ShooterMan написа:LSFC 1914 написа:Номер 14 ще класира България на Световното първенство за аутсайдери в Буркана Фасо
Гаджев ще я класира хахахахахахаха и Пламен Илиев-дузпата![]()
![]()
Абе все се каня да те питам ти не си ли Дидо ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:LSFC 1914 написа:Номер 14 ще класира България на Световното първенство за аутсайдери в Буркана Фасо
Гаджев ще я класира хахахахахахаха и Пламен Илиев-дузпата![]()
![]()
ShooterMan написа:-поемане и обработка на първа топка-овладяване,напредване в полето на съперника,развиване на атаката,ангажиране на 2-3 съперникови играчи покрай тази си дейност и освобождаване пространство за другите наши играчи.
-извеждащи пасове-всичките добри достигнали до Атансов,Миро и после Марчев и Румбата.
-игра с глава-след излизането на Миро-единствения с това призвание,Жоро Илиев,Атанасов и джуджето Марчев само могат да губят тези единоборства,които Жоро Божилов взема.
-когато водим в резултата-безценен в това да мота съперника в неговата половина със задържането на топката там далече от нашата врата
И не на последно място,освен паса ала Зидан се сещам как на тъчлинията се врътна на 180 градуса на терен с радиус 50 санта и се подигра направо с национала Бодуров,точно както прави Бербатов в Англия,същите финтове и движения.
Сами ще се убедите какво говоря,но от Божилката по-добър в неговото амплоа е само Бербатов.
greenpeak написа:И с какво бе добър №14, обясни ми?
greenpeak написа:Ами да аз съм НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КАПАЦИТЕТ бе зелен![]()
![]()
!!!
То обаче си льольо, и не можеш да кажеш защо №14 бил сред най-добрите днес.
Просто го казваши и толкова, никакви аргументи от теб.
Не ме интересува мнението и на другите за №14, те са на същия хал като теб.
Питах те:
И с какво бе добър №14, обясни ми?
Обясни какви са функциите му на терена, и как ги изпълнява?
Ще отговориш ли???
Reckless написа:Абе морето, супер отбор сте, ама ви тупнахме на ходом. Нищо, че спирате топката с ръце /дори в наказателното поле/ но то при тези крила, другия изход е гола, така че съдията прояви разбиране към вас. За многото нарушения, грубите влизания са ви патент.
Имахте едно положение а ние, макар да играхме пестеливо имахме много положения. 1:0 е нормално, без напъване от наша страна !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта