Черно море - Локо Пд

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Черно море - Локо Пд

Мнениеот thebully » 11 сеп 2015 18:41

Приличен мач горе-долу,важни 3 точки :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 сеп 2015 20:47

А бе голямо треперене до края :mrgreen: .
Отделно съдиите неадекватни, никаква засада първото полувреме, както и чиста дузпа второто.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 11 сеп 2015 21:15

Искам като сме гости да ни свирят както свириха днес на Локо. Абсолютни малоумници и петимата съдии. Засади, недадена дузпа... а какви нарушения свиреше... мале мале. Единственото от мача което заслужава да се отбележи е че бихме. Много брак от наша страна. Иначе Васев дава все по- големи надежди.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 сеп 2015 21:42

Не можах да гледам мача,но за какво точно Вареа стана играч на мача?Дано не е само заради гола.А иначе,както съм казвал много пъти,на чужденците в БГ им трябва МНОГО време за да влязат в час.Не може футболист избран за най добър чужденец в друга държава да е набеден за слаб у нас.Стрелец,мислех си че ще проявиш малко повече търпение.От паса който видях на Васев към Курьор,си мисля че това момче се отърсва от напрежението А група и започва да влиза в час.За разлика от колегите съм на мнение че не трябва да вземаме никакъв нападател,защото по това време можем да вземем само някой по куц и от тези за които постоянно натяквате че не стават.Като гледах мача на Италия с нашите видях че и жабките нямат нищо в атака,а какво да говорим за Черно море.Просто на нашите играчи им трябва изграждане на стил без централен нападател,така мисля аз.
п.п.Жалко че Бадема е решил да не идва при нас.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 11 сеп 2015 22:01

Най-слабия ни мач,за мен,този сезон.
Радвам се за точките,но до там.
Адмирала само го чакат да сгреши,и го почват с оставката.Селска история.
Агитката ни е фронт,сянката.Какъвто шефа,такава и агитката,всички се навряли под джанката като кози.
Ебавам ти и агитката,срамна работа.
ЧЕСТИТА ПОБЕДА,МОРЕТОООО!
УДРИИИ!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 11 сеп 2015 23:14

Това беше първият мач за този сезон в който Моряците не играха "ганкиното" и имаха желание за игра.
ОчевАдно има съдийска тенденция във всички мачове да се реже Морето! /все пак левскарчето Ники Попов винаги свири през призмата на интересите на държавното отборче/ И в този мач почти сигурен гол на Курьор спрян с измислена засада. А положението с не отсъдената дузпа бе идентично на това за което дадоха на Ботев дузпа срещу Ч.море!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 сеп 2015 01:44

За Васев отбелязах още предните мачове, че показва качества, а днес беше най-добрия от нашия отбор. За Вареа не съм съгласен, нищо особено не видях, а дори и гола му не видях, защото бях на работа и хванах само 2-рото полувреме и то по телевизията. Та от това второ полувреме аз хич не съм доволен. В центъра на терена при нас няма никой, т.нар. плеймейкър в лицето на Бурабия отново беше дупка и отново ме вбеси с безумно загубени топки в опасна зона пред нашето поле, не знам кога ще му се обърне внимание за това! Дано пак се говори с Бадема или се моля ЖОРО ИЛИЕВ да се върне по-бърже, тоя мароканец НЕ става, има техника....и нищо повече :x
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 12 сеп 2015 09:41

Честита победа! Пореден слаб мач на нашият отбор ,хората които трябва да организират играта ни в атака май трябва да поседнат на пейката!Говоря за Курьор и Бурабия ,много са се разлигавили и се търсят само двамата а пък със тези корнери направо ми скъсаха нервите. Ако не се вземат мерки с тея двамата нищо добро не ни чака. Аз не мога да разбера какво стана с Марчин ,защо от основен и полезен играч го натириха на пейката? Спасов май изпуска съблекалнята и много трябва да се радва че разполага с Клок защото ако не е холандеца вчера можеше и да ни бият. За съжеление другият мач мисля че Клок е наказан заради натрупани картони а литекс традиционно си ни цепят!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 сеп 2015 11:43

На мен мача ми хареса,момчетата играха от първата до последната минута само за победа.Без чист централен нападател,с двама дефанзивни халфа-Паланков и Клок,с 4-ма в защита/Станчев спокойно може да отива при Гонзо/ и пак имахме доста чисти положения-Адмирала е Велик!Никаква засада в края на първото полувреме и кристално чиста дузпа при 2:1.Дясната ръка на момчето от Сливен няма никаква работа в наказателното поле върху тялото на Кур ъор!Ако дузпата на Минев в Палермо ,при излизащ играч от наказателното поле е 100%,тази трябва да е поне 200% дузпа.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 сеп 2015 18:44

Eastern написа:Честита победа! Пореден слаб мач на нашият отбор ,хората които трябва да организират играта ни в атака май трябва да поседнат на пейката!Говоря за Курьор и Бурабия ,много са се разлигавили и се търсят само двамата а пък със тези корнери направо ми скъсаха нервите. Ако не се вземат мерки с тея двамата нищо добро не ни чака. Аз не мога да разбера какво стана с Марчин ,защо от основен и полезен играч го натириха на пейката? Спасов май изпуска съблекалнята и много трябва да се радва че разполага с Клок защото ако не е холандеца вчера можеше и да ни бият. За съжеление другият мач мисля че Клок е наказан заради натрупани картони а литекс традиционно си ни цепят!

Мисля, че си в тотална грешка! За мен специално Курьор е играча на мача. Всичко смислено в атака беше благодарение на него или (и) на Васев. Разбира се не бива да се пропусне и желанието, и играта на Вареа. И за корнерите не си прав! При тия дългучи на Локото нямаше никакъв шанс за отиграване с "нормални" корнери. В общи линии нашите стояха горе-долу добре на терена. Трябва им още малко повече хъс и нещата ще си дойдат на мястото.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”