Фен Теми за всички играчи на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Фен тема: Георги Китанов
„Наблюдавам българските вратари и добро впечатление ми направи момчето от Черно море. Младо момче със самочувствие и въпреки крехката си възраст направи хубави неща на нашия мач. Бъдещето е пред него.“ - ето и мнението на Георги Петков след мача ни срещу Славия ...хубаво е някой, който вече е минал по пътя да те забележи и оцени 

- OldTrafford
- Контакти:
Machine 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Добри качества показва до тук,дано и за във бъдеще да става още по-добър.Макар,че според някой трябваше постепенно да се налага в мъжкия състав.
Ако си достатъчно добър,няма нужда от постепенно налагане,особено на вратарския пост. 

Ако има качествата не виждам проблем да бъде налаган на 17. Всичко опира до това как играе, не на колко е години стига с тея стереотипи от миналото.
- Обичам Левски
- Контакти:
Ако е толкова е талантлив колкото казвате,дано по-скоро някой чуждестранен клуб го забележи и да успее да си развие пълния потенциал.
Хубаво е,отдалече си личи,че е ПЕРДЕ,което е задължително за един вратар! Иначе-талант отвсякъде! Да се развива и с едното око да поглежда към терминал 2.
Няма какво да се лъжем,там е истината! Успех,Жоре!
Няма какво да се лъжем,там е истината! Успех,Жоре!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
-
- Контакти:
Хвала!Не помня юноша да се е налагал така от раз едва на 17 години!И то не къде да е,а на вратарския пост.Никакви увисвания,лошо преценени излизания,страхотни спасявания....можем само да се радваме.Имаме много голям вратар(да не му е уроки).
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Пожелавам му успех и колкото може по-бързо да се махне от България .. 

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- зеленобелия
- Контакти:
По добре е да изкара 2-3 години в Бг. и на 20-22 години да излезе на запад.Да не стане като Ники голяма звезда за един сезон.
зеленобелия написа:По добре е да изкара 2-3 години в Бг. и на 20-22 години да излезе на запад.Да не стане като Ники голяма звезда за един сезон.
Мамин Ники го знаем.