bojo0o0o94 написа:Как може баш Миро да ни накаже така вееееееееееееееееееееееееееееееееее
Освен че ви наказа, Манолов се израдва така, както Йовов не се кефеше след гола си срещу червените. Сега видяхте ли го що за "моряшко сърце" е

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
bojo0o0o94 написа:Как може баш Миро да ни накаже така вееееееееееееееееееееееееееееееееее
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:bojo0o0o94 написа:Как може баш Миро да ни накаже така вееееееееееееееееееееееееееееееееее
Освен че ви наказа, Манолов се израдва така, както Йовов не се кефеше след гола си срещу червените. Сега видяхте ли го що за "моряшко сърце" е
sandi74 написа:Факт.Футболът е игра на голове а Манолов е нападател и все някога и все на някого трябваше да вкара.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
chelseabg написа:Ей тоя Гонзо не се научи бе..още като вкара Росен Колев казах че падаме..
Как как може тоя Бакари след 70 мин не играеше,като се зачудя май и преди това трябваше да се смени.
Значи казвам за 2-3 път- Бекир Расим не показва нищо ама почти нищо а съм го гледам вече 5 мача..стига.
Изобщо Литекс изтърваха 5 гола и логично победиха.Да не се оправдаваме с контузените а да намерим и качествени смени.
Паланков е слаб но днес игра добре-става за смяна.Бекир и тоя Наско Петров ли е 1.90 а скача 10 см..трагедия..не съм сигурен и в Добруджа дали ще ги искат.
Слаб мач но да кажем нещо добро - много ми хареса Венков,добри централни защитници,Еденилсон добре и Паланков добре.
Кофти впечетление направи че Манолов се изкефи на гола,но все пак му е 1ви гол
TristaNNN написа:sandi74 написа:Факт.Футболът е игра на голове а Манолов е нападател и все някога и все на някого трябваше да вкара.
Въпросът не е дали вкара или не. Говорим за бурната му радост след гола, а това си беше жива гавра с Черно мореФакт
rodman написа:Не лошо 1-во полувреме. Адски ме дразни коментаторчето по News7: "Александров МАЛТРЕТИРА Джордан..." и прочее простотии все в посока към нас. Най-ме трогна ситуацията със засадата, когато Коконов се усети и не игра с топката, но страничния все пак размаха флага. Коментаторчето взе да бръщолеви оправдания от сорта на "всеки греши"...
Иначе, момчетата стоят добре![]()
САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта