Нов закрит 80% стадион "Тича" по европейските стандарти

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Re: Нов закрит 80% стадион "Тича" по европейските стандарти

Мнениеот Ros3n4o » 22 апр 2010 21:19

Thomson написа:Нали около Аспарухов мост се изгражда нова и модерна спортна зала. Може да е именно с тази цел - да се преместят тези до Тича и да се освободи място за реконструкция на стадиона.

Мне... Няма да е около аспаруховия мост, а реконстроират стадиона в "Младост"... Ще местят там част от базата :}

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 22 апр 2010 22:20

Чета поредните глупости във форума (как ''Тича'' щял да стане 12 000-20 000 хил. капацитет), и се чудя кога най-после ще разберете, че целият парцел, като площ, на комплекса е прекалено малък.
Стадион Тича може да бъде реконстроиран или на ново построен до макс. 7 500-10 000 седящи места. В момента седалките са към 6 000.
Теренът в момента е маломерен, по къс е с едно 10 метра от нормалната дължина от 105м., на ширина е точно 64м.

ТИЧА винаги ще си остане основно трениновъчен стадион.
И "Тича" и "Владислав", а и след това и "Черно море" са играли на Колодрума а после и на Гагарин.
Ходил съм на мачове на Тича още когато на мястото на зала Владислав имаше терен от згурия за тренировки, такаче знам какво говоря.

ТИМ трябва да кажат какво става със стадион Варна???
Кмета да излезе и и да отговаря, защо не се строи вече 5-та година.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 апр 2010 01:38

greenpeak написа:Чета поредните глупости във форума (как ''Тича'' щял да стане 12 000-20 000 хил. капацитет), и се чудя кога най-после ще разберете, че целият парцел, като площ, на комплекса е прекалено малък.
Стадион Тича може да бъде реконстроиран или на ново построен до макс. 7 500-10 000 седящи места. В момента седалките са към 6 000.
Теренът в момента е маломерен, по къс е с едно 10 метра от нормалната дължина от 105м., на ширина е точно 64м.

И "Тича" и "Владислав", а и след това и "Черно море" са играли на Колодрума а после и на Гагарин.
Ходил съм на мачове на Тича още когато на мястото на зала Владислав имаше терен от згурия за тренировки, такаче знам какво говоря.

Теренът го оправиха още преди 2-3 години, тогава местиха гредите назад, разширяваха го, така че според мен е с нормални размери, просто така ти изглежда и се създава илюзия, че е по-малък от другите, защото почти няма писта, но теренът е най-малкия проблем, ако трябва още малко ще го разширят, има накъде, а за Тича се говори отдавна, че се замисля реконстрокция и да бъде приведен във вид отговарящ поне на изискванията за мачове в ЕКТ, да не би стадионът в Ловеч да е някакво супер съоражение - 5000 седящи места, една къщичка за ложа и вип места, 4 лампи, и играят домакинските си мачове в Европа там, дори летище няма в Ловеч, не се иска много, поне да не ходим до Бургас, да си играем във Варна, пък после нека си построят и стадион Варна, където засега уж имало някакви проблеми с проекта
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 23 апр 2010 08:49

greenpeak написа:Чета поредните глупости във форума (как ''Тича'' щял да стане 12 000-20 000 хил. капацитет), и се чудя кога най-после ще разберете, че целият парцел, като площ, на комплекса е прекалено малък.

мислех да не ти отговарям щото дето се вика не съм на годините ти[на 32 съм] -но дай да си имаме уважението като се пише в тоя форум,не можеш и недей да убеждаваш мен останалите съфорумци с написаното от тебе,бил съм по Европата и съответно на стадиони в някои държави и много добре знам за какво става на въпрос-защото съм го видял с очите си,давам ти един пресен пример-преди два месеца може би бях в Гърция на Арис-Паок 2:0[когато играхме с Локомотив Пловдив като домакини 3:2],и в този ред на мисли стадиона на Арис е вътре в самия квартал-едно към едно както е Тича,няма нито паркинги за коли нито подобни съоръжения а е 23 000 хиляден,просто там стадиона няма писта и е вдигнат нагоре-като от едната страна е на два етажа и дори има апартаменти за баровци 2 000 евро на сезон[преди мач се затварят няколко улици около стадиона и това е],та не мога да разбера какъв е проблема стадион Тича да бъде реконструиран,да се използва не дотам големия паркинг на Нап и мястото на евентуалното преместване на залите,повярвай ми с пари всичко става-друг е въпроса дали ще бъдат дадени,и не на последно място по времето на И.Павлов имаше проект на Тича за около пак 20 000 души който съм го виждал и са го давали и коментирали по телевизия Варна ако не ме лъже паметта,а и някой колеги от форума тук който са по запознати също потвърдиха думите ми в други теми относно този проект от преди години,относно собствениците на отбора или добро или нищо,такива са каквито са това е-имаме може би най-финансово стабилния отбор,като не играят и аз да съм ще им спра парите-друг е въпроса толкова ли могат футболистите или отбиват номера,на есен с нови сили и надявам се добра подготовка пак да сме в играта,пожелавам си още дълго време ТИМ да са ни собственици,доста съм ходил на мачове в Б-група и не го желая отново пък било и то дерби с незнаещите се на кой свят се намират -умрелите ни съграждани,всичко ще стане лека по-лека ако е рекъл господ -ако не ще пием по една студена вода и това е,много нещо вдигнахме летвата последните години и дай всяка година в Европа -е да ама не,в това число слагам и себе си-не мога да се сърдя на никой[било собственици,ръководство,треньори,футболисти и т.н.] като не ходя на стадиона да подкрепям любимия си отбор,ако искате ме плюйте но така ги виждам аз нещата да сме живи и здрави пък бъдещето ще покаже
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 23 апр 2010 10:48

thebully написа:
greenpeak написа:имаше проект на Тича за около пак 20 000 души който съм го виждал и са го давали и коментирали по телевизия Варна ако не ме лъже паметта,а и някой колеги от форума тук който са по запознати също потвърдиха думите ми в други теми относно този проект от преди години

доколкото знам ще бъде използван същия с някои подобрения;от страна клуба са готови с 2млн. и се чака правителстовото или уефа с другите 2млн. и ще се строи , но дали ще стане и кога е друг въпрос - естествено пак ще има недоволни един ще иска стадион в Чайка друг в Аспарухово , 3 на пайка си в мутката :lol: няма такива хленчила честно и да ви питам повечето вие какво давате за отбора ,за да искате на мача с Пирин беше ме срам от броя на хората на стадиона

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 апр 2010 11:38

Не каза само,дали те е срам от играта на отбора.Това е основната причина,да се срамуваш от броя на зрителите.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 23 апр 2010 11:46

garfild8 написа:Не каза само,дали те е срам от играта на отбора.Това е основната причина,да се срамуваш от броя на зрителите.

за какво да ме е срам от играта те толкова могат , а и липсват хората , които я правят. Има и тежки дни това е , но в тях си проличава , кой колко струва , като върви играта всеки може това е много лесно

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 23 апр 2010 11:51

Popeye написа:
garfild8 написа:Не каза само,дали те е срам от играта на отбора.Това е основната причина,да се срамуваш от броя на зрителите.

за какво да ме е срам от играта те толкова могат , а и липсват хората , които я правят. Има и тежки дни това е , но в тях си проличава , кой колко струва , като върви играта всеки може това е много лесно

Питам те,защото има хора сред нас като Зеления,който също ходи на Тича и пак се срамува от играта на отбора.Иначе по принцип си прав.Най-много ме дразнят приказките за бойкот,след като им спряха парите.Като гледам,може и наистина да е така.И това може да е другата причина,да няма хора на Тича.
Само Черно море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 апр 2010 14:22

Последните мачове ходя аз да ги зяпам, да не изтърва нещо любопитно дето не са го дали по телевизора :twisted:

Иначе за стадион искам да се построи в морето някакси, сигурно ще е първият стадион построен в морето. Така отводняването ще е супер лесно, водата направо си пада в морето и готово :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 апр 2010 14:52

thebully, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ti ne si naistina dobre be momche!?!?

Изображение

http://www.stadia.gr/harilaou/harilaou.html

Po-dobre prestanete da pi6ete fantasmagorii, che stanahte za smqh.

TICHA e na max 7 500 do 10 000 hilqdi, poveche nqma kak da stane.

Върни се в “Черно море”