Открито писмо на Национален фенклуб Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Открито писмо на Национален фенклуб Черно море

Мнениеот garfild8 » 23 сеп 2010 14:03

deepblue1963 написа:
garfild8 написа:Не ви ли омръзна бе,левскари?Как може да си мислите,ЧЕ ЩЕ ПРИЕМЕМ вашето мнение,за мача? :o Все едно,да ме убеждавате,че слънцето утре ще изгрее през ноща.Не ви ли писна?Стига сте ревали.Няма дузпа,Н.Й. си изпълни поръчката и толкова.АЙДЕ СЕГА МЕ УБЕДЕТЕ,ЧЕ СТЕ БИЛИ ФЕНОМЕНАЛНИ.Не само в понеделник,ами изобщо.Аман. ;)

Ако Йорданов изпълняваше "поръчка",много по-лесно щеше да му е да изгони(с абсолютно основание) 1-2 футболисти на Ч.море и никой нямаше да му каже "бръм"!Изобщо нямаше да се стига до това:Имаше-нямаше".

Кога да ги изгони?След дузпата ли,когато ако някой от ЧМ,му бе бръкнал в гърлото,пак нямаше да е изгонен,защото палячото Н.Й. е гузен.Вярно понякога играем на ръба на твърдата игра,ама след такова решение,какво очакваш?
И престанете да ни убеждавате,ЧЕ ВИЕ СТЕ СВЕТЦИ,А ЧЕРНО МОРЕ Е НАЙ-ЛОШОТО И ГАДНО НЕЩО В БГ ФУТБОЛА.Вие си мислете,че сте в правото си,ама знайте,ЧЕ НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С ВАС. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 23 сеп 2010 14:12

И преди и сега Лески значи съдия , нищо ново под слънцето , затова не виждам и смисъл от декларацията , кой ще и обърне внимание нито перуката , нито НС-Раев наистина няма смисъл .
А сега за Гарата , ами тоя , ако му се вържат лактите не може да мине човек досущ като шефа си , за разлика от него има поне бързина и малко повече техника ,но си е същия прехвален .
А Минев не заслужаваше ли картон , а Тасевски ?
Дай боже Спортинг да ви приземят щото много си повярвахте , когато вас ви ощетят сменяте комисии , а когато ощетят другите те трябва да си мълчат да ви имам желязната логика.
Да нямаше дузпа , да имаше фал преди гола ви да съдията повлия на мача , да второто полувреме играхте в глуха защита и дузпата реши мача , да Минев и Дембеле бяха за картони , а малкия негър и кривия не са контузени

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 17:15

garfild8 написа:
deepblue1963 написа:
garfild8 написа:Не ви ли омръзна бе,левскари?Как може да си мислите,ЧЕ ЩЕ ПРИЕМЕМ вашето мнение,за мача? :o Все едно,да ме убеждавате,че слънцето утре ще изгрее през ноща.Не ви ли писна?Стига сте ревали.Няма дузпа,Н.Й. си изпълни поръчката и толкова.АЙДЕ СЕГА МЕ УБЕДЕТЕ,ЧЕ СТЕ БИЛИ ФЕНОМЕНАЛНИ.Не само в понеделник,ами изобщо.Аман. ;)

Ако Йорданов изпълняваше "поръчка",много по-лесно щеше да му е да изгони(с абсолютно основание) 1-2 футболисти на Ч.море и никой нямаше да му каже "бръм"!Изобщо нямаше да се стига до това:Имаше-нямаше".

Кога да ги изгони?След дузпата ли,когато ако някой от ЧМ,му бе бръкнал в гърлото,пак нямаше да е изгонен,защото палячото Н.Й. е гузен.Вярно понякога играем на ръба на твърдата игра,ама след такова решение,какво очакваш?
И престанете да ни убеждавате,ЧЕ ВИЕ СТЕ СВЕТЦИ,А ЧЕРНО МОРЕ Е НАЙ-ЛОШОТО И ГАДНО НЕЩО В БГ ФУТБОЛА.Вие си мислете,че сте в правото си,ама знайте,ЧЕ НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ С ВАС. ;)

