първото ни ново попълнение :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: първото ни ново попълнение :)
Лимасолския отговаря на това корто са видели на Тича.С една дума-ГИГАНТ!Винаги съм харесвал ръстовите отбори и за моя радост Черно море се превърна в такъв отбор.Жалко обаче за Наката.
За да вземат тези двамата -бразилеца и негрото,значи Танка най-вероятно ще има нова позиция-на мястото на Наката.В центъра Сашо, бразилеца и Домакина.Само трябва да вземат халфове на всяка цена.Няма алтернатива на Димов и на втория халф ако е Танко.Освен ако негрото не го вземат за опорен.На Жоро също няма заместник.Лявата зона с Дончо и Адемар стана бетон.Бека да си стои отзад и ще сме ОК.Вече виждам скороста с която ще играем по крилата.В дясно или Румбата,или Тошко.Може и Дани Г.Май ще си дойдат нещата на място.Вече трети бероец в отбора и все момчета с хъс.Ще искат да се докажат,макар че на Боян ще му е много трудно.Пиргов просто е сериозна класа.Фил го разбра първи.Дончо почти няма да има проблеми с борбата за титулярно място,поне докато Божилов е контузен.Адемар ще играе втори нападател с Данчо.А после в зависимост от противника ще се въртят двамата.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Да, аз също като преглеждах Тиаговците останах на мнение, че е той
А иначе отговаря и на описанието, че е играл в Европа и както каза Весо - гигант ! А колкото до Карамфил, много ми е жалко за него, един мач с Ботев, една грешка на Кулибали, един нужен червен картон и всичко бе дотам за него, уникален малшанс! Един познат ми каза, че той самият е признал класата на Илко, която е безспорна и затова си търси нов отбор, където да играе редовно...Дано да вземем и добър ляв бек и нападател и ако няма други продажби си мисля, че отбора става добър. Не знам защо, но от това, което чета си мисля, че Илиан може и да се върне тук, съмнителна ми е работата, че Дончо чака дали Илиан остава в Берое, да не би другата опция за Илиан да е при нас? Някой на моето мнение?
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
-
irko_petkov
- Контакти:
Момчета има една дистнация още от зимата и тя е в посока от Берое към Морето и аз си мисля и ще съм много радостен ако именно конструктора на новия облик на Чено море в последните години се върне на ТИЧА. Мисля че ще го посрещнем с големи амбиции и аз си мисля ,че замисъла на ТИМ е точно такъв.Само един тренер има със зелено сърце и това е Илиан, но не трябва да позволяваме да го псуват някои изроди под козирката 
А дали Илиан ще иска да е наш тренер? Това питали ли сте се ?
За левия бек се не бойте.идва бразилец за който казват,че е голям на ръст,бърз на скорост и по-добър от Периш и Вагнер(по фланга......в случая от ляво)Знамм,че сме го чували и друг път,но сега го знам от вътрешен човек който познава таланта от самолета,преди да го е видял по екип.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
filev написа:За левия бек се не бойте.идва бразилец за който казват,че е голям на ръст,бърз на скорост и по-добър от Периш и Вагнер(по фланга......в случая от ляво)Знамм,че сме го чували и друг път,но сега го знам от вътрешен човек който познава таланта от самолета,преди да го е видял по екип.
Туй сериозно ли, или се базикаш... иначе като се замисля, ако всичките тези трансфери дето се чуват напоследък станат факт.... то може би наистина подготвяме да станем шампиони 2013 година за 100 годишнината, пък защо не и по-рано. Ама ако се сетят и стадиона да оправят ще е добре

ogrizko написа:filev написа:За левия бек се не бойте.идва бразилец за който казват,че е голям на ръст,бърз на скорост и по-добър от Периш и Вагнер(по фланга......в случая от ляво)Знамм,че сме го чували и друг път,но сега го знам от вътрешен човек който познава таланта от самолета,преди да го е видял по екип.
Туй сериозно ли, или се базикаш... иначе като се замисля, ако всичките тези трансфери дето се чуват напоследък станат факт.... то може би наистина подготвяме да станем шампиони 2013 година за 100 годишнината, пък защо не и по-рано. Ама ако се сетят и стадиона да оправят ще е добре
Чух го от човек от клуба.Не е човек който пуска кьорфишеци така,че се надявам да е сериозно.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"
Не знам,но в трансфермаркета бразилеца е обявен само и единствено като ЦЕНТРАЛЕН защитник.А и 194см за бек???Малко звучи нелогично.Може и да е бърз,но със сигурност няма да е повратлив и някое крило-шило ще го прави за смях.
Днес пише относно лечението на Миро.Започнал да ходи нормално???А в края на месеца ще ходи в Барселона на лекар,за да видят какво му е състоянието.Днес ще запаля една свещ за негово здраве.Това момче направо го объркаха лекарите.Уж специалисти,а резултата-до сега 1 година извън игра.
Veso1913 написа:Днес пише относно лечението на Миро.Започнал да ходи нормално???А в края на месеца ще ходи в Барселона на лекар,за да видят какво му е състоянието.Днес ще запаля една свещ за негово здраве.Това момче направо го объркаха лекарите.Уж специалисти,а резултата-до сега 1 година извън игра.
И аз се моля дано всичко да е наред с Миро, че наистина много стана вече!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!