28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT
Целия Добрич във Варна,цялата Силистра във Варна,Шумен,Търговище,Разград и т.н чак от Гоце Делчев-поне не плюйте Варна,като сте го избрали пред родните си красиви градове
Черно море-първият шампион по футбол в България
Red_Girl написа:Мляко с ориз написа:
Леле жив да не бях- жена хОлеганка от село София да ми говори за селско поведение![]()
Виж какво неградска, няма нищо по-селско и грозно от това жена да се бие и да говори за това кой щял да яде шамари![]()
А на оня силистренски бек ще му кажа, че за разлика от семкарите от неговото село и съседните села до Варна, ние поне ходим всяка седмица на стадиона и си подкрепяме отбора. И всеки случай имаме достатъчно песни, които знаем. Вие се видя какво имате. АрмейцитИИИИ от Силистра, РусИ, освен ЦесекатУУУ, Кой сега е номер 1(колко актуално от 2008 г. насам) и хайДи играйТи армейци, друго не знаят....
Село, село, ама що идвате тука?? Стойте си у Варната. Писнало ми е от такива като вас.
Нали знаеш, че никой няма да дойде ако не е икономическата среда в София ? За нея виновните са около 240 човека и още безброй магарета в министерствата.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
-
- Контакти:
Леле жив да не бях- жена хОлеганка от село София да ми говори за селско поведение![]()
Виж какво неградска, няма нищо по-селско и грозно от това жена да се бие и да говори за това кой щял да яде шамари![]()
А на оня силистренски бек ще му кажа, че за разлика от семкарите от неговото село и съседните села до Варна, ние поне ходим всяка седмица на стадиона и си подкрепяме отбора. И всеки случай имаме достатъчно песни, които знаем. Вие се видя какво имате. АрмейцитИИИИ от Силистра, РусИ, освен ЦесекатУУУ, Кой сега е номер 1(колко актуално от 2008 г. насам) и хайДи играйТи армейци, друго не знаят....
Село, село, ама що идвате тука?? Стойте си у Варната. Писнало ми е от такива като вас.
Не знам кой идва, аз лично съм във Варна и през ум не ми минава да ходя в селото ви.
Вие сте тези, които идвате цяло лято и ни цапате морето със селските си задници. И на мен ми писна от селяни с регистрация СА и С, от които не мога да паркирам пред блока си.
Иначе - ей заради това ви мразят столичанке в повече. Майка ти и баща ти кой знае от кое село са дошли в големия град и са те родили и вече големите претенции да сте столичани

Наблюдавах мача..Мисля справедлив резултат, на фона на показаното.Много малко футбол обаче имаше, повечко единоборства и сблъсъци.
Знам че моряците харесват този стил, но на мен като неутрален зрител нещо не ме привлича.
ЦСКА този сезон и те повечко на бягане, статични и гения на Бадема го докарват - почти нищо интересно..
Извън мача...минахме по време на мелето по улицата. Водех със себе си и 8 годишния си син.. Хора вие акъл имате ли ??? Нали може да пострада невинен човек, който няма нищо общо с мача , с Черно море, и ЦСКА...това е пълна олигофрения...
И после като се сърдим защо клетката в Разград е такава, ами ето заради такива зрънца....
Знам че моряците харесват този стил, но на мен като неутрален зрител нещо не ме привлича.
ЦСКА този сезон и те повечко на бягане, статични и гения на Бадема го докарват - почти нищо интересно..
Извън мача...минахме по време на мелето по улицата. Водех със себе си и 8 годишния си син.. Хора вие акъл имате ли ??? Нали може да пострада невинен човек, който няма нищо общо с мача , с Черно море, и ЦСКА...това е пълна олигофрения...
И после като се сърдим защо клетката в Разград е такава, ами ето заради такива зрънца....
-
- Контакти:
Червените кхмери хубаво казват за хвърления камък, а когато те целиха със сигнални ракети хора в Разград, тогава това е било нещо нормално.Няма такива безочливи като феновете на софийските ''грандове''.
Та да попитам силистринеца, а заради такива хора в Разград ще емигрираш ли

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
HEATSEEKER написа:Червените кхмери хубаво казват за хвърления камък, а когато те целиха със сигнални ракети хора в Разград, тогава това е било нещо нормално.Няма такива безочливи като феновете на софийските ''грандове''.
Остави...те се изкараха невинни жертвени агънца...
Има видео как се заканват преди мача на стюардите и всичко живо около тях.
Просто направиха груба грешка като строшиха оградата

втория път също обстрелваха абсолютно мирна публика - с много жени и деца..
За този случай сега, обаче не знам какво е станало преди камъните
Морето също имате доста зрънца. помня как напукаха гумите на колите на нашите фенове като гостуваха, май беше при 3:0...
После се чудим защо не ходят хората по стадионите...
-
- Контакти:
Като футбол мачът не беше нещо,ореваването след мач на "Тича'' не е нещо ново, но как никой от тези които предварително говореха за терена, не каза че всъщност терена си беше нормален.Никой ли не вижда безсилието на самите футболисти.Вие какво искате, минаха времената когато по армейска линия се договаряха нещата.Свиквайте.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Че кой ти е приритал за Софията? Ние сме си варненци и си живеем с кеф във Варна. Софията е за хората от околните села.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
- Контакти:
http://www.varnautre.bg/2014/03/24/2174 ... a_na_ticha
ЦСКА възстановява щетите по стадиона, има и счупени седалки..язък. таман събраха пари от акциите и сега ще плащат ремонти

ЦСКА възстановява щетите по стадиона, има и счупени седалки..язък. таман събраха пари от акциите и сега ще плащат ремонти

- Red_Girl
- Контакти:
Мляко с ориз написа:[
Иначе - ей заради това ви мразят столичанке в повече. Майка ти и баща ти кой знае от кое село са дошли в големия град и са те родили и вече големите претенции да сте столичани
Ми, мога да ти кажа, че съм коренячка..Така, че точно мене не може да ме засегнеш.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик: