Живи и здрави!
Иначе Наката имаше качества, но тези негови удари ме вбесяваха- от 100 един влизаше!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Popeye написа:boys85 написа:зеления написа:Аз пък искам да да използвам темата "знаете ли за това" за да коментирам не децата, а да цитирам думите на любимия за мнозина Борносузов: "Щом обаче ми звънна Гонзо, не съм мислил много. На Левски не се отказва, ако ще отборът да е на 11-о място." ( 7 дни спорт ).
Голяма любов към Черно море, голямо нещо! Плюхме, сра**е Кривия, но човека си имаше достойнството непрекъснато да демонстрира любовта си към гове****, пардон Левски, което не му попречи разбира се да вдигне нивото на моряците на такива висини каквито не вярвам някой от форума да помни преди това. Да, ама когато човек има дупце на всеослушание да заявява пристрастията си разбира се е залят с помия, а онзи другия, който подмолно си действа получава ръкопляскания. Егати правдата.
Лично аз съм щастлив, че Борносузов вече не е част от моряците. Имаме половин дузина играчи за неговия пост. Момчета, които наистина носят Черно море в сърцето си, а пък новите попълнения са достатъчно млади за да попият тази любов ако искат.
А това интервю прочете ли го?
http://www.7sport.net/archive7ds/2010/0 ... 760_11.htm
А този абзац?Аз си имах отбор, играех за него и проблемът ми не беше Левски, а това, че Черно море този път не успя да се класира за Европа. Искам за кой ли път да се извиня на варненските фенове за това, както и да им благодаря за времето, прекарано заедно. Имах притеснения как ще ме посрещнат, когато сложа капитанската лента на отбор като Черно море, но те наистина ме изненадаха приятно. Не само мен, но и отбора въобще. Показаха, че един провал в турнира за купата не може да ги откаже от любовта им към клуба. Сигурен съм, че варненци, както и Левски, следващия сезон ще се вдигнат и ще си върнат загубените позиции.
Айде върви да плачеш за онова кривото...
ох добре , че ти му го каза ,щото като им/на него и на морския/ кажа аз нещо и веднага ставам най черния ,радвам се че има още фенове като теб , були , весо и стрелеца значи все още има светлина в тунела резпект
от кога го дъвча и аз този проблем ама не, зеления,морския и .... имаше още един ама му забравих ника дотолкова са лапнали плувката че да даже ме докладваха на ония от горе и си получих бана.днес ще спя спокойно !!!
ЧерноМореВарна написа:Проблема е, че вместо да си изразите мнението и да се аргументирате, тръгвате към спорове и мерене на пишки. Но това го отдавам на крехката ви възраст
ЧерноМореВарна написа:Попайо, не цитирам персони. Но впечатленията ги имам.
Щом наричаш някого "тъп", то следователно се имаш за по-"умен" от него,
а междуличностните сравнения във връзка с умствения ви багаж, са си чиста проба "мерене на ...", нали се сещаш.
Не знам за теб, нищо чудно да се познаваме лично, но за това тънкообидното момче, gam... как беше, знам, че е на 15, Морския на 21 май..Теб се колебая при кои да те сложа![]()
Де да знам, уважавайте се повече, моряци сте, толкова ли е трудно.
gambara написа:ЧерноМореВарна написа:Попайо, не цитирам персони. Но впечатленията ги имам.
а междуличностните сравнения във връзка с умствения ви багаж, са си чиста проба "мерене на ...", нали се сещаш.
Не знам за теб, нищо чудно да се познаваме лично, но за това тънкообидното момче, gam... как беше, знам, че е на 15, Морския на 21 май..Теб се колебая при кои да те сложа![]()
хахаххаха на колко съм.....
и от къде знаеш да не бяхме в една група в яслата
мале колко ще се кьорите ако ме видите......хахаххаха,и благодаря за подкрепата на свястната част от съфорумците/по голямата разбира се е тя./
П.С. и къде каза ще е Месията на 21 май))))))))))0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cristely написа:gambara написа:ЧерноМореВарна написа:Попайо, не цитирам персони. Но впечатленията ги имам.
хахаххаха на колко съм.....
и от къде знаеш да не бяхме в една група в яслата
мале колко ще се кьорите ако ме видите......хахаххаха,и благодаря за подкрепата на свястната част от съфорумците/по голямата разбира се е тя./
П.С. и къде каза ще е Месията на 21 май))))))))))0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gamabara, много смешно. Като няма човек първите 7 и на 50 си е същия... Това, което правите в момента в тази тема е да се заяждате и да си мерите... самочувствието. Морския, и той постоянно подскача, хем си знае!
Не сме длъжни да ви търпим заяжданиците. Моля, решавайте си проблемите на лична!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост