Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)
Някой да ти е казал,че имаме претенции ще сме най- велики.Има време и това ще стане лека по-лека.Просто показваме факти че вървим в правилната посока дано и занапред да е така.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
sedem_!_dva написа:Ticha написа:Браво на момчетата! Заслужиха си признанието. А ЦСКА ги няма понеже не играха в ЕКТ.
Ами не затова ги няма ЦСКА...Еспаньол да не бида са играли в евротурнирите ?
Но са на същото място, което заемате и вие, а защо са на това място, ами защото направиха една серия от победи и се спасиха от изпадане последния месец в Исапния...
@Морски изброих ти мачовете, не само успехи, но и силни такива след които е последвало отпадане- от Щурм Грац с дузпи и Галатасарай... Да турците бяха много силен отбор като играхме с тях, бяха взели УЕФА предишната година, играчите им след това отидоха по Милан, Интер и т.н, Славия Прага също е отбор с финанси несравним с БГ отборите, а че играят през година в ШЛ е показателен факт, имаха чешки национали в отбора си тогава...Не ми се пише повече, че ме мързи...Отказвам се от форума на Черно море, аз по-голями измислици и съчинения не бях чел... "Черно море разполага с отбор равностоен на Левски"
![]()
![]()
![]()
Тук работата е доста сериозна в този форум, няма оправия...
Аз пък се отказвам да пиша с теб???Салвия Прага били голям отобр

И да те питам кое те кара да смяташ,че имате по-добър отбор ????Айде отогвори ми ,ама не с недомлъвки понеже аз пък не смятам,че ни превъзхпждате казах ти го вече,,Другото са ваши фикцинални идеи,че все сте първи и непобедими...Все винаги вие сте първи и сте най-силни като игра..Все оправдание намирате.Все другите са по-слаби...Как да не се откажеш да говоирш с такива хора!!!Как пък един път не признахте,че може и д ане сте на върха на нещо????Ама така е като сте свикнали все да ви коткат-извинявай,ама е така открай време Левски и Цска са подпирани!!!!!
Докато не ми дожаше,че ни превъзхождате в момента смятам думите ти за безпочвени!!!!!
DrAvalanche написа:Морски, в класацията на УЕФА Левски е на 89-та позиция, а Тича на 179-та.
Чудесно е че се развивате, че имате някакви успехи и се превръщате в стабилен отбор, но не си мислете че сте постигнали нещо кой знае какво.
Не бе аз не казвам,че см епсотогнали кой знае какво-да с енадяваме,че тепърва предстои,но казвам,е Левски също не са постигнали кой знае какви титанични успехи,че колагата Седем на Два да се смее на това,че се радваме,че в момента сме силен отбор......
- DrAvalanche
- Контакти:
Морски, извинявай за забележката, ама много трудно ти се разчита. Освен това, ти самият подценяваш (или не оценяваш високо) Тича, след като си сложил емблемата на друг клуб за аватар.
Последна промяна от DrAvalanche на 04 юни 2009 14:09, променено общо 1 път.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- DrAvalanche
- Контакти:
MORSKI написа:DrAvalanche написа:Морски, в класацията на УЕФА Левски е на 89-та позиция, а Тича на 179-та.
Чудесно е че се развивате, че имате някакви успехи и се превръщате в стабилен отбор, но не си мислете че сте постигнали нещо кой знае какво.
Не бе аз не казвам,че см епсотогнали кой знае какво-да с енадяваме,че тепърва предстои,но казвам,е Левски също не са постигнали кой знае какви титанични успехи,че колагата Седем на Два да се смее на това,че се радваме,че в момента сме силен отбор......
