Черно море-Славия
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Черно море-Славия
Толкова е хубаво, че чак не мога да повярвам, че е истина! САМО СЛАВИЯ! 

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
JimBeam написа:Леле каква поредна серия от победи бре човек вие сте ТРАГЕДИЯ ужас нямам думи как може Славия да ви изравни в 92-та минута при продължение от 3 минути.
Май доста хора познаха като казваха още лятото че ще тръгнете стремглаво надолу ама не съм очаквал още от тази да стане това и то така жестоко.Грешна политика водите и това много хора ви го казаха не може с играчи които не ги искат никъде другаде да правите отбор и да искате купи, медали и участия в ЕКт забравете го това просто няма да стане докато водите такава трансферна политика.Ако ще и най големият тренер да дойде при вас пак ще сте същите - срамота !
Прав си, трансферната политика не само е грешна, а и доста смешна, трябва нормален треньор и сериозна селекция, иначе няма да стане
- dagger1912
- Контакти:
Мача не беше от кой знае ква класа,но черно море заслужаваше 3-те точки ...Аз мисля,че и без кривия и др. ще се оправите и Ви го пожелавам съвсем искрено!Дано и еуфорията около Ботев спре!Черно Море ги симпатизирам:)
chelseabg напълно си прав, че с тая игра няма как да стане и всичко което изписах няма как да се случи през този сезон, бяха напразни надежди, че от днес ще почнем едно ново начало, но не само гола в 90 минута ме разубеди, а начина, по който не можем да победим един посредствен отбор и трябва да треперим до 93-тата минута за единсвеното положението, което вкарахме за 1:0, как да бием с играчи изгонени от Славия, Локо ПД и ЦСКА, без пари за селекция нищо няма да стане, да не говорим за треньора, той няма почти никакви успехи като треньор на набор 89, а пое Черно море, няма такава простотия
varna1913,какви успехи имаше Кольо когато го направиха от помощник на Ясен,старши треньор след напускането му.Сега по същия сценарий дадоха отбора на Велизар.Какво му е лошото?Да дойде някой,който докато опознае играчите и есенния дял свършил.
Само Черно море.
garfild8 написа:varna1913,какви успехи имаше Кольо когато го направиха от помощник на Ясен,старши треньор след напускането му.Сега по същия сценарий дадоха отбора на Велизар.Какво му е лошото?Да дойде някой,който докато опознае играчите и есенния дял свършил.
Поне е играл в португалското първенство ,научил е нещо като футболист от други треньори, а освен това е бил треньор в Португаля, не е като да не е водил професионалния футболни клубове, а Велизар нито е бил футболист, нито пък е бил треньор някъде, освен на деца, просто се учи човека от няколко години насам, как да стане, ние не сме училище, след 10 години може да е готов за треньор, но има много да учи
Varna1913 написа:garfild8 написа:varna1913,какви успехи имаше Кольо когато го направиха от помощник на Ясен,старши треньор след напускането му.Сега по същия сценарий дадоха отбора на Велизар.Какво му е лошото?Да дойде някой,който докато опознае играчите и есенния дял свършил.
Поне е играл в португалското първенство ,научил е нещо като футболист от други треньори, а освен това е бил треньор в Португаля, не е като да не е водил професионалния футболни клубове, а Велизар нито е бил футболист, нито пък е бил треньор някъде, освен на деца, просто се учи човека от няколко години насам, как да стане, ние не сме училище, след 10 години може да е готов за треньор, но има много да учи
Добре,varna1913,сега е шанса му да се докаже какво е научил от Кольо.Идеята ми е че има приемственост,че застана Велизар на мястото на Кольо.Днес опита нещо относително ново за нас.Трима в защита.Секунди не му стигнаха да спечели.И спомни си,Кольо не тръгна ли и той колебливо?До 15 кръг ще е той,после ще броим пилците,точките и възможностите за пролетта.
Само Черно море.
garfild8 написа:Varna1913 написа:garfild8 написа:varna1913,какви успехи имаше Кольо когато го направиха от помощник на Ясен,старши треньор след напускането му.Сега по същия сценарий дадоха отбора на Велизар.Какво му е лошото?Да дойде някой,който докато опознае играчите и есенния дял свършил.
Добре,varna1913,сега е шанса му да се докаже какво е научил от Кольо.Идеята ми е че има приемственост,че застана Велизар на мястото на Кольо.Днес опита нещо относително ново за нас.Трима в защита.Секунди не му стигнаха да спечели.И спомни си,Кольо не тръгна ли и той колебливо?До 15 кръг ще е той,после ще броим пилците,точките и възможностите за пролетта.
Ама той все секунди, спомни си срещу Миньор и в Мездра, там късмета го спаси в последните минути, сега пак нищо не играхме, вкарахме едно положение и накрая не може постоянно да ти върви
Прав си varna1913,за късмета.Не може всеки мач да те покрива.Но това е положението.Опитва Велизар,а дали ще стане-божа работа.Ще го изтърпим до зимата,но да го махат още сега който и да дойде ще е същото.Няма да ги промени с магическа пръчка.
Само Черно море.
Искам да виждам отбора силен и да побеждава.Ако ще и Стойчо и Гонзо да ни е треньор не ми пука.
Пак и пак едни и същи работи,пак слаби футболисти титуляри омръзна ми да ги изброявам.
Тука е мястото да похвалим Дани Георгиев,специално днес показа добра игра.
Пак и пак едни и същи работи,пак слаби футболисти титуляри омръзна ми да ги изброявам.
Тука е мястото да похвалим Дани Георгиев,специално днес показа добра игра.