"Кога да ги изгони?След дузпата ли,..."
Още първото полувреме!Ако някой иска да "бута" отбор има по-фини начини от това да си измисля дузпа.Особено срещу "рендетата" от Ч.море.Всяко "влизане" с бутоните-ЖК,червените идват от само себе си!За "влизане" като това на Илиев,Джо Коул получи директен ЧК.
"Вярно понякога играем на ръба на твърдата игра,ама след такова решение,какво очакваш?"
Вие ръба го преминахте още с първия съдийски сигнал.
Оревахте орталъка,а никой не се запита при 1-я и при 2-я гол къде беше Пиргов?Носа си ли чоплеше?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 17:49

Apostola написа:[offtopic]Морски, приятелче, разбирам те вътрешно какво ти е и положението ти на модератор също, но не виждам причина да триеш толкова много коментари и то все такива, които не са ти по вкуса, включително и моя! Все пак си има свобода на словото. Пожелавам ти по-безпристрастна работа и понасяй и критиката, както и хубавите думи. Ако пък не си ги изтрил ти, моите предварителни извинения ;)[/offtopic]

Пич, на мен ми е много лесно да ви избанирам всички и моряци и левскари понеже беше пълна с обиди темата... Ама не е това анчина- ти какво намираш з анорнмално- да не се изтрие мнение което не казва нищо по темата ли? И е пълно със закани и обиди? Айде сега, нека не четем еванглеието като дявола ;) Иначе, ако тези неща, които ги мислиш за удобното и неудобното бяха истина да съм изтрил и по-горните мнения ;) Когато пишете поп правилата и не спамите и се уважавате един друг- мненията седят... В противен случаи трия, ако и това не помага- банирам!
Аз критиката се стремя да я понасям, но форума тези 4 дена стана ужасяващо място- левскарите не се спряхте съвс заяжданиците- нашите пък отговасрят и не остават длъжни...
темата е за писмото от НФК Черно Море и всеки може д апише по точно тази тема, а не коментари от сорта на "какъв е този национален фенклуб бе" или тея пък откога ги има! Надявам се се разбрахме...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 17:55

BG-BateGoyko написа:Тъй като по-горе фена на Черно море се опитва да прогнозира какъв би бил развоя, ако съдията свирел като във висшата лига, то и аз ще направя моята! Тя се изчерпва само с1 точка:
1. Два бързи червени картона на дърварите и от там нататък моряците ще видят центъра само след всеки гол. Нямаше да има наказателни удари за които да реват и да бъдат ощетени. Ето това е истината. А за картон на Гара Дембеле си мисля че дори в англия няма съдия който да даде жълт картон при първото нарушение на играча в един мач, освен ако наистина не е много грубо. Със същата тая логика за евентуален по-ранен картон на Дембеле, то за да бъдем максимално безпристрастни трябваше да има един камион картони на дърварите до тогава. Така че стига с тоя мач, декларации и вой до небесата. Мачът мина, и единственият който загуби нещо е Левски заради контузии на важни играчи. На никой няма да му липсва нито неуспеха на Черно Море, нито "страхотният" им футбол.

Това си е твое мнение нашето е друго! Както вие имахте право да излизате с декларации 2 месеца след мача зимата, така и ние... Живеем в демократична държава и най-малйм вие може да акзвате какво да правят хората и какво не! Иначе за дърварите като ще говорим да поговорим малко и за вашите дървари или за тях не може... Ти изложи своето мнение- сега е мой ред.. Казваш за каротни само за наши играчи, така ли? Ами Бензукан, ами Милиев или те играха супер чисто.... Това на Дембеле, ако не е картон не знам кое трябваше да е.... А последноо ти изречение си е твое мнение, както препдолагам на нашите фенове няма да им пука за вашия рев за контузени играчи ;) Какво им пука на феновете на Черно Море, че Жо и Кривия са контузени( за 1 мач смятай колко "тежки контузии")? Всеки си гледа неговия отбор и така трябва да е!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 17:59

bigbonusprize написа:
djikata написа:Първо искам да отговоря на пича с въпросите. Да, нямаше дузпа, съдиите сами си го казаха или ти разбираш повече от тях. Много мои приятели левскари казаха същото. Да, съдията подпря левски, заради дузпата, ръката преди втория гол и т.н. Да съдията се опита да компенсира след измислената дузпа с измислени тъчове, няколко фала и несанкционирането на наши играчи.

