Подготовката на Черно море!?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Подготовката на Черно море!?
Ако тече покрива на къщата,ние нови мебели ли ще купуваме,или ще гледаме всячески да запушим дупките?А тези отбори които са в Турция на топло,повечето са в подобно положение.Може би,Левски и Славия да нямат тези проблеми в момента,защото получиха свежи пари от продажби на играчи.А ЦСКА?Отново на гол тумбак,чифте пищови.За общинските отбори няма да говоря,защото предполагам ти е ясно че там става въпрос за източване на общините под формата на комисионни.Не казвам че така е добре/без подготовка на топло/,но и не искам да направим фойерверк сега,а после да започне грозното плюене,ако отбора остане без пари и да се чудим как да изкараме сезона.Помня годините,когато разпределяхме медалите.И на фона на всичко останало,това май ни беше радоста.
А сега няма лошо да играем ролята на гара разпределителна в първенството,а да вървим напред за купата.Кой ни е основния претендент за купата?Ами според мен,Славия!ЦСКА само помпят мускули за дубъл,но очите на всички са вперени в А група и заветната шампионска лига.Това е отбора готов да изтъргува купата с цената на всичко.Единствено Славия/и те като нас/нямат друга алтернатива за Европа и ще се хвърлят на кръв.Затова сякаш е по-добре да посрещнем Славия и на финала ЦСКА,защото ще има какво да им предложим.На ЦСКА купата не носи никакви дивиденти.Те така или иначе ще играят за Лига Европа,но те искат Шампионската.А ние искаме купата,заради самия трофей!Не заради самото участие,защото не ми се ходи пак до Бургас,да пълним гушите на цаците.Мисля си че имаме отбор който да се справи със Славия,а с ЦСКА на сергията.А относно подготовката на ЦСКА какво да кажем?Играят си хората на пазара,с отбора който е за продаване,а не с тези които трябва да се обиграват.А какво ще правят после?

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Весо, във връзка с предния ти пост, стадиона скоро няма да стане. Това е сигурно.
И не знам дали сте се замисляли, че този стадион не е клубен, т.е. не е на моряците, както повечето от вас си мислят. Просто в момента собственика е един и същ. Даже и това не съвсем. Най-големите акционери са Община Варна и тимаджиите, но има и други - не малко. Утре могат да ни зарежат, но стадиона ще им остане. То не е само стадион, има прилежащи терени, куп други неща ще се правят и развиват, има общински спортни програми, там ще се играят и други мачове и други спортове, там ще са и концертите.. Така, че стига с това, че това е нашия стадион. Аз лично предпочитам един основен, скъп ремонт на Тича. Може да стане нещо невероятно, пък и там сме си закърмени...
И не знам дали сте се замисляли, че този стадион не е клубен, т.е. не е на моряците, както повечето от вас си мислят. Просто в момента собственика е един и същ. Даже и това не съвсем. Най-големите акционери са Община Варна и тимаджиите, но има и други - не малко. Утре могат да ни зарежат, но стадиона ще им остане. То не е само стадион, има прилежащи терени, куп други неща ще се правят и развиват, има общински спортни програми, там ще се играят и други мачове и други спортове, там ще са и концертите.. Така, че стига с това, че това е нашия стадион. Аз лично предпочитам един основен, скъп ремонт на Тича. Може да стане нещо невероятно, пък и там сме си закърмени...
Ч.Море - Шумен - инфо
Старши треньорът на "Черно море" Велизар Попов започна контролата срещу "Шумен" със следния състав: Пиргов, Александров от "Берое", Домакинов, Дяков, Бачев, Борносузов, Г. Илиев, Аврамов, Д. Димов, Т. Колев, Божилов! От състава по пътя за Поморие отпадна Кулибали заради неразположение. Милен Петков пък върти обиколки на пистата. Знаете, че Миро Манолов и Йордан Юруков също са невъзстановени и готови за игра.
Преди този мач "Несебър" би "Добруджа" с 3:0, като за добричлии игра бившият защитник на "Черно море" Милошевич. Преди час "Черноморец" (Поморие) и "Сливен" завършиха 1:1!
http://www.varna-sport.com/?pg=Live
Старши треньорът на "Черно море" Велизар Попов започна контролата срещу "Шумен" със следния състав: Пиргов, Александров от "Берое", Домакинов, Дяков, Бачев, Борносузов, Г. Илиев, Аврамов, Д. Димов, Т. Колев, Божилов! От състава по пътя за Поморие отпадна Кулибали заради неразположение. Милен Петков пък върти обиколки на пистата. Знаете, че Миро Манолов и Йордан Юруков също са невъзстановени и готови за игра.
Преди този мач "Несебър" би "Добруджа" с 3:0, като за добричлии игра бившият защитник на "Черно море" Милошевич. Преди час "Черноморец" (Поморие) и "Сливен" завършиха 1:1!
http://www.varna-sport.com/?pg=Live
Последна промяна от Sole на 10 фев 2010 17:21, променено общо 2 пъти.
- aide_morqci
- Контакти:
Да и аз съм на мнение че трябва да пипнат малко стадион "Тича".Примерно след 3 години и повече на мач между черно море и рилски спортист да речем няма смисъл да се играе на новия стадион(давам само пример
)
А и нали се пънат от БФС че няма да има компромиси вече с лицензите,ако се не лъжа от УЕФА има изискване вече и за осветление.Абе те да увеличат малко капацитета на тича че примерно на мачовете с Левски и ЦСКА става ебаси и лудницата на стадиона
.

