Литекс - Черно море 2:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Литекс - Черно море 05.10 събота 18.00 Нюз7

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2013 19:50

bojo0o0o94 написа:Как може баш Миро да ни накаже така вееееееееееееееееееееееееееееееееее :evil:

Освен че ви наказа, Манолов се израдва така, както Йовов не се кефеше след гола си срещу червените. Сега видяхте ли го що за "моряшко сърце" е ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 окт 2013 19:53

Честита победа на Литекс.Домакините днес бяха много по-добрият отбор на терена и заслужено победиха.Това 2:1 е най-малкото с което Литекс можеше да победи.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 окт 2013 19:55

Ей тоя Гонзо не се научи бе..още като вкара Росен Колев казах че падаме..
Как как може тоя Бакари след 70 мин не играеше,като се зачудя май и преди това трябваше да се смени.
Значи казвам за 2-3 път- Бекир Расим не показва нищо ама почти нищо а съм го гледам вече 5 мача..стига.
Изобщо Литекс изтърваха 5 гола и логично победиха.Да не се оправдаваме с контузените а да намерим и качествени смени.
Паланков е слаб но днес игра добре-става за смяна.Бекир и тоя Наско Петров ли е 1.90 а скача 10 см..трагедия..не съм сигурен и в Добруджа дали ще ги искат.

Слаб мач но да кажем нещо добро - много ми хареса Венков,добри централни защитници,Еденилсон добре и Паланков добре.
Кофти впечетление направи че Манолов се изкефи на гола,но все пак му е 1ви гол

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 окт 2013 19:56

TristaNNN написа:
bojo0o0o94 написа:Как може баш Миро да ни накаже така вееееееееееееееееееееееееееееееееее :evil:

Освен че ви наказа, Манолов се израдва така, както Йовов не се кефеше след гола си срещу червените. Сега видяхте ли го що за "моряшко сърце" е ;)

Факт.Футболът е игра на голове а Манолов е нападател и все някога и все на някого трябваше да вкара.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 05 окт 2013 19:56

Две три груби грешки ни костваха загубата.Поздравления за Литекс,заслужена победа.Всеки път след такива мачове ме е яд че собствениците ни не са фенове на футбола като цяло.С отбор събран от свободни агенти успяваме да тровим А групата,но все нещо малко не ни достига.Обаче хората който могат да добавят това малкото,просто не ги интересува.Жалко.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 окт 2013 20:02

sandi74 написа:Факт.Футболът е игра на голове а Манолов е нападател и все някога и все на някого трябваше да вкара.

Въпросът не е дали вкара или не. Говорим за бурната му радост след гола, а това си беше жива гавра с Черно море ;) Факт ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 05 окт 2013 20:03

chelseabg написа:Ей тоя Гонзо не се научи бе..още като вкара Росен Колев казах че падаме..
Как как може тоя Бакари след 70 мин не играеше,като се зачудя май и преди това трябваше да се смени.
Значи казвам за 2-3 път- Бекир Расим не показва нищо ама почти нищо а съм го гледам вече 5 мача..стига.
Изобщо Литекс изтърваха 5 гола и логично победиха.Да не се оправдаваме с контузените а да намерим и качествени смени.
Паланков е слаб но днес игра добре-става за смяна.Бекир и тоя Наско Петров ли е 1.90 а скача 10 см..трагедия..не съм сигурен и в Добруджа дали ще ги искат.

Слаб мач но да кажем нещо добро - много ми хареса Венков,добри централни защитници,Еденилсон добре и Паланков добре.
Кофти впечетление направи че Манолов се изкефи на гола,но все пак му е 1ви гол

Брато,качествени смени без пари няма да намерим,а както всички знаем това е клубната ни политика.Иначе не съм много съгласен че централните защитници бяха добре,и за двата гола имат основна вина,но това е минало вече.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 окт 2013 20:08

TristaNNN написа:
sandi74 написа:Факт.Футболът е игра на голове а Манолов е нападател и все някога и все на някого трябваше да вкара.

Въпросът не е дали вкара или не. Говорим за бурната му радост след гола, а това си беше жива гавра с Черно море ;) Факт ;)

Фактите са си факти и едва ли някой ще ги отрече.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 05 окт 2013 20:10

rodman написа:Не лошо 1-во полувреме. Адски ме дразни коментаторчето по News7: "Александров МАЛТРЕТИРА Джордан..." и прочее простотии все в посока към нас. Най-ме трогна ситуацията със засадата, когато Коконов се усети и не игра с топката, но страничния все пак размаха флага. Коментаторчето взе да бръщолеви оправдания от сорта на "всеки греши"...
Иначе, момчетата стоят добре :)
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!

Мене започна сериозно да ме дразни пък станалата традиция вече, при благоприятен за нас резултат, около 70-тата мин. смяна на халф и вкарване в игра на трети централен защитник?!? Явно отчаян опит за заздравяване на защитата, а всъщност с такава смяна се получава дазориентация в тима ни, започват да си пречат, отбора интуитивно се дръпва отзад, започват едни мелета, едно кюскане на топката безогледно напред. И ако до този момент сме стояли равностойно на противника, стабилна защита, правилно разиграване в средата и опасни контри напред, то сега вече всичко отива по дяволите и като някои опълченци джаскаме и кютаме някъде напред горката топка!?! Не мога да си обясня как Гонзо от мъжкаря, в тези ситуации се показва като страхливец?!?! И не е ли по-добре вместо да влиза Росен на мястото на Дани Г., да влезе например Бекир, да изнесем топката в средата, да я разиграваме и играем футбол, а не опълченците на Шипка???! Не знам вие какво мислите, но мен наистина сериозно започна това да ме дразни и никак не ми харесва! Излагаме се. Така мисля аз... Иначе мача не беше лош за нас, играхме сравнително добре, имайки в предвид липсата на толкова основни играчи.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 05 окт 2013 20:16

какво се ядосвате- толкова ни е потенциала. Дали ще сме 7 или 8 какво значение има? Отборът няма да изпадне, няма и потенциал за нещо повече от 7-8 място, така че това си е реалността. Бием Любимец и завършваме първия дял в седмицата.

Върни се в “Черно море”