1.Борносузов (носеше отбора гърба си когато го нямаше Жорката) ще се радвам пак да го видим на "ТИЧА"
2.Г.Илиев за него няма думи той просто е ЕДИН!!!
3.Сашко винаги на висота сърцето на отбраната
4.Адемар Жуниор Таварес изнесе много силни мачове и вкара много важни попадения.
5.Илко пиргов него го слагам последен понеже спаси много голове, но и получи много такива след собствени грешки.
Откритията: Денчев и Ратников
Очаквания: Денчев и румбата да получават шансове за изява а Ратников да си оправи режима!!!
Разочарованията:
1.Ръководството!!!
2.Велизар Попов!!!
3.МАРИО ЖАРДЕЛ някога беше... сега нестава
Най-добър футболист на Черно море за 2010 г.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Най-добър футболист на Черно море за 2010 г.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
1.Ж.Илиев
2.Александров-15
3.Д.Димов
4.Адемар
5.Ратников
Разочарования :
1.В.Попов
2.Г.Божилов
3.Д.Атанасов
4.Д.Петков
5.М.Жардел
2.Александров-15
3.Д.Димов
4.Адемар
5.Ратников
Разочарования :
1.В.Попов
2.Г.Божилов
3.Д.Атанасов
4.Д.Петков
5.М.Жардел
1. Сашко - нямаме по-постоянен и дисциплиниран играч от него, може да е пример за подражание (във всичко свързано с футбола) на всички в отбора въпреки младостта си
2. Димов - очертаващ се лидер в отбора (просто ролята му на терена е по-предразполагаща за това в сравнение със Сашко), има какво да подобри следващата година в изнасянето на топката и пасовете на къси разстояния
3. Борносузов - просто стабилен, ако беше играл цяла година - щеше да е преди Димов
4. Юруков - въпреки напускането и слабата форма напоследък - все пак гласуваме за Най-добър футболист ... а той е един от най-добрите футболисти играли на Тича напоследък
5. Адемар - когато е на правилното място в схемата ...
Разочарования:
Божилов - може би е добре Генов да изгледа последните мачове на Барса - как играят без такова типично дРЪво забито напред и да го махне за няколко мача
Дани Г - един от футболистите ни, който много харесвам като стил на игра, но направо не знам какво му става тази година ...
Дончо - очаквах повече от него
2. Димов - очертаващ се лидер в отбора (просто ролята му на терена е по-предразполагаща за това в сравнение със Сашко), има какво да подобри следващата година в изнасянето на топката и пасовете на къси разстояния
3. Борносузов - просто стабилен, ако беше играл цяла година - щеше да е преди Димов
4. Юруков - въпреки напускането и слабата форма напоследък - все пак гласуваме за Най-добър футболист ... а той е един от най-добрите футболисти играли на Тича напоследък
5. Адемар - когато е на правилното място в схемата ...

Разочарования:
Божилов - може би е добре Генов да изгледа последните мачове на Барса - как играят без такова типично дРЪво забито напред и да го махне за няколко мача
Дани Г - един от футболистите ни, който много харесвам като стил на игра, но направо не знам какво му става тази година ...
Дончо - очаквах повече от него
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Най-добър футболист:
1. Шерифа
2. Димов
3. няма
Отвратен съм от:
1. Ръководството
2. ТИМ
3. Велизар Попов
1. Шерифа
2. Димов
3. няма
Отвратен съм от:
1. Ръководството
2. ТИМ
3. Велизар Попов
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
1.Александър Александров (Шерифа)-най-стабилния в защитата на моряците и българското първенство.
2. Димов - Бъдещия капитан на отбора с условието,че не излезе някъде в чужбина което не е лошо за него.Прави грешки,но и това го има в футбола.
3.Жоро Илиев - Въпреки контузиите му имаше решителни голове.Един от най-големите в Черно море.
4.Борносузов-Борбен и много опитен футболист.Нищо против да го видя пак при моряците.
5. Илко Пиргов-Добър вратар и въпреки,че е на вратата има много хъс в него това някой път му прави лоша услуга.
Откритие:Ратников и Румен Николов-успехи и много голове за моряците.
Разочарования:
Дончо Атанасов-До момента не съм видял силен мач за моряците,изключения може би мача с Пирин.
Сашо Беройския-Играта му е на приливи и отливи.Дано да играе по-дисциплинирано и влага повече разум в играта си.
Дани Георгиев-Имаше силни мачове преди,сега много далече от истината.
2. Димов - Бъдещия капитан на отбора с условието,че не излезе някъде в чужбина което не е лошо за него.Прави грешки,но и това го има в футбола.
3.Жоро Илиев - Въпреки контузиите му имаше решителни голове.Един от най-големите в Черно море.
4.Борносузов-Борбен и много опитен футболист.Нищо против да го видя пак при моряците.
5. Илко Пиргов-Добър вратар и въпреки,че е на вратата има много хъс в него това някой път му прави лоша услуга.
Откритие:Ратников и Румен Николов-успехи и много голове за моряците.
Разочарования:
Дончо Атанасов-До момента не съм видял силен мач за моряците,изключения може би мача с Пирин.
Сашо Беройския-Играта му е на приливи и отливи.Дано да играе по-дисциплинирано и влага повече разум в играта си.
Дани Георгиев-Имаше силни мачове преди,сега много далече от истината.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Издънката Адемар призна слаба игра
Защитникът на Черно море Адемар Жуниор бе доста критичен към себе си за представянето му през есенния полусезон.
- Направих крачка назад в кариерата си в България и като цяло не бях полезен на Черно море. Нямам обяснение защо се получи така. Подготвих се добре през лятото и играя на пост, където ми е силата. Напролет обаче се надявам, че ще си върна топформата - каза Адемар.
Бразилецът смята, че на варненци им липсвало постоянство в играта, както и късмет.
- При всички случаи не играхме това, което можем. Не искам да се оправдавам, но нямахме и никакво спортно щастие. На чужд терен пък точките са си малко, а без такива не можеш да си в топ 4. Сега, като си помисля, заслужавахме да бием ЦСКА или поне да не загубим. Заслужавахме и да вземем точка от Левски у дома и още 2 в Стара Загора - допълни Адемар.
Защитникът на Черно море Адемар Жуниор бе доста критичен към себе си за представянето му през есенния полусезон.
- Направих крачка назад в кариерата си в България и като цяло не бях полезен на Черно море. Нямам обяснение защо се получи така. Подготвих се добре през лятото и играя на пост, където ми е силата. Напролет обаче се надявам, че ще си върна топформата - каза Адемар.
Бразилецът смята, че на варненци им липсвало постоянство в играта, както и късмет.
- При всички случаи не играхме това, което можем. Не искам да се оправдавам, но нямахме и никакво спортно щастие. На чужд терен пък точките са си малко, а без такива не можеш да си в топ 4. Сега, като си помисля, заслужавахме да бием ЦСКА или поне да не загубим. Заслужавахме и да вземем точка от Левски у дома и още 2 в Стара Загора - допълни Адемар.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
1.Александър Александров (Шерифа)
2.Дани Димов
3.Жоро Илиев
4.Борносузов
Изключително добро впечатление от:
1.Ратников
2.Румен Николов
3.Адемар(на правилното място)
2.Дани Димов
3.Жоро Илиев
4.Борносузов
Изключително добро впечатление от:
1.Ратников
2.Румен Николов
3.Адемар(на правилното място)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Ако може да послужи за ориентир на гласуващите - това е активът на футболистите, играли в Черно море през календарната 2010 г. За "А" група и Купата на България.
