И аз съм за този форум...В нашият  влизат по-малко хора ,отколкото тук /за жалост//.И наистина не може да определяте кой е фен или не ,от форумите...Има много големи които никога не са  ги посещавали ,/ПО-ВЪЗРАСТНИТЕ/.Те научават за екскурзиите точно от нас по-младите .
И стига сме се заяждали ,ами ако имаме възможност нека да си подкрепим отбора...

Екскурзия за мача със Сливен ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Екскурзия за мача със Сливен ?
И аз за жалост ще трябва да си го подкрепям от вкъщи.. Следващия път  И приятно пътуване на всички, които ще ходят, без значение сами или на "екскурзия"
 И приятно пътуване на всички, които ще ходят, без значение сами или на "екскурзия" 

И приятно пътуване на всички, които ще ходят, без значение сами или на "екскурзия"
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
						- ZelenOtbor
- Контакти:
Мачът с Каварна кога беше ?

ZelenOtbor написа:Мачът с Каварна кога беше ?
Към края на месеца, мисля 31 беше

На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
						- 

orkata8106
- Контакти:
Thomson написа:ZelenOtbor написа:Мачът с Каварна кога беше ?
Към края на месеца, мисля 31 беше
Точно тогава е мачът, но като се има в предвид, че това е купата на България,.........очаквайте промени в датата и часът на мача, в последният момент

kenny написа:Абе морски, ако си фен на морето ми е малко странно как си попаднал първо във форума на гонг, а не на другия форум, който от поне 3 години функционира. Ако нещо в него не ти изнася това е друг въпрос.
Откъде знаеш, че не съм се регистрирал и в другия
 Само, че там кажеш ли нещо различно от общоприетото мнение на няколко потребителя следват наредби, обиди, заплахи дори.....Мерси, ама това не ми харесва никак....Тук реда е друг- всеки може да си изкаже мнението без проблем, стига да спазва правилата
 Само, че там кажеш ли нещо различно от общоприетото мнение на няколко потребителя следват наредби, обиди, заплахи дори.....Мерси, ама това не ми харесва никак....Тук реда е друг- всеки може да си изкаже мнението без проблем, стига да спазва правилата 
Освен това живеем в демократична държава и всеки може да пише където и каквото пожелае- не е нужно да си фен на морето и да пишеш в гореспоменатия форум

С тези форуми малко се измести темата- а тя е Екскурзия за мача в Сливен.Има ли, няма ли,колко струва,кога се тръгва,кой ще ходи ,кой не-защо,очаквания от мача,стартов състав ако щете...и т.н.
Относно форумите-интернет е свободно пространство и всеки може да си пише каквото и където си поиска.Ще дам пример с Варна-спорт-там влизат всякакви идиоти и форумни бабаити-но между всичката помия може и да се отсее и някое свястно мнение.За другия форум аз също незнаех,това едвали ме прави по малък фен.Успех в понеделник,дано бие по дбрия отбор,пък и нещо не харесвам Дуци много много-дано не му дадем поводи за радост !!!

Относно форумите-интернет е свободно пространство и всеки може да си пише каквото и където си поиска.Ще дам пример с Варна-спорт-там влизат всякакви идиоти и форумни бабаити-но между всичката помия може и да се отсее и някое свястно мнение.За другия форум аз също незнаех,това едвали ме прави по малък фен.Успех в понеделник,дано бие по дбрия отбор,пък и нещо не харесвам Дуци много много-дано не му дадем поводи за радост !!!
GO HARD OR GO HOME!
Абе ти не четеш ли в началото на темата? 12 лева е екскурзията до Сливен! Час на тръгване ще се разбере днес,но най-вероятно 9-10 часа. Преди 2 дни имаше един автобус хора,без да смятам хората с автомобилите   А през уикенда незнам колко човека са се записали,но пак се очертава да сме доста,но да видим!
  А през уикенда незнам колко човека са се записали,но пак се очертава да сме доста,но да видим!  

А през уикенда незнам колко човека са се записали,но пак се очертава да сме доста,но да видим!
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!