А и нали се пънат от БФС че няма да има компромиси вече с лицензите,ако се не лъжа от УЕФА има изискване вече и за осветление.Абе те да увеличат малко капацитета на тича че примерно на мачовете с Левски и ЦСКА става ебаси и лудницата на стадиона

-
- Контакти:
Veso1913 написа:Ако тече покрива на къщата,ние нови мебели ли ще купуваме,или ще гледаме всячески да запушим дупките?А тези отбори които са в Турция на топло,повечето са в подобно положение.Може би,Левски и Славия да нямат тези проблеми в момента,защото получиха свежи пари от продажби на играчи.А ЦСКА?Отново на гол тумбак,чифте пищови.За общинските отбори няма да говоря,защото предполагам ти е ясно че там става въпрос за източване на общините под формата на комисионни.Не казвам че така е добре/без подготовка на топло/,но и не искам да направим фойерверк сега,а после да започне грозното плюене,ако отбора остане без пари и да се чудим как да изкараме сезона.Помня годините,когато разпределяхме медалите.И на фона на всичко останало,това май ни беше радоста.А сега няма лошо да играем ролята на гара разпределителна в първенството,а да вървим напред за купата.Кой ни е основния претендент за купата?Ами според мен,Славия!ЦСКА само помпят мускули за дубъл,но очите на всички са вперени в А група и заветната шампионска лига.Това е отбора готов да изтъргува купата с цената на всичко.Единствено Славия/и те като нас/нямат друга алтернатива за Европа и ще се хвърлят на кръв.Затова сякаш е по-добре да посрещнем Славия и на финала ЦСКА,защото ще има какво да им предложим.На ЦСКА купата не носи никакви дивиденти.Те така или иначе ще играят за Лига Европа,но те искат Шампионската.А ние искаме купата,заради самия трофей!Не заради самото участие,защото не ми се ходи пак до Бургас,да пълним гушите на цаците.Мисля си че имаме отбор който да се справи със Славия,а с ЦСКА на сергията.А относно подготовката на ЦСКА какво да кажем?Играят си хората на пазара,с отбора който е за продаване,а не с тези които трябва да се обиграват.А какво ще правят после?
Браво весо, много добър коментар

ЧерноМореВарна написа:Весо, във връзка с предния ти пост, стадиона скоро няма да стане. Това е сигурно.
Нямаш си на представа колко си прав.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:ЧерноМореВарна написа:Весо, във връзка с предния ти пост, стадиона скоро няма да стане. Това е сигурно.
Нямаш си на представа колко си прав.
Стига с тая Тича.Изпята песен малък стадион без инфраструктура БЕЗ ПАРКИНГИ и т н..
Да правят новия-така се прави голям отбор..как си представяте да приемем РЕАЛ примерно на Тича

- Sagittarius
За Черно Море най-важното е стадион "Тича" да се приведе във вида който приляга на нашия клуб и многобройните му фенове - 15 000 стадион,с осветление и покритие на всичките седящи места.Перфектен кокетен стадион на който Черно Море ще играе мачовете си,да кажем тези неминаващи за дербита или участия в ЕКТ-т.е. 90% от мачовете.Да,като дойде Реал трябва да имаме Гагарин под ръка и поне 30 000 места,но Тича е по-нужен на Черно Море защото ще бъде на Черно Море,не на бабината ми трънкина,на някакви АД-та с уччастия не не знам си кой,а на Черно Море,на клубът.Планът покрай Гагарин беше ясен,този план включваше унищожението на Тича,а знаем,че това е супер-апетитен парцел земя.С годините кой ли не краде от клуба-взеха ни залата зад садиона,тъпото СДС и мошеника Ицко Кирчев дето искаше да закрива Черно Море и неговия ортак тогава-Добрин Митев...крадеше се на поразия и аз ви казвам-язък и срам пред паметта на хората построили този стадион преди години,наши фенове,строили с доброволен труд,спечелили камъните на търг и изобщо на мене "Тича" ми е много по-мил от градския стадион,подчертавам пак думата-градски,защото този нов супер-стадион не е и никога няма да бъде на Черно Море.Ако АД-то което го строеше включваше Черно Море като акционер с 66% щях да кажа-това е нашия стадион,да ама не е и ви казвам-ако стане,добре,няма значение чий ще е,нека има хубав стадион във Варна ако ще и Хан Аспарух и Нинджите да ритат там и Атлетик,но задължително трябва да натискаме всячески "Тича" да бъде направен.Кандидатствахме в УЕФА за няколко милиона евро да го оправим,не знам докъде стигна работата,но Тича е домът на Черно Море,а не чУрито и разните му там идиотизми.Поне аз съм от поколението моряци израстнали и гледали мачове само на Тича и няма как този стадион да не ми е в кръвта,а другия просто за мен не значи нищо особено.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- зеленобелия
- Контакти:
Никой в тази криза няма да строи два стадиона единствения ни шанс е да построят Гагарин но за съжаление едва ли ще го направят.
зеленобелия написа:Никой в тази криза няма да строи два стадиона единствения ни шанс е да построят Гагарин но за съжаление едва ли ще го направят.
Много по вероятно е да се ремонтира Тича отколкото да се построи новия стадион. Още повече ако УЕФА дадат парите.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!