Даниел Димов - 30 мача, 3 гола
Илко Пиргов - 29 мача
Танко Дяков - 29 мача, 2 гола
Александър Александров - 28 мача
Георги Божилов - 28 мача, 4 гола
Сашо Александров - 27 мача, 1 гол
Адемар Жуниор - 25 мача, 6 гола
Йордан Юруков - 23 мача, 3 гола
Даниел Георгиев - 20 мача, 1 гол
Ели Маркес - 19 мача
Радослав Бачев - 17 мача
Румен Николов - 17 мача, 2 гола
Георги Илиев - 15 мача, 3 гола
Тодор Колев - 14 мача
Марко Тиаго - 14 мача, 2 гола
Атанас Борносузов - 12 мача
Даниил Ратников - 12 мача, 3 гола
Станислав Стоянов - 12 мача
Дончо Атанасов - 12 мача, 1 гол
Николай Домакинов - 10 мача
Димитър Петков - 9 мача
Марио Жардел - 8 мача, 1 гол
Герасим Заков - 7 мача, 1 гол
Михаил Лазаров - 7 мача
Мамуту Кулибали - 5 мача
Петър Денчев - 3 мача
Георги Аврамов - 3 мача
Мирослав Будинов - 3 мача
Карамфил Илчев - 1 мач
Камен Трифонов - 1 мач
Дилян Георгиев - 1 мач
Илиян Капитанов - 1 мач
Красен Костов - 1 мач
Даниел Димов - 30 мача, 3 гола
Илко Пиргов - 29 мача
Танко Дяков - 29 мача, 2 гола
Александър Александров - 28 мача
Георги Божилов - 28 мача, 4 гола
Сашо Александров - 27 мача, 1 гол
Адемар Жуниор - 25 мача, 6 гола
Йордан Юруков - 23 мача, 3 гола
Даниел Георгиев - 20 мача, 1 гол
Ели Маркес - 19 мача
Радослав Бачев - 17 мача
Румен Николов - 17 мача, 2 гола
Георги Илиев - 15 мача, 3 гола
Тодор Колев - 14 мача
Марко Тиаго - 14 мача, 2 гола
Атанас Борносузов - 12 мача
Даниил Ратников - 12 мача, 3 гола
Станислав Стоянов - 12 мача
Дончо Атанасов - 12 мача, 1 гол
Николай Домакинов - 10 мача
Димитър Петков - 9 мача
Марио Жардел - 8 мача, 1 гол
Герасим Заков - 7 мача, 1 гол
Михаил Лазаров - 7 мача
Мамуту Кулибали - 5 мача
Петър Денчев - 3 мача
Георги Аврамов - 3 мача
Мирослав Будинов - 3 мача
Карамфил Илчев - 1 мач
Камен Трифонов - 1 мач
Дилян Георгиев - 1 мач
Илиян Капитанов - 1 мач
Красен Костов - 1 мач
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
/Борис Дрангов/
Петицата ми е:
1. Александър Александров
2. Даниел Димов
3. Адемар Жуниор
4. Танко Дяков
5. Илко Пиргов
1. Александър Александров
2. Даниел Димов
3. Адемар Жуниор
4. Танко Дяков
5. Илко Пиргов
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
/Борис Дрангов/
-
- Контакти:
smallmouse написа:Veso1913 написа:Едни такива по специални цигарки,на които слагат бандерол само в Холандия.
Има такава легенда сред феновете наистина.След едно сериозно успиване на Ратника Марин Маринов и мениджара му отишли у тях и уж намерили такава цигара.Аз искам да кажа ,че това не е истина и ако са намерили някаква цигара е била обикновена.За не малкото време което сме прекарали заедно никога не е пушил трева и сам ми е разправял тази история.Момчето просто има много особен характер -отнесен е доста,неблагодарен е и сега след като започна да играе титуляр доста се наду и забрави хората,които се раздаваха за него.Странният му характер кара някои да смятат ,че злоупотребява със подобен вид субстанции.Това ,обаче не е истина.
Причините за лошата му форма е нещо типично за руснаците-вечер ,когато стола не работи яде руски пелмени,теста и макарони,храна която не поддържа добрата спортна форма.Също и сериозни количества бира и цигари.Започва от 1 бутилка от 2 литра и половина от кварталния магазин и стига до 2.Цигарите започват от 1 кутия Mallboro. Също и жените.Постоянно лъже различни момичета,които намира от facebook и от баровете.Обикновено ги баламосва по две едновременно,докато не се усетят .неговата страст е не секса,а лъжите.След,което си губи телефона,за да не могат да го откриват.И се забавлява като се крие.За 10 месеца си изгуби телефона 8 пъти.Тъй като нямаше телефон след 2 сериозни успивания се наложи М.Маринов лично да му хлопа на врата,за да го събуди към обяд.В момента например само в БГ има цели 2 сериозни приятелки,като с едната дори се е обвързал в facebook.
Чудех се дали да ви казвам това,след като го хвалих толкова когато не играеше и плюех Велизар.Съжалявам,ако съм подвел някого.Това беше причината да не играе.Много ми се искаше да играе,тъй като смятах че е във временна криза и затова искарвах Велизар виновен.Също така се връзвах на приказките му ,че други от отбора например Домакинов му пречили да играе и го тормозили.Ако го е тормозил в което, се съмнявам е постъпил правилно, защото за разлика от него последния поне е мъж.Извинявам се още веднъж ,ако съм засегнал някого.Може да е виртуозен футболист,но като човек е 1жадно за бира прасе.И все пак нас не ни интерисува колко пие, пуши и колко жени баламосва. Казвам ви го,за да не възлагате големи надежди на него.Много е възможно той да ни разочарова.Надявам,се че след празниците ще сепоправи .Всичко хубаво му желая, и успех при нас.