Ратников

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Ратников

Мнениеот more » 08 мар 2010 22:13

garfild8 написа:
Jorekss написа:
gambara написа:така се случи че всички контроли в които го пускаха маладеца ги гледах а съм на мнение че това е един много добър футболист а не биткаджия,на тезу услофия той няма да е ефективен,споко скрит коз го пазим за левски :) ,

АИДЕ ПАК ЛЕВСКИ .... абе толкова ли е мразен Левски бре .......ТОВА Е МАИ НАИ ОБИЧАНИЯ И НАИ МРАЗЕНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ ААА!? :)

Отбора ти е много недолюбван,във Варна и специално от нас.Казвам ти го,ако случайно не си разбрал.Особено след мача за купата и дузпата вчера,съвсем ви намразиха,неутралните фенове. :)

[offtopic]Нали са "Отбора на народа" показваме им всенародната любов към тях.[/offtopic]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 08 мар 2010 23:10

аз мисля че велизар се спрявя отлично 1вия кръг 2:0 сега 2-рия при тези услвия направи каквото можа той не играй на терена че да е сгрешил с нещо запази дани георгиев от по тежка контузия разчиташе на контри може би и на агресията която показаха но на такъв ''терен'' по скоро нива не се играе футбол спокойно само трябва подкрепа под ''KFC'' семка хоолс! Напред Моряци

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 08 мар 2010 23:14

Да се рискува на такъв терен да пуснеш играч като Ратников си е чиста проба глупост,нормално е да го пазят 8-) 8-)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 09 мар 2010 00:07

И аз се чудя защо Велизар вече втори мач не го пуска. Сега сигурно пак ще играе за дубъла, както срещу Черноморец, когато Тодор Марев го похвали и каза че сме уцелили десятката с него.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 мар 2010 02:44

antares написа:Изтриха ми мненията и регистрацията.Явно страхът е погнал яко сините журналя.За всички е ясно,че "отборът на народа" няма да бие вечно с фалшиви дузпи и тази година ,ако се окаже нулева за Левски/т.е. извън турнирите/ ще секнат паричките и ще орежат щата на многобройните знайни и незнайни сини сътрудници 8-)

Какво значи "нулева година" и т.н.? С този състав, този треньор и собственик дори и да стигнат до турнирите още след първия мач ще отпаднат (независимо с кого играят - с трактористи ли, орачи ли, без значение). Това го казвам без никакво желание да се заяждам с левскарите ;). Просто за времето от когато следя българския футбол (от седемдесетте години на миналия век) по-слаб Левски никога не е имало. Факт.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 мар 2010 10:59

За Даниил Ратников няколко неща - това според мен е футболиста на Черно Море с най-добра техника на малко пространство,голям връткач.Може би и играчът с най-тънък пас и с най-добър поглед над играта.Комбинативен много.И как се вписват тези му качества на теренът вчера?Пуснеше ли го Велизар значи трябваше да играем с 10 човека,това е истината.В Естония не знам какви са терените,но надали са по-лоши от българските,това е невъзможно.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 09 мар 2010 11:03

и аз мисля че Велизар се справя добре и има бъдеще като треньор просто някои зависници ги е яд че добрите треньори са извън София и развиват "провинционалните" отбори като Морето, Берое и Черноморец а този мач със Сливен според мен не трябваше да се играе и да се рискува здравето на футболистите (които е имал удоволствието да играе на такива терени и условия знае за какво говоря)
П.С. не дай си боже не се класираме в европата и не вземем медал или купа според мен не трябва да се гони Велизара това е грешка на повечето отбори в БГ, а да му се гласува доверие

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 09 мар 2010 11:05

Ратников не съм имал удоволствието да го гледам но се надявам да стане по-скоро защото чувам само хубави неща за него ито не само по форумите

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 мар 2010 11:09

Как да не чуваш хубави неща,като Ратников е все едно гледаш Кривия,само,че играещ много бързо и само с къси пасове?Вчера може би Велизар щеше да пусне и него,и Юруков,но на такъв терен...Ратников щеше да е просто зрителче без билет,а Данчо-гаранция нова и още по-тежка травма.Дани Георгиев не играе,Божилов не се е адаптирал,Миро Манолов с травма отдавна...сложете и лошата форма на капитана Жоро Илиев....съдийството безобразно в наш ущърб...нормално,но Велизар в тези тежки дни не е загубил мач дори,напротив,отборът върви нагоре и не се е сринал.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 09 мар 2010 11:40

Обаче пък верно... ако толкова го съхраняват и пазят от контузии... защо играе в мачовете за дубъла? Или поне първия мач де, сега може и да не играе :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”