greenpeak написа:Чета поредните глупости във форума (как ''Тича'' щял да стане 12 000-20 000 хил. капацитет), и се чудя кога най-после ще разберете, че целият парцел, като площ, на комплекса е прекалено малък.
Стадион Тича може да бъде реконстроиран или на ново построен до макс. 7 500-10 000 седящи места. В момента седалките са към 6 000.
Теренът в момента е маломерен, по къс е с едно 10 метра от нормалната дължина от 105м., на ширина е точно 64м.
ТИЧА винаги ще си остане основно трениновъчен стадион.
И "Тича" и "Владислав", а и след това и "Черно море" са играли на Колодрума а после и на Гагарин.
Ходил съм на мачове на Тича още когато на мястото на зала Владислав имаше терен от згурия за тренировки, такаче знам какво говоря.
ТИМ трябва да кажат какво става със стадион Варна???
Кмета да излезе и и да отговаря, защо не се строи вече 5-та година.
мислех да не ти отговарям щото дето се вика не съм на годините ти[на 32 съм] -но дай да си имаме уважението като се пише в тоя форум,не можеш и недей да убеждаваш мен останалите съфорумци с написаното от тебе,бил съм по Европата и съответно на стадиони в някои държави и много добре знам за какво става на въпрос-защото съм го видял с очите си,давам ти един пресен пример-преди два месеца може би бях в Гърция на Арис-Паок 2:0[когато играхме с Локомотив Пловдив като домакини 3:2],и в този ред на мисли стадиона на Арис е вътре в самия квартал-едно към едно както е Тича,няма нито паркинги за коли нито подобни съоръжения а е 23 000 хиляден,просто там стадиона няма писта и е вдигнат нагоре-като от едната страна е на два етажа и дори има апартаменти за баровци 2 000 евро на сезон[преди мач се затварят няколко улици около стадиона и това е],та не мога да разбера какъв е проблема стадион Тича да бъде реконструиран,да се използва не дотам големия паркинг на Нап и мястото на евентуалното преместване на залите,повярвай ми с пари всичко става-друг е въпроса дали ще бъдат дадени,и не на последно място по времето на И.Павлов имаше проект на Тича за около пак 20 000 души който съм го виждал и са го давали и коментирали по телевизия Варна ако не ме лъже паметта,а и някой колеги от форума тук който са по запознати също потвърдиха думите ми в други теми относно този проект от преди години,относно собствениците на отбора или добро или нищо,такива са каквито са това е-имаме може би най-финансово стабилния отбор,като не играят и аз да съм ще им спра парите-друг е въпроса толкова ли могат футболистите или отбиват номера,на есен с нови сили и надявам се добра подготовка пак да сме в играта,пожелавам си още дълго време ТИМ да са ни собственици,доста съм ходил на мачове в Б-група и не го желая отново пък било и то дерби с незнаещите се на кой свят се намират -умрелите ни съграждани,всичко ще стане лека по-лека ако е рекъл господ -ако не ще пием по една студена вода и това е,много нещо вдигнахме летвата последните години и дай всяка година в Европа -е да ама не,в това число слагам и себе си-не мога да се сърдя на никой[било собственици,ръководство,треньори,футболисти и т.н.] като не ходя на стадиона да подкрепям любимия си отбор,ако искате ме плюйте но така ги виждам аз нещата да сме живи и здрави пък бъдещето ще покаже