Второ. Вие ми говорите за вашите контузени играчи. А ние според вас нямаме ли? Нищо не казвате за разбитата глава на Дани Г. Миналата година, след опита за убийства на Рабех, контузията за няколко месеца на Божилов, защо не ги коментирате? Значи, когато вие контузвате, не сте брадвари (ей тука едва издържам да не напиша някоя псувня)?

Трето. Миналата година помните, отменения гол, а не помните гола от засада на зетя? Не помните до 30 мин. на герена, 2 дузпи и чк. Не помните 2те дузпи след 90 мин. Или, когато сте подпряни, всичко се забравя, а когато не, се помни?

Четвърто. [offtopic]Когато някой коментира стадиона ни, първо да отиде там на живо, както и на повечето стадиони в България и тогава да коментира. Телевизионни фенчета, по-добре да не изказват.[/offtopic]

Направо нямам думи. Говорим за конкретен мач, а ти ми говориш за 10 други... За разбитата глава изгониха оня каун нали? А от вашите кой изгониха за контузиите на Жо, Гара и Кривия?

Гара пък кога е бил конрузен в мача? И кого от евашиуте са изгонили, че аз ЧК в мача не видях? Дани Георгиев напусна игра за 4 минути след като един син го оперира! Или вие това не го видяхте или и да сте го видяли то не с екоментира понеже е фал върху наш играч?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 23 сеп 2010 18:01

СВОБОДЕН написа:
djikata написа: Да, нямаше дузпа, съдиите сами си го казаха или ти разбираш повече от тях.
Не съдиите, а конкретно в лично качество шефът на съдийската комисия кам БФС Коце Костадинов. Но същия сякаш като по правило е поредния на този пост който не разбира от съдийство. Но това е проблем на БФС. Този същия си подаде оставка заради мача ЦСКА-Литекс, а после остана на поста. Когато се подава оставка това означава, аз повече няма да бъда на този пост, а не да чакам някой да ми я приеме. С този акт на оставка ама оставам, Коце Костадинов съвсем олекна и неговото менине няма особенна тежест. Щом е казал нещо, то най вероятно е точно обратното.

Пич дай да гледаме реално, ако беше казал, че има друзпа съвсем други приказки щяхте да говяорите! За това ме вбесявате постояно! Гледайте реално да му се невиди!

orkata8106
Контакти:

Мнениеот orkata8106 » 23 сеп 2010 18:13

Хубаво е, че се пишат такива писма, лошото е, че няма кой да ги чете :( ..... освен посетителите в този сайт ( и още 1-2 такива )
ПП: нямате ли си теми ве ''сини'' момчета,..пишете си във вашият форум,..или ви е по-хубаво тука?!! :)))

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 23 сеп 2010 23:18

От левскари по кьорави и нагли няма.Жо сме го били контузили!!!???Малкото негро АБСОЛЮТНО САМ стартира за една топка и разтегна.Около него нямаше нито един моряк в радиус 5-6 метра.А кривото свърши въздуха и се направи на куц.Ако тези двамата играят следващият кръг какво ще коментирате?Че имате медицински светила в отбора си ли?А нашите играчи след контузиии от вашите дървета не играха по няколко месеца.Хубаво премисляйте какви ги говорите и тогава се включвайте с малоумни постове.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 23:25

Green Beast написа:От левскари по кьорави и нагли няма.Жо сме го били контузили!!!???Малкото негро АБСОЛЮТНО САМ стартира за една топка и разтегна.Около него нямаше нито един моряк в радиус 5-6 метра.А кривото свърши въздуха и се направи на куц.Ако тези двамата играят следващият кръг какво ще коментирате?Че имате медицински светила в отбора си ли?А нашите играчи след контузиии от вашите дървета не играха по няколко месеца.Хубаво премисляйте какви ги говорите и тогава се включвайте с малоумни постове.

"Ако тези двамата играят следващият кръг какво ще коментирате?"
Ми като гледам-няма да играят в следващия кръг!А сега,де!Какво ще коментираме сега?Не съм чул да имате контузени от мача с Левски.Не видях и някой да бъде сменен поради контузия...Или греша?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”