Отношението ни към Алекс?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Отношението ни към Алекс?

Мнениеот Mourinio » 21 апр 2010 20:18

kokic1986 написа:На кривия паметник трябва да му направите на "тича" - ако не беше той нямаше и да помиришете европа ;)

Колкото я помирисвате и вие с Кривия :lol: , срещу Мездра и Своге за първи път игра и беше пълна дупка, той е такъв бавен, статичен, бави много играта и на тия години вече едвам ходи, а при нас създаде се илюзия, че Кривия е водещ играч и от него едва ли не зависи класирането, най-важния ни играч е Жоро Илиев, без него нямаше да помиришем Европа, същото мога да кажа за Юруков и Миро Манолов, вижда се, че особено без Жоро Илиев сме съвсем друг отбор!
Последна промяна от Mourinio на 21 апр 2010 20:31, променено общо 1 път.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 21 апр 2010 20:21

Mourinio написа:
kokic1986 написа:На кривия паметник трябва да му направите на "тича" - ако не беше той нямаше и да помиришете европа ;)

Колкото я помирисвате и вие с Кривия :lol: , срещу Мездра и Своге за първи път игра и беше пълна дупка, той е такъв бавен, статичен, бави много играта и на тия години вече едвам ходи, а при нас създаде се илюзия, че Кривия е водещ играч и от него ни зависи класирането, най-важния ни играч е Жоро Илиев, без него нямаше да помиришем Европа, същото мога да кажа за Юруков и Миро Манолов, вижда се, че особено без Жоро Илиев сме съвсем друг отбор

Нали знаеш как се говори за едина отбор в който един от титулярите , ако оцъства - отбора се срива ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 апр 2010 20:41

Mourinio написа:Естествено, че ще бъде освиркван, вижте в най-футболната страна Англия, където се играе истински футбол как постъпват в подобни ситуации, когато въпросният играч пипне топката целият стадион бурно го освирква, той не постъпи мъжки, развали атмосферата в отбора, постоянно мислеше за транфер в Левски, няма какво да му мислим, не заслужава аплодмисменти със сигруност

Говори от свое име! Повечето хора, които ходят на стадиона ( от моряците ) разбират от футбол и Кривия ще бъде аплодиран! Аз със сигурност ще го аплодирам!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ZelenOtbor
Контакти:

Мнениеот ZelenOtbor » 21 апр 2010 22:23

Аз ще го аплодирам, но изобщо не се и надявам дори 25% от хората да го направят.. Аз само като си спомня как освирквахме Манолев на мача с ПСВ, просто защото е просперирал и е отишъл в голям европейски клуб, вместо да го поздравим, че е успял, развива се добре и ще бъде още един от малкото български играчи, които могат да бъдат забелязани в Европа, направо ме хвана срам. :oops:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 21 апр 2010 22:37

Както казаха дано да не се прави на крив и ще има подобаващо добро отношение към него все пак няма да му ръкопляскам на всяко отгриване(ако е титуляр) има принос за медалите на Черно море,но в сърцето му е в "Левски",а не при моряците така,че все пак ще играе за противниковия отбор.Или по точно казано " Каквото почукало такова се обадило". ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

sandokan100
Контакти:

Мнениеот sandokan100 » 21 апр 2010 23:10

ZelenOtbor написа: Аз само като си спомня как освирквахме Манолев на мача с ПСВ, просто защото е просперирал и е отишъл в голям европейски клуб, вместо да го поздравим, че е успял, развива се добре и ще бъде още един от малкото български играчи, които могат да бъдат забелязани в Европа, направо ме хвана срам. :oops:

Не защитавам разбира се хората,които освиркваха Манолев(но ги разбирам),но той преди мача имаше едни изказвания по адрес на нашите играчи.Щом говорим за патриотизъм от наша страна,не би ли трябвало да искаме същото и от него?Така,че зелен отбор,смятам,че не трябва чак толкова да се срамуваш.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 22 апр 2010 00:55

зеления написа:
Mourinio написа:Естествено, че ще бъде освиркван, вижте в най-футболната страна Англия, където се играе истински футбол как постъпват в подобни ситуации, когато въпросният играч пипне топката целият стадион бурно го освирква, той не постъпи мъжки, развали атмосферата в отбора, постоянно мислеше за транфер в Левски, няма какво да му мислим, не заслужава аплодмисменти със сигруност

Говори от свое име! Повечето хора, които ходят на стадиона ( от моряците ) разбират от футбол и Кривия ще бъде аплодиран! Аз със сигурност ще го аплодирам!!!

Хората, които разбират от футбол и гледат истински футбол ти казах как постъпват в такива случеи в Англия, примери много, един Бербатов например, всяко негово докосване на топката на Уайт Харт Лейн беше посрещано с бурни освирквания, въпреки че е дал много за отбора им, спечелиха единствената си купа за последните 15-20 години ако не и повече и благодарение на Бербатов, но те помнят по какъв начин си тръгна, не смятам да аплодирам един наемник, който мислише как да се трансферира в ''Левски'' и изобщо в момента не му дреме за Черно море, така че аплодирай си го колкото искаш, ти сам си решаваш какво да правиш, аз си гледам нашия отбор, не ме интересува Кривия, отдавна е затворена страница за нас, той си е левскар и никога няма да му пука какво става с Черно море, просто един наемник играл при нас и си тръгнал като най-големия мишок, а можеше поне да го направи като мъж
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 22 апр 2010 04:01

Mourinio написа:
зеления написа:

Хората, които разбират от футбол и гледат истински футбол ти казах как постъпват в такива случеи в Англия, примери много, един Бербатов например, всяко негово докосване на топката на Уайт Харт Лейн беше посрещано с бурни освирквания, въпреки че е дал много за отбора им, спечелиха единствената си купа за последните 15-20 години ако не и повече и благодарение на Бербатов, но те помнят по какъв начин си тръгна, не смятам да аплодирам един наемник, който мислише как да се трансферира в ''Левски'' и изобщо в момента не му дреме за Черно море, така че аплодирай си го колкото искаш, ти сам си решаваш какво да правиш, аз си гледам нашия отбор, не ме интересува Кривия, отдавна е затворена страница за нас, той си е левскар и никога няма да му пука какво става с Черно море, просто един наемник играл при нас и си тръгнал като най-големия мишок, а можеше поне да го направи като мъж

Хайде като не сме в нещата да не приказваме много, а? Кривия искаше да си изиграе последния мач на Тича и да се сбогува с феновете но ТИМ не разрешиха. Та кой е мишката в момента?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 22 апр 2010 08:48

Ще му направим паметник - огромен закривен фалос.
Добър футболист, твърде нелицеприятен като личност.
В най-важните ни мачове не игра, симулираше контузии.
Но успя да се скара с всички в отбора. Въобще не искам да го помня даже.
Рева за левски, сега е пълна дупка доколкото виждам.

Потребителски аватар
thehellriser
Контакти:

Мнениеот thehellriser » 22 апр 2010 08:51

ZelenOtbor написа:Аз ще го аплодирам, но изобщо не се и надявам дори 25% от хората да го направят.. Аз само като си спомня как освирквахме Манолев на мача с ПСВ, просто защото е просперирал и е отишъл в голям европейски клуб, вместо да го поздравим, че е успял, развива се добре и ще бъде още един от малкото български играчи, които могат да бъдат забелязани в Европа, направо ме хвана срам. :oops:

Еми да му бяхме лапнали по тази логика.............Все пак е играч на противниковия отбор.А и хората си го усвиркваха докато си беше и в Литекс ....

Върни се в “Черно море”