Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Мнениеот ogrizko » 14 мар 2010 23:25

Аз мисля, че ще спечелим убедително следващото ни гостуване, оптимист съм :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 мар 2010 23:40

ogrizko написа:Аз мисля, че ще спечелим убедително следващото ни гостуване, оптимист съм :geek:

Кое с Ботев Пловдив ли? ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 мар 2010 23:44

зеления написа:
ogrizko написа:Аз мисля, че ще спечелим убедително следващото ни гостуване, оптимист съм :geek:

Кое с Ботев Пловдив ли? ;)

Мда! Очаквам да им сложим поне една тройка.... а после ще ми разправят, че сме били домакински отбор :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 14 мар 2010 23:48

Дайте някой букмейкър да видиме да заложиме,да изкараме една торба пари ;)

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 15 мар 2010 00:12

Наистина това бе дербито на кръга,очакванията ми се оправдаха,евала "моряци" ;) ;) ;)

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 15 мар 2010 00:22

Аз пак ще си изкажа компетентното мнение. Въпреки неистовите опити на съдията да даде мача на Локо и така да ни спре по пътя нагоре, много се радвам, че Черно море успяха да си го вземат! Наистина много хубав мач, по време на който, признавам си, не съм се нервила така от последното гостуване на ЦСКА във Варна. И аз съм на мнение, че Локото направиха добър отбор, само им трябва да се сработят още. Дано не изпаднат.
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 15 мар 2010 00:37

Трябва да поздравим Велизар и отбора, затова че се справят сравнително добре в последните мачове, при положение че имаме толкова много отсъстващи. Да не забравяме че днес ги нямаше Миро Манолов, Данчо Юруков, Сашо, Дани Георгиев и Станислав Стоянов (Милен Петков не го слагам даже). Да се надяваме за следващият ни мач с Берое да сме вече в пълен състав.

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 15 мар 2010 02:23

Да взема и аз да си дам мнението за мача. Най-важното е че победихме! Велизар, поне за мен, този път обърка тактиката, с/у този отбор на Локо-то играта с трима в линия си беше живо самоубийство. Едно 4-5-1 щеше да ни свърши много по-добра работа, защото добре се видя, че Наката и Дани изнемогваха в центъра с/у добре сглобената халфова линия на пловдивчани /изтеглените напред Жоро, Адемар и Маркес често не успяваха да се приберат достатъчно бързо/. Огромен поклон пред хъса и желанието за игра и на двата отбора, с тази игра Локо наистина не заслужават да изпаднат и дано да се спасят. Жалък съдия, за пореден път в наш мач идва някакъв чернодрешко който не познава правилата на играта. Вдигна безумни картони и на двата тима, свири един куп несъществуващи нарушения с които секна всички опити на двата отбора да покажат играта си и, ако може, искам да попитам някой разбра ли защо Танко получи картон? Искам дапопитам и опита на Котев да обезглави Адемар не се ли брои за високо вдигнат крак? И за финал - огромен респект към феновете на Локо-то тук във форума, само уважение към вас момчета, нито един не се оплака от съдията, извънземните, БФС, съдийската комисия или господ! Абе как така не се скарахме с вас за несвирени дузпи, червени картони и др. подобни? Пожелавам успех на нашите момчета в борбата за Европа и на Локо в борбата за оцеляване, определено и двата отбора го заслужават!!!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 15 мар 2010 03:15

ozzy написа: Вдигна безумни картони и на двата тима, свири един куп несъществуващи нарушения с които секна всички опити на двата отбора да покажат играта си и, ако може, искам да попитам някой разбра ли защо Танко получи картон? Искам дапопитам и опита на Котев да обезглави Адемар не се ли брои за високо вдигнат крак?

Аз си мисля, че беше защото се опита да обясни на съдията, че Даксон трябва да излезе от терена, след като е получил мед. помощ.. Не виждам друга причина.. ?! Може би трябва да каже някой, който го е гледал по ТВ.. ? а за опита на Котев да обезглави Адемар - някои му викат head shot, а в каратето е познат като мае-гери (доколкото помня е удар при отскок.. ) за високо вдигнат крак не съм чувала.. :twisted: :twisted: :twisted:
(последното е в кръга на шегата :) )
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 15 мар 2010 04:01

garfild8 написа:Thomson,това че проспахме две центрирания(думи на Велизар),не означава,че Локото не можеха да изравнят някак си.Все пак бяхме на тръни.Първо да изравним,после пак да изравним и тогава да поведем.Че да си задържим аванса.

За това, че бяхме на тръни не споря. Но последните 20 минути всяко докосване на наш играч към играч на Локото беше свирено нарушение, следваше центриране и там - ако стане. Наистина не умаловажавам работата им, но за мен те реално не ни надиграха, просто ние се представихме много слабо в защита, да не кажа най-слабия ни мач отзад на Тича от много време. Ако бяхме играли, както мисля всички сме свикнали отзад, за мен резултата беше 4:0.

P.S. Поздрави за Адемар, Дани Димов, Ратников и Ели Маркес, които паказаха, че на само на зеления терен могат да се раздават, а и на дансинга :mrgreen:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”