Купа на Бг /Черно море - Лудогорец/ 25.04 вторник 18.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

DoSomethingDifferent
Контакти:

Re: Купа на Бг /Черно море - Лудогорец/ 25.04 вторник 18.30

Мнениеот DoSomethingDifferent » 25 апр 2023 15:37

helemong написа:Паркираха привечер автобуса на Димят и взеха да излизат едни изплашени патладжани. Готови са да напълнят шалварите. Не видях мургавия "гражданин" Петричев от Велинград за да му поискам автограф. Този титан на писане на декларации не е за изпускане. Успешните футболни деятели Петричев и Александров (ухото на гелосания в БМФ) ще са на Тича и ще бъдат нахранени подобаващо ако откажат автографи. Чинков, какво да се хаби човек с Чинков. Кажи му името Чинков и няма какво да го обиждаш повече. На някой места в България вместо женски полов орган използват Чинков.

True story ;)
Чинката е доказан престъпник, но пак пишете повече за съдията. Желая ви успех!
Do Something Different!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 апр 2023 20:49

Гледах мача от чужбина. Изключително слаба игра. Реално повторихме това, което беше срещу Ботев Вр, явно сметнахме, че така трябва да се играе. За мен най-безобразни бяха Велев и Васката, най-слабите на терена, абсолютно неориентирани, никакъв отпор срещу халфовете на Лудогорец, никакви спечелени единоборства, пълна катастрофа бяха и се чудех как на почивката Илиан не извади веднага Велев, който беше и по-безобразния от двамата. Накрая логично гарнира безумно слабата си игра и с ЧК. Този мач напълно убеди, че някой футболисти просто не са за важни мачове. Титуляр трябваше да е Дани Димов, но това е положението. От там ни дойдаха бедите. За пореден път се видя и колко важен е Сула и колко липсваше. Даже смея да кажа, че се измъкнахме с минимални щети от този страшно слаб мач, който изиграхме.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 апр 2023 20:55

за мен пълно безхаберие от страна на Ники Златев и не мога да разбера защо реши, че може да не се връща при изравнителния гол да помага..... явно напоследък мисли повече за прическата си отколкото за играта!!
единствено Дюлгеров, Дробаров и Алекс Ф играха това дето трябваше....
въпреки това можеше да измъкнем 2-2 ако бяхме получили дузпа каквато за мен имаше
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 апр 2023 20:59

Всичко дойде от загубения център. Още първите 10 мин стояхме ужасно. Никаква агресия, никакви единоборства, оставяхме техните защитници и халфове да ни копват по 40-50 м. пасове без никой да им пречи. Просто Велев и Васката бяха безобразни във всяко отношение, шматкане по терена без цел, нищо бе, нищо....а Велев го гарнира и с 2-3 извеждащи подавания към Десподов и ЧК. От там и другите играха слабо. Сула липсва брутално и като агресия, и като пасове, идеи. Да се надяваме да е на линия за реванша, да махнем най-накрая това дърво Велев от 11-ката, да вкараме Дани Димов там и нещо може и да стане, особено и след като сме по-силен гост. Сега трябва да се вдигаме за Числата, Арда и Плебса, после ще мислим реванша.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 25 апр 2023 21:14

ogrizko написа:за мен пълно безхаберие от страна на Ники Златев и не мога да разбера защо реши, че може да не се връща при изравнителния гол да помага..... явно напоследък мисли повече за прическата си отколкото за играта!!
единствено Дюлгеров, Дробаров и Алекс Ф играха това дето трябваше....
въпреки това можеше да измъкнем 2-2 ако бяхме получили дузпа каквато за мен имаше

Пълни глупости. С Локото пак ли той бе виновен, че Виктор бе на 20 метра от позицията си. Не знам дали е изискване на тренера, но няма работа там и така да оголва фланга. Важното е, че никой не умря, щото сопред гонг "Футболист на Лудогорец оцеля като по чудо на "Тича"". Гела няма да вдигне заплатите колкото и да му го лапате, гонгаджии ;)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 25 апр 2023 21:26

