Черно море заслужава да е 4ти...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море заслужава да е 4ти...
А някой друг иска ли го въобще това 4-то място.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
-
ShooterMan
- Контакти:
Нищо лично,но във Финала ЦСКА просто ще ви прегази.Публика....50 към 1...класа-виждаме ги как играят пролетта.Какво ще им противопоставите вие?Голямата уста на Кокала и изхвърлянията на Венци ли?Направо ще ви смачкат на Васил Левски.Да беше Финала във Враца,Русе или Бургас,да не е ЦСКА у дома си разбирам,но на Васил Левски вие сте гости и много добре знам какво е това в такъв мач.А това дали ще се хвърли ЦСКА на Локо Пд 4 дни преди Финала?Нали се сещате,че вече се преплитат и бизнес интересите на собствениците на отборите,а тези на Левски и ЦСКА са КРАЙНО зависими от тези на Черно Море в много отношения най-вече чисто финансови.Вие бихте ли дали заеми от десетки милиони евро на някакви си там и после най-малкото да не изискате да се хвърлят в тези мачове?Батков и Титан вече са получили необходимите обаджания и инструкции как да играят в Пловдив и хиииич не чакайте лесни мачове да не говорим за 6 точки,най-много да вземете 1 с оглед на класите в отборите.А Локо Сф?Единствено мога да кажа-ако тряабва Локо Пд да вземе 4-тото място-НЕКА да го вземе,само да не е там този селско-пенсионерски отбор Локо Сф,който цяла пролет бие дузпи,цяла пролет ВСЕКИ го мачка - Пирин ли не беше,Калиакра....от стойностни отбори е взел 1 точка след 0:0 и клизми...ако това отборче отиде да представя България в ЕКТ ще е супер-големия срам,не БОРАЦ ЧАЧАК...НЕ,идва ЛА ВАЛЕТА.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ShooterMan, публика 50 към 1 може да е било като играехте вие с тях на финала
Ясно е, че ще са повече и че са по-добра форма, но това е финал и нищо не е решено, това че всеки ни отписва ни помага повече отколкото може да си представиш
В много странни схеми си се вкарал пич, собствениците на ЦСКА и Левски толкова са зависими от ТИМ, че взехте от тях 3 точки от 12 възможни и червените ви отстраниха за Купата
Аз пък ти гарантирам, че Локо (Пд) ще вземе поне 4 точки от Левски и ЦСКА вкъщи - срещу първите заради случая "Карвальо", ЦСКА пък едва ли ще се напрягат особено 4 дни преди финала с нас
Така че всичките ти схеми увисват във въздуха, единствено съм съгласен, че е по-добре да са Локо (Пд) или вие, отколкото Локо (Сф) 
В много странни схеми си се вкарал пич, собствениците на ЦСКА и Левски толкова са зависими от ТИМ, че взехте от тях 3 точки от 12 възможни и червените ви отстраниха за Купата

-
ShooterMan
- Контакти:
Абе човек,аз ти говоря,че той им дължи нямалко пари ти ми говориш за някакъв си Карвальо...Отиват там и ще си съдерат фъча(говоря за Левски),а ЦСКА-не знам,може и да направят равен.А относно Финала-да Финал е,ЦСКА е играл много такива,вие-не,все пак направете добър мач,но шансовете ви за мене са под 5% категорично.ЦСКА мачка наред с 3 и нагоре,вие падате от Видима-Раковски,ами както и да го гледаш и игровата ви форма е на ниво Б група,какво да се лъжем сега?Пирин ви смля на 1/2 финала на ваш терен,още там в този мач с огромен уж залог и ваша игра на 100% ми стана ясно,че ЦСКА ги чака нетежък Финал.
ПС:Ако не си забелязъл през ерата ТИМ Черно Море НЕ взема уредени мачове,Черно Море НЕ участва в уредени мачове,Черно Море ВИНАГИ играе феърплей.Това,че им дължат пари не значи,че ще участваме в далавери...но съм убеден,че няма да се позволи да бъдат екскурзианти в Пловдив на наш гръб при това положение.Особено Батков,който е затънал много в борчове и няма да играе Финал,просто не виждам как ще ходи там на екскурзия...Пък ако бие Литекс има шансове за титла
ПС:Ако не си забелязъл през ерата ТИМ Черно Море НЕ взема уредени мачове,Черно Море НЕ участва в уредени мачове,Черно Море ВИНАГИ играе феърплей.Това,че им дължат пари не значи,че ще участваме в далавери...но съм убеден,че няма да се позволи да бъдат екскурзианти в Пловдив на наш гръб при това положение.Особено Батков,който е затънал много в борчове и няма да играе Финал,просто не виждам как ще ходи там на екскурзия...Пък ако бие Литекс има шансове за титла
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Благодаря много на 14 ноември, който се е поинтересувал от моята скромна особа. Написал съм го това афектиран и ядосан от поредната загуба, може да не вярвам на 100 %, но докато дишам, се надявам, нали така ?
Шуутър, че Левски няма да отиде на екскурзия е така, но не заради вас, ами заради своите си интереси
Нищо не пречи да се надяваш да бият Локото и не е и невъзможно, както и е напълно нормално да стискате палци за ЦСКА. Действително те играят много добре, а ние много зле. Ако ще и 1 % шанс да има, ще се борим докрай за него, но цялото това подценяване и отписване на Славия може да ни е само от полза, както казах. Ще видим 
Шуутър, че Левски няма да отиде на екскурзия е така, но не заради вас, ами заради своите си интереси

-
ShooterMan
- Контакти:
Интереса на Батков е да не ядосва хората на които дължи пари.Поне така си мисля аз,може и да не ги разбирам нещата,може Коко Динев да му е по-скъп и да отидат на екскурзия.Всичко е възможно в този живот,дори и да биете ЦСКА.Честно казано не виждам как ще стискам палци за ЦСКА,наистина ще ми е адски трудно....когато играят Левски и ЦСКА обикновено викам срещу тях който и да им е съперника...Ще ми е трудно наистина,повярвай ми
.Те наистина обаче може да направят екскурзийка до Пловдив,но не забравяй пък последния кръг Черноморец-Локо Пд мача,недей,Митко Събев си заложи 5% от акциите в Петрол АД в банката на ТИМ февруари за пари когато никоя банка не му даваше заем...категорично мисля,че Черноморец както яде бой наред последния кръг живи умрели ще скачат там като за последно...но все пак България е,всичко е възможно,пък Миньор на когото гостуваме не е гаранция,че ще бъде бит,така както бяха екскурзианти на Лаута оня ден,така може да се надървят за нас....Хубавото е,че има интрига,казах,че с този битка за ЕКТ ние си върнахме честта,няма да правим трагедии ако не се класираме при положение,че есента бяхме супер зле.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Така е наистина, абе според мен твърде много ги мислиш кой,къде и какво имал, няма оправия в тоя батак
Между другото, и аз съм така като тебе с Левски и ЦСКА, така че напълно те разбирам, но все пак ако това би помогнало на твоя отбор, ще викаш за тях, няма как 
В момента 4 отбора имат шанс за 4-та евроквота - 3 през първенството и ние чрез Купата, което наистина не се е случвало от доста време
Въпросът е обаче има ли сметка за шефовете и дали си струва според тях - вие или някой от Локомотивите трябва да елиминирате поне 3 съперника мисля, за да стигнете до големите пачки в групите, което не са малки разходи. А и нямате коефицент и ако при първия противник ще сте поставени, то по-нататък ви чака нещо от сорта на ПСВ или Щутгарт. Ако Славия беше така, гаранция че Дебелия щеше да абдикира от борбата за Европа - на него това му се виждат излишни разходи, нарушена подготовка и никакви сигурни приходи ( така разсъждава той - абсолютна глупост
) . В случая обаче, при печелене на Купата отиваме директно в плейофите за влизане в групите - само 2 мача. Естествено, там ще сме непоставени и почти сигурно отпадаме, но можем да се паднем с колос като Ювентус или Ливърпул да речем - това са ти ТВ права, мениджъри на трибуните, зрителски интерес и т.н. При по-поносим жребий дори и може да се мечтае за влизане в групите - 2 млн евро чиста пара. Така че според мен тоя път ще се натегнем яко за Купата, Дебелия е бизнесмен и знае, че тоя път може само да спечели 
В момента 4 отбора имат шанс за 4-та евроквота - 3 през първенството и ние чрез Купата, което наистина не се е случвало от доста време

- paceto
- Контакти:
Clarion написа:runnersa написа:Шегуваш ли се? Естествено, че носителя на Купата започва по-късно! А 4ия дори и да намаже евроучастие покрай купата почти няма да има лятна подготовка защото ще започне ужасно рано!
Четох нещо, че ако Порто син вземе финала с Брага носителя на купата започва чак от плейофите на ЛЕ!А по принцип 3ия почва от 2 кв. кръг или цели 2 кръга по-рано
Така е - Носителя на купата е в по-добра позиция за ЛЕ дори и от втория първенството - ако все още сме 17-ти в ранклистата на УЕФА - носителя на Купата почва от плей-офите (4-ти предварителен кръг), втория почва от 3-ти предварителен кръг, третия - 2-ри предварителен кръг ... два кръга (4 мача посред лято) по-малко би трябвало да изглеждат достатъчно голяма мотивация за ЦСКА да вземе купата!
Носителят на Купата започва от 3-ят кръг на Лига Европа, а не от 4-ят.
Това за Порто ако вземел купата на Лига Европа не съм го чел дали е вярно, но за сега в листата на Уефа отбора носителят на Купата на България си започва от 3-ят предварителен кръг.
За момента има само размества за носителите на купата на страната си в Беларус, Сан Марино и Малта.
До сега носителят от Беларус е започвал от 2-ят кръг, а тази година ще започва от 3-ят.
За другите две страни носителят е започвал от 1-ят кръг, а тази година ще започнат от вторият.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Да, всъщност е моя грешката, действително май че носителят на Купата започва от 3-тия кръг, но все пак е по-добре отколкото да почва във втория
Но с тия разметвания не знам доколко е окончателно това