Абе може да не са титанични, но са най-големите постигнати от Български отбор през последните години. И класацията на УЕФА е показателна за това. Според мен този спор като цяло е безмислен, и некоструктивен. По-голямата грижа е как да се вдигне като цяло нивото на футбола в България, та от там ще се вдигнат и успехите на представителите ни в ЕКТ.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Чета,чета и какво прочитам?Че според пишещите във форума,Левски е най-велик,единствен и неповторим.СЪГЛАСЕН!!!Само че съгласен заради сътворените евроидиотщини.За разлика от повечето фенове на футбола,аз когато играе БЪЛГАРСКИ отбор,независимо кой,в евротурнири-АБСОЛюТНО ВИНАГИ поддържам Българското.Даже и като фен на Ливърпул от близо 30г,след БГ инвазията си държа за отборите с БГ участие.НО!!!Това не ми пречи да бъда критичен към неуспехите ни.Казвам-ни,защото съм Българин.Но тогава изведнъж-о,чудо!Българите които са критикувани,изведнъж престават да са такива и се превръщат моментално в Левскари,ЦСКА-ри и други такива.Защо когато ви хвалим сте по-меки и от маслото,а когато ви критикуваме ставате невъзможни за понасяне?Когато една класация,независимо каква,постави отбор на място по-предно от вашия такъв,обявявате тази класация за нелигитимна,нагласена и каквото там друго епитетче ви дойде на ум.А когато сте поставени на първо място,независимо от кого,защо и по какъв начин,сте съгласни?Думата е комплексарщина.Понеже сега повечето постове са на левскари,искам да попитам-защо приехте да участвате на мястото на ЦСКА в Европа?Защо вие феновете не направихте протест пред клуба или БФС,или пред ЦУМ примерно?За да не се излагате и да не си лепнете неизтриваемо черно петно по репутацията,която и без това е доста накърнена?Защо не скочихте при явни договорки в които изпадна любимия ви Левски тази година?Не се ли срамувате?НЕ!Не се срамувате!Защото от тези действия печелите вие.ПРИМЕР-Защо постоянно по медиите върви тезата,че сте ощетени във Варна,с някаква несвирена дузпа срещу Гонзо?Защо вие радетелите за обективност,не споменавате очевадната дузпа срещу Дяков в изпълнение на същия този Гонзо?Ами защото не ви отърва.Прави са хората да не обичат Левски и ЦСКА!Не защото не им харесва футбола който играят двата отбора,а заради тези постоянни залитания по тайната помощ и нерегламентираните договорки.Но въпреки всичко,аз отново ще ви подкрепям след 14 юли.Защото добри или лоши,все пак сте Българи!Успех в Европа на всички участници,от все сърце!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
Левскарите трябва да благодарят на "Черно море". Защото след като червените загубиха във Варна, първото място стана синьо. Много хора от вашето ръководство и фенове очакваха че морето ще легне на ЦСКА, поради различни банални причини - колко наши играчи билиу бивши на ЦСКА, Кривия скачал с двата крака на играчи на Левски, сега щял да легне. Е да ама не. Дори един от наи-близките ми приятели, върл левскар, не дойде на Тича за Черно море - ЦСКА, понеже не му се гледали циркове. Аз разбира се си бях на стадиона както винаги под козирката. След мача му се обадих и го попитах "какво стана май не легнахме" и той "някои от играчите забравили че трябва да лягат". Така е господа сините никога не са доволни. Не могат да кажат дори едно прстичко благодаря за феърплея. Кой знае допгодина от сектор "Б" сигурно ще псуват Сашо защото е играл от сърце срещу бившия си отбор. А за евротурнирите стига с тези спорове. Левски има своята история, ЦСКА също, а ние тепърва искаме да си я пишем. Факт е обаче че последния сезон Черно море се представи най добре и достойно в Европа. Ще видим какво ще ни предложи следващата есен. Но нека всички оценяваме настоящите резултати а не се крием зад някакви исторически факти отпреди години. Дори европоходът на Левски от 2006 е история. И в Европа май вече забравиха за него. Както са забравени и успехите на други големи отбори от миналото - Нотингам Форест, Тотнъм, Цървена звезда и много други.