Ent написа:Пълни глупости. С Локото пак ли той бе виновен, че Виктор бе на 20 метра от позицията си. Не знам дали е изискване на тренера, но няма работа там и така да оголва фланга. Важното е, че никой не умря, щото сопред гонг "Футболист на Лудогорец оцеля като по чудо на "Тича"". Гела няма да вдигне заплатите колкото и да му го лапате, гонгаджии ;)

....въпроса е в това, че дори не спринтираше да се върне да помогне, въпреки че отдалече трябва да е видял абсолютно свободния противников играч ;) ако беше направил един як спринт да се върне да помогне нямаше да има критика дори да беше станал пак гол..... не може да има толкова непокрит човек, виждаш го ...и да си подтичкваш все едно си излезнал на лек джогинг в парка :) Виктор поне беше покрил някого и поне направи як спринт да се опита да парира евентуално удара... бездействието повече ме дразни от действието макар и неперфектно

иначе да ...това е най-хубавото нещо след тоя мач, най-смисленото ..не убихме нито един от футболистите на лудогорец :)
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 25 апр 2023 21:43

ShooterMan написа:Гледах мача от чужбина. Изключително слаба игра. Реално повторихме това, което беше срещу Ботев Вр, явно сметнахме, че така трябва да се играе. За мен най-безобразни бяха Велев и Васката, най-слабите на терена, абсолютно неориентирани, никакъв отпор срещу халфовете на Лудогорец, никакви спечелени единоборства, пълна катастрофа бяха и се чудех как на почивката Илиан не извади веднага Велев, който беше и по-безобразния от двамата. Накрая логично гарнира безумно слабата си игра и с ЧК. Този мач напълно убеди, че някой футболисти просто не са за важни мачове. Титуляр трябваше да е Дани Димов, но това е положението. От там ни дойдаха бедите. За пореден път се видя и колко важен е Сула и колко липсваше. Даже смея да кажа, че се измъкнахме с минимални щети от този страшно слаб мач, който изиграхме.

И аз това си мисля. Слабо слабо и пак слабо. При нас не става с почиване и пестене на сили. Това срещу Ботев Враца беше прелюдия към днешния мач. Играем полуходом като на контрола и после трябва да сме на високо ниво срещу Разград. Как точно да стане това. Ако не сме на макс концентрирани и навити, просто нямаме шанс срещу Лудогорец. Пак че мачът завърши само 2:1 и имаме още шанс. Надявам се да не си правим пак някакви сметки, при нас тези неща никога не са се получавали.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 25 апр 2023 21:52

Изиграхме слаб мач и сигурно заслужено загубихме. Те изпуснаха повече, по добре стояха като цяло. Нашите само гонеха незнайно какво. Вкараха ни два тъпи гола. Чинков е педал и няма как някой да ме убеди в противното. Васко беше препънат и това беше много повече дузпа отколкото онази за Локо Пд. Преди картона на Велев абсолютен фаул срещу Виктор пред полето. Много леко свирени нарушения... все в едната посока. Лудогорец беше по- добрия, заслужено спечели, но това не променя фактите за Чинков.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 апр 2023 21:54

Иначе реферчето Чинков, на Агата слугата проведе мача на 1000% според моите очаквания. Сами видяхте - 3 брадви за ЖК - не ги свири. Преди рендето на Велев - 100% фал срещу Виктор Попов, ВАР даже не си направи труда да прегледа ситуацията напълно, а само от рендето на Велев. Както казах - Чинков дойде не, за да бута Лудогорец към победа, а да ги пази от контузии и от картони - и го направи, а останалото свърши нашата безобразна игра.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 25 апр 2023 22:10

С Волен Чинков и Васимир Ел Хатиб = ВАР няма как да спечелим и това беше ясно още преди мача.
100 процента подпиране на Лудогорец,не ми се мисли ако бяхме задържали 1:0 по-дълго време,тогава щеще да има всичко това умножено по 1000-да.
Но ония отгоре вижда всичко и всеки ще си получи заслуженото!!!!!!
Пак гласувайте за ПЕРУКАТА!!!!!!!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”