!Какъв играч беше,а какво стана от него,не без намесата на Божил Колев.А иначе състава на мен дол-горе ми е ясен.Преди да се оправи Данчо на 100%,юе изглежда така.
1.Илко
2.Сашко
3.Кули
4.Домакина/Танка/-тези двамата ще ги върти
5.Бачев/Адемар ще е смяната/Още не можем да намерим ляв бек по добър от Бачев.
6.Дани Димов
7.Жоро
8.Дани Георгиев
9.Борносуза
10.Аврамов/Ратников/
11.Божилов/Заков/
Според мен не може да остави най добрия играч през есента Дани Г на пейката.Ако му падне формата-да,но за сега червените бутонки показват класа като тази на Кривия.Явно психически му е действал Кривчо,а и нямаше достатъчно място на терена.След като се успокои и изигра няколко мача в които се разчиташе основно на него и Жорката,Дани показа най-после класата която всички знаехме че има,но никой не беше виждал на терена.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 02 фев 2010 11:29

зелено-бяло написа:Съгласен съм с този състав предложен от Александров 93!
Само си мисля че Дани Георгиев може да е титуляр!
Отделно от това съм категоричен че Стънката трябва да остане в клуба на всяка цена,под каквато и да е форма!!!!!!!!!!!!Треньор,скаут....каквото и да е,(подходящо за човека все пак),но той е най-нашия човек след Тошко Марев и Барона!
Искам също така да използвам случая,и да кажа-ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ТЕЗИ КОИТО СА СЕ РАЗДАВАЛИ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Какъв гол вкара Барона на Левски,а?
Почти от центъра!
АВАНТИ РАГАЦИ! :mrgreen:

Ние пансион ли ще правим? Как може да нареждаш редом до Марев и Барона а дори и пред Стефан Богомилов да не изреждам и други,футболист на когото и ти сигурно не можеш да се сетиш мач с които да го помним след време (Какъв гол вкара Барона на Левски,а?) Стоянов може да има желание,но си остава само с него. В Черно море е имало много такива като например Юл.Нейчев,Харалампиев и т.н. играли със сърце,но само това не стига.След смърта на Илия Павлов само човека картон не си намери отбор( а си бе разтрогнал договора),защото никой не го искаше.Трябва да го изпратим както Левски изпратиха кума-плакетчето,фланелката някоя и друга блага дума две три сълзички и :arrow:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 02 фев 2010 12:50

Владо Манчев си тръгва от ЦСКА
Вто, 2010-02-02 10:34

Нападателят на ЦСКА Владимир Манчев, който така и не може да се възстанови от контузията в коляното, получена още през ноември 2008 година, със сигурност няма да поднови сезона в Борисовата градина, пише "Тема Спорт".

Очакваше се асът на червените да започне подготовка наравно със съотборниците си, но от началото на годината той тренира на индивидуален план и до момента не е записал и една игрова минута в контролите.

Според запознати личният мениджър на Владо Манчев Лъчезар Танев ще пътува за Анталия вдругиден, за да разреши възможно най-бързо въпроса. Вариантите пред опитния нападател в момента били два - да разтрогне договора си с клуба по взаимно съгласие или да се съгласи на продажба, която да се осъществи до старта на първенството.

Футболистът се присъедини два дни по-късно към лагера на 31-кратните шампиони в Турция, а на изпроводяк каза на летище София, че не иска да бъде отписван за футбола и ЦСКА. При огромната конкуренция в атаката на червените обаче Манчев едва ли ще успее да запише повече от няколко мача за отбора до лятото, когато изтича договорът му с армейците.

Би било супер попълнение ако го вземем, говори си, че щял да ходи в Локо Пд, мисля, че ще се справим с тяхната конкуренция ако Велизар Попов настоява да го вземем, да не стане както с Камбуров и Кольо тогава беше казал, че има нападатели и не му трябва свободния агент Камбуров :lol: винаги ще ме е яд, че не го взехме ние и то без пари, сега струва 1 млн :x
Последна промяна от San-Jose на 02 фев 2010 12:56, променено общо 1 път.

Cherno More
Контакти:

Мнениеот Cherno More » 02 фев 2010 12:54

Veso1913 написа:Жалко за Барона!Какъв играч беше,а какво стана от него,не без намесата на Божил Колев.А иначе състава на мен дол-горе ми е ясен.Преди да се оправи Данчо на 100%,юе изглежда така.
1.Илко
2.Сашко
3.Кули
4.Домакина/Танка/-тези двамата ще ги върти
5.Бачев/Адемар ще е смяната/Още не можем да намерим ляв бек по добър от Бачев.
6.Дани Димов
7.Жоро
8.Дани Георгиев
9.Борносуза
10.Аврамов/Ратников/
11.Божилов/Заков/
Според мен не може да остави най добрия играч през есента Дани Г на пейката.Ако му падне формата-да,но за сега червените бутонки показват класа като тази на Кривия.Явно психически му е действал Кривчо,а и нямаше достатъчно място на терена.След като се успокои и изигра няколко мача в които се разчиташе основно на него и Жорката,Дани показа най-после класата която всички знаехме че има,но никой не беше виждал на терена.

Харесва ми горе долу състава, само не разбрах Миро къде е?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 фев 2010 14:14

Миро се възстановява от контузия.Като оздравее,ще е най-твърдия титуляр в отбора ни.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”