- The deacon
- Контакти:
Veso1913 написа:Чета,чета и какво прочитам?Че според пишещите във форума,Левски е най-велик,единствен и неповторим.СЪГЛАСЕН!!!Само че съгласен заради сътворените евроидиотщини.За разлика от повечето фенове на футбола,аз когато играе БЪЛГАРСКИ отбор,независимо кой,в евротурнири-АБСОЛюТНО ВИНАГИ поддържам Българското.Даже и като фен на Ливърпул от близо 30г,след БГ инвазията си държа за отборите с БГ участие.НО!!!Това не ми пречи да бъда критичен към неуспехите ни.Казвам-ни,защото съм Българин.Но тогава изведнъж-о,чудо!Българите които са критикувани,изведнъж престават да са такива и се превръщат моментално в Левскари,ЦСКА-ри и други такива.Защо когато ви хвалим сте по-меки и от маслото,а когато ви критикуваме ставате невъзможни за понасяне?Когато една класация,независимо каква,постави отбор на място по-предно от вашия такъв,обявявате тази класация за нелигитимна,нагласена и каквото там друго епитетче ви дойде на ум.А когато сте поставени на първо място,независимо от кого,защо и по какъв начин,сте съгласни?Думата е комплексарщина.Понеже сега повечето постове са на левскари,искам да попитам-защо приехте да участвате на мястото на ЦСКА в Европа?Защо вие феновете не направихте протест пред клуба или БФС,или пред ЦУМ примерно?За да не се излагате и да не си лепнете неизтриваемо черно петно по репутацията,която и без това е доста накърнена?Защо не скочихте при явни договорки в които изпадна любимия ви Левски тази година?Не се ли срамувате?НЕ!Не се срамувате!Защото от тези действия печелите вие.ПРИМЕР-Защо постоянно по медиите върви тезата,че сте ощетени във Варна,с някаква несвирена дузпа срещу Гонзо?Защо вие радетелите за обективност,не споменавате очевадната дузпа срещу Дяков в изпълнение на същия този Гонзо?Ами защото не ви отърва.Прави са хората да не обичат Левски и ЦСКА!Не защото не им харесва футбола който играят двата отбора,а заради тези постоянни залитания по тайната помощ и нерегламентираните договорки.Но въпреки всичко,аз отново ще ви подкрепям след 14 юли.Защото добри или лоши,все пак сте Българи!Успех в Европа на всички участници,от все сърце!
Болен си

- The deacon
- Контакти:
fairplay88 написа:Левскарите трябва да благодарят на "Черно море". Защото след като червените загубиха във Варна, първото място стана синьо. Много хора от вашето ръководство и фенове очакваха че морето ще легне на ЦСКА, поради различни банални причини - колко наши играчи билиу бивши на ЦСКА, Кривия скачал с двата крака на играчи на Левски, сега щял да легне. Е да ама не. Дори един от наи-близките ми приятели, върл левскар, не дойде на Тича за Черно море - ЦСКА, понеже не му се гледали циркове. Аз разбира се си бях на стадиона както винаги под козирката. След мача му се обадих и го попитах "какво стана май не легнахме" и той "някои от играчите забравили че трябва да лягат". Така е господа сините никога не са доволни. Не могат да кажат дори едно прстичко благодаря за феърплея. Кой знае допгодина от сектор "Б" сигурно ще псуват Сашо защото е играл от сърце срещу бившия си отбор. А за евротурнирите стига с тези спорове. Левски има своята история, ЦСКА също, а ние тепърва искаме да си я пишем. Факт е обаче че последния сезон Черно море се представи най добре и достойно в Европа. Ще видим какво ще ни предложи следващата есен. Но нека всички оценяваме настоящите резултати а не се крием зад някакви исторически факти отпреди години. Дори европоходът на Левски от 2006 е история. И в Европа май вече забравиха за него. Както са забравени и успехите на други големи отбори от миналото - Нотингам Форест, Тотнъм, Цървена звезда и много други.
Айде направете нещо в Европа, пък после се пъчете и пишете история!!! Класирахте се вчера за калайджии и вече са ви почернели задниците!!!

- Ticha
- Контакти:
The deacon написа:Айде направете нещо в Европа, пък после се пъчете и пишете история!!! Класирахте се вчера за калайджии и вече са ви почернели задниците!!!
Ти някакъв дразнител ли го